Įkraunama...
Įkraunama...

Palikimas - Ar tikitės tokio sulaukti?

tikiuosi palikimo is triju zmoniu seimoje , kuriems norom nenorom teks mum ji perrasyt g.gif patys apie tai kalba jau dabar
turiu broli teks dalintis unsure.gif tik vat idomu , kuri dalis man atiteks g.gif
aisku, atsisakyti nenoreciau, nes dabartinis bustas vilniuje atitektu sunui isaugus, o mes ieskosim ramybes turbut prie ezero hihihi.gif seneles paliktam name g.gif
Atsakyti
nieko nesitikiu schmoll.gif ką patys su MB susikursim tą ir turėsim
Atsakyti
nepatinka man galvoti kad va,kai tas giminaitis/e numirs as gausiu koki tai palikima.bet mano tetis labai rimtai i tai ziuri(nes mamos netekau gerokai senai) tai zinau kad puse namo uzrasyta mano vardu,o kita-mano brolis.
Atsakyti
Mes jau tikrai nieko nesitikime schmoll.gif ką susitaupysime,nusipirksime tą ir turėsime smile.gif
Atsakyti
Gavom mes tryse palikima. As mama ir brolis. Bet kas is jo jei artimiausio zmogaus mano mociutes jau nebera salia unsure.gif
Daug vargo kol visus popierius sutvarkem na ir kas kad testamientas parasytas. Jau tiek biurokratijos ir tokio bereikalingo popierizmo kad siaubas doh.gif O dar islaidos notarams doh.gif O as dar pavarde pakeiciau tai vel mokek pinigus uz tai kad notaras popieriu parasytu kad pasikeite mano pavarde doh.gif nu vienu zodziu doh.gif
Atsakyti
šiaip nesitikiu, nelaukiu ir manau, kad be to tam tikra prasme ramiau ax.gif o dar norėjau paklausti tų, kurių sutuoktiniai yra gavę palikimus arba nusimato, kad gaus palikimą - ar nesusidūrėt / nesusiduriat su savotišku tą palikimą ketinančių palikti teroru, nu tokiu psichologiniu teroru g.gif ai nu bet čia ne į temą...
Atsakyti
Nesitikiu nieko. Tiesa, turiu gana turtinga mociute, ji turi dideli nama ir zemes sklypa laaaaabai paklausioje vietoje. Bet manau, kad jos turtas pereis jos vienturtei dukrai - mano mamai. O cia jau kaip vanduo i reti hihihi.gif Mano tevai baisiai islaidus, visa gyvenima stume ir stumia nuo algos iki algos, is taupanciu zmoniu tik juokiasi, visus netiketai gautus pinigus momentaliai prapila kur nors smile.gif Aisku, cia ne mano reikalas - ju palikimas, tegu jie leidzia kaip nori. Pati uzsidirbu ir zadu dar daugiau ateityje uzsidirbti pati drinks_cheers.gif
Atsakyti
ne nesitikiu visai
Atsakyti
Butas kuriame gyvenam bus kaip palikimas is mano teveliu. O jei vyrui atitektu nors kiek is jo tevu,tai mes tu palikimu nesinaudotum,bet ir neatsisakytum. Nes ten dabar su tevais buna 2 jo broliai,vienas i alhogoli linkes,kitas invalidas. Tai tik del to invalido,kad neliktu gatvej neatsisakys vyras palikimo. Kiti zinau brolis ir sesuo atsisakys.
Atsakyti
Nesitikiu rolleyes.gif
Atsakyti
tikiuosi iš trijų asmenų. Nors dabar nesėdžių rankų susidėjusi, dirbu viršvalandžius, moku paskolas už būstą ir pan. Niekada nežinai kaip viskas gali apsisukti. Va vienas vyro brolis dėl nieko nesuka galvos, sėdi mamai ant sprando su nėščia būsima žmona, net mokesčiams nė cento neduoda. O kam vargti? Juk mama neišvarys, butas liks. Nors teoriškai jis abiems sūnums per pusę priklausys. Manau jis tikisi, kad maniškis atsisakys palikimo, atseit turim butą (aš paėmusi paskolą). Iš principo nenusileisim. blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 05 18, 16:30)
tikiuosi iš trijų asmenų. Nors dabar nesėdžių rankų susidėjusi, dirbu viršvalandžius, moku paskolas už būstą ir pan. Niekada nežinai kaip viskas gali apsisukti. Va vienas vyro brolis dėl nieko nesuka galvos, sėdi mamai ant sprando su nėščia būsima žmona, net mokesčiams nė cento neduoda. O kam vargti? Juk mama neišvarys, butas liks. Nors teoriškai jis abiems sūnums per pusę priklausys. Manau jis tikisi, kad maniškis atsisakys palikimo, atseit turim butą (aš paėmusi paskolą). Iš principo nenusileisim. blush-anim-cl.gif

tavo situacijoje elgciausi taip pat. Siaip ir pas mus kazkas panasaus. Mes pasieme paskola bustui, mokesim iki senatves, o brolis su seima neperka, nuomuojas, mat laukia kol reiks tevukus laidoti, o tada jau i ju busta. Nieko panasaus nebus! Nei uz ka negaleciau taip pasielgti, lai jie gyvena dar 100 metu ir jam spyga taukuota lieka.
Tai kaip ir galiu tiketis palikimo, bet jo nelaukiu.
Atsakyti