Įkraunama...
Įkraunama...

Palikimas - Ar tikitės tokio sulaukti?

Teoriskai tureciau g.gif g.gif g.gif g.gif ,bet apie tai negalvoju.
Atsakyti
Yeah right thumbup.gif Geras būtų yahoo.gif
Atsakyti
Jo būtų gerai g.gif
Bet mes esam dirbantys žmonės,tai manau "ką pasėsim ,tą ir pjausim" tongue.gif
Atsakyti
Esu gavus palikimą iš a.a,močiutės-700 žalių.Juokingiausia buvo tai,kad po jos mirties praėjo 5 metai ir tik tada jos dukra tuos nuvertėjusius pinigus atidavė,o prieš tai niekas nežinojo..
Atsakyti
QUOTE(Merguzele @ 2006 09 25, 21:53)
Kurį laiką teko padirbėti viename JAV banke. Man atvykėlei iš Lietuvos ir pratusiai prie minties, kad lietuviai pensininkai beveik oru gyvi (juk aplinkui visi taip skųsdavosi) pradžioje didelę nuostabą kėlė apvalios sumelės senučiukų amerikiečių sąskaitose. Jie ne tik kad tų pinigų neliesdavo, bet visaip stengdavosi pasinaudoti mokesčių spragom, kad tuos pinigėlius apsaugot ir perleist savo palikuonims. Suprantu, kad negalima lyginti Lietuvos su JAV, nes „svajonių šalis“ niekada nepatyrė perversmo ir pinigų nuvertėjimo bei keitimo, tačiau įdomu, kokia yra situacija su mūsų tėvų pinigais ir ar galvojate, kad kažkas liks jums įskaitant ir nekilnojamąjį turtą?

Aš tai žinau, kad jokio palikimo nesulauksiu, nes turiu labai išlaidžią mamą.

Beje, ši tema yra tik apie pinigus, o ne apie su palikimu susijusius moralinius niuansus.

ne,nesitikiu jokio palikimo,mama tik skolas paliko,o tevas savo zmonai turbut viska paliks bet ne savo vaikams
Atsakyti
QUOTE(Dye @ 2007 10 25, 09:24)
Mano tėvai viską užrašė savo anūkams, taip jau jie nusprendė, nors mes su vyru sakėm-parduokit ko nereikia, pakeliaukit po pasaulį, mes patys vaikais pasirūpinsim. Na čia jų sprendimas. Vyro mama tai be galo turtais apsikrovus, tačiau nei pati valgo nei kitam duoda, mums ir nereikia, sakė viską bažnyčiai paliks, nu tai ir valio thumbup.gif

aga geras cia biggrin.gif mano tecio mama tokia pat, ale jau rimtai ir senatve apeme ir sveikata slubuoja ale nejuokauja sakydama baznyciai paliks nama miesto centre blink.gif kai taip pasako mano tevas is pykcio gatavas zemen skradziai prasmegti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2006 09 27, 13:46)
man tai labai ziauru apie kazkoki palikima galvot, arba skaiciuot kiek as turesiu, kai kazkas numirs... doh.gif

Vo vo, man ir tas nepatinka. Nesuprantu, kai susipyksta broliai ir seserys, giminaičiai dėl tėvų, protėvių turtų. Kam to reik? Jei jau yra tas turtas, tai po lygiai pasidalinkit ir viskas ok. Bet kur tau, kiekvienas nori vis daugiau ir daugiau, tai ir vyksta karas. doh.gif
Pzv, mano močiutė neseniai mirė, kiek girdėjau ji savo turtą lygtais anūkams paliko (6).. Bet nieks nieko nesako, tyli, tai aš ir nesikišu, norės pasidalins, o jei nenori, ko čia man pyktis. Aišku kažkaip nesmagu, gal tavo pusbroliai, puskės taip elgiasi, bet... ką padarysi, lai sau gyvena thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adirgni: 29 vasario 2008 - 12:12
Oi būna stebuklų gyvenime bigsmile.gif . Prieš metus gavau palikimą iš tėvo, kurio net nepažinojau (visą gyvenimą tik su mama gyvenom). Jausmas buvo, kaip laimėjus loterijoj thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Ir paskolą iškart gražinau thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(*bitele* @ 2008 02 29, 21:25)
Oi būna stebuklų gyvenime bigsmile.gif . Prieš metus gavau palikimą iš tėvo, kurio net nepažinojau (visą gyvenimą tik su mama gyvenom). Jausmas buvo, kaip laimėjus loterijoj thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif . Ir paskolą iškart gražinau  thumbup.gif .

Čia aš pasakyčiau, nors tiek tėtis davė. Nors manau tikrai gyvenime galėjo daugiau duot, vis delto tėtis, bet...
Atsakyti
QUOTE(mutantė @ 2008 02 29, 23:47)
Čia aš pasakyčiau, nors tiek tėtis davė. Nors manau tikrai gyvenime galėjo daugiau duot, vis delto tėtis, bet...

Lygiai taip ir pagalvojau, kai apie palikimą sužinojau smile.gif
Atsakyti
na aš irgi apie tai negalvoju man tėvai padovo truputį žemės (jų namo kiemas labai didelis 18a) tai man padovanojo 7 a bet aš priėmiau kad prie pat tėvų gyvensiu bet turėsiu savo kampą, ir bus kur pinigus investuot bet apie ka-kokį palikimą tai negalvoju bet jie neturėtų ką per daug palikti beto mes tryse esam. Na ir dovanną priėmiau dar dėl to kad vaikas turėtų kur kieme žaisti ir gryną orą kvėpuot, o su šeima nesiruošiam visą laiką gyvent bute... ax.gif
Atsakyti
Ne, nesitikiu. Gal tokio ir nenorėčiau, nes kažkas tada iškeliauja
Anapilin... unsure.gif
Man užteks kiek pati sugebėsiu užsidirbti.
Atsakyti