Įkraunama...
Įkraunama...

Palikimas - Ar tikitės tokio sulaukti?

QUOTE(sapniukass @ 2012 08 09, 13:37)
ziauriausia, kai tevus pradeda ,,stumdyt" kaip daiktus. 

tevu nieks nestumdo, jei patys nenori, gi butas tai ju. O broliui galima tai pasiulyt vien del to, kad tada susimastys ar tikrai nori to buto. Ir praktiskai esu tikra, kad mamos imt tai jis ne uz ka nenoretu pasiimt.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2012 08 09, 14:37)
O dabar broliui gal pasiulykit, kad jis mama pas save pasiimtu ir priziuretu, tada turta lygiai dalintis butu teisinga  bigsmile.gif
va sita vieta man ziauriausia, kai tevus pradeda ,,stumdyt" kaip daiktus.  doh.gif
I tema, palikima gausiu, nes esu vienintelis vaikas ax.gif

Jei tevai patys leidziasi stumdomi tai cia jau kita problema..labai daznai buna taip kad tas vaikas kuris gyvena kartu, investuoja, rupinasi tevais ir namais lieka durniaus vietoj o tas kuris gyvena atskirai daznai tampa tokiu asmeniu kuriam tevai bijo papriestarauti nes lyg ir pirmasis visa laika gyvenes su tevais juk ir taip niekur nedings o su antruoju pyktis nesinori ir taip gaunasi kad sprendimai dazniausiai priimami pirmojo saskaita, bet kas to nepraejes zinoma nesupras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(loja5 @ 2012 08 13, 09:07)

loja5, dekit skyrybos zenklus, bent jau sakinius vienus nuo kitu atskirkit tasku, nes sunku suprast, ka priraset.
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2012 08 13, 17:00)
loja5, dekit skyrybos zenklus, bent jau sakinius vienus nuo kitu atskirkit tasku, nes sunku suprast, ka priraset.

g.gif nenoriu
Atsakyti
QUOTE(loja5 @ 2012 08 13, 16:21)

suprantu, tingisi mokytis. Ypac, jei ne vieni metai dar mokykla baigt like.
Atsakyti
O man tai atrodo kad jums, Alexandra, reikėtų taktiškumo pasimokyti, žinoma mokykla čia jau nelabai padės. Sėkmės skaitant mano postus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(loja5 @ 2012 08 13, 16:32)
O man tai atrodo kad jums, Alexandra, reikėtų taktiškumo pasimokyti, žinoma mokykla čia jau nelabai padės. Sėkmės skaitant mano postus mirksiukas.gif

neskaitysiu, gaila laiko po kelis kartus skaityt, kad ka suprast. O taktiskumo, tai ir jums butu pravartu pasimokyti, nes... o kodel kiti turi vargt skaitydami teksta be zenklu? Cia tipo, kaip noriu, taip darau, o jus varkit? Irgi nelabai grazu.
Atsakyti
Jus galite paspausti funkcija "Ignoruoti dalyvi" ir mano postu nematysit ir nereiks vargintis smile.gif
Papildyta:
Per 6 metus buvimo forume jums pirmai uzkliuvo mano sakiniai, bet nesvarbu nedarom offtopic.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loja5: 13 rugpjūčio 2012 - 16:41
QUOTE(loja5 @ 2012 08 13, 10:07)
Jei tevai patys leidziasi stumdomi tai cia jau kita problema..labai daznai buna taip kad tas vaikas kuris gyvena kartu, investuoja, rupinasi tevais ir namais lieka durniaus vietoj o tas kuris gyvena atskirai daznai tampa tokiu asmeniu kuriam tevai bijo papriestarauti  nes lyg ir pirmasis visa laika gyvenes su tevais juk ir taip niekur nedings o su antruoju pyktis nesinori ir taip gaunasi kad sprendimai dazniausiai priimami pirmojo  saskaita, bet kas to nepraejes zinoma nesupras smile.gif

kaip pirštu į akį.
pas man ta pati situacija. doh.gif
Atsakyti
Geriau jau paciam uzsidirbti ar uzgyventi savo turta. ax.gif
Atsakyti

Deja , vyras palikima jau gavo verysad.gif buciau daug laimingesne jei butu teke uosvene pazinoti , esu tikra man butu buvus kaip antra mama. Palikimas buvo ivykdytas kaip vietiniai istatymai numato.

QUOTE(bulba @ 2006 10 16, 21:20)
Esu maciusi, kaip del nevienodai paskirstyto palikimo broliai/seserys  visiskai nutrauke santykius.

O baisu tai ,kad visi tai zino ir mato , bet vistiek ta pati daro ....... Mano mama pradejo " dalinti " nors gal dar 20 metu gyvens tikiuosi) ir to pasekoje, as visiskai nutraukiu rysi su savo viena seserim .. As mamos tiesa sakant nekaltinu, nes tikiu ,kad amzius ir vaistai veikia prota....na o nutraukiant rysi su dviveidziu, "gyvatinio" tipo asmeniu mazai zmogus prarandi... biggrin.gif

Bet tiesa ta , kad neturesi tu zmogus nei daugiau , nei maziau nei tau skirta todel gaila tu kito dali beedanciu ...spekit kokie sotus jie bus schmoll.gif

Atsakyti
aišku laukiu, tik giminė nėra tokia turtinga, kad galėtų kažką palikti ir patys gyvi būti. kai reikia dėt lygybės ženklą tarp palikimo ir tėvų mirties, tai tas palikimas nelaukiamas, nors neišvengiamas.
Atsakyti