Įkraunama...
Įkraunama...

Palikimas - Ar tikitės tokio sulaukti?

QUOTE(sapniukass @ 2011 04 20, 23:34)
blogiausia, kad palikimus gauname ax.gif  kai prarandame artimus zmones. Dar nenoriu jokio palikimo, geriau teleloto aukso puodo g.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
jeigu neišsiskirs mano ir draugo keliai GALBŪT jo mama paliks žemės ar namą, nes yra tik du vaikai ir abiems planuoja užrašyt. aš pati nieko nesitikiu iš savo pusės giminių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Perkune @ 2011 02 09, 15:06)
Tikėtis ar nesitikėti... čia jau kaip žymusis "Būti ar nebūti"... manau palikimas tai konkretaus žmogaus užgyventas turtas ir jau čia tik jam nuspręsti kam viską palikti.

Panašiai ir aš galvoju...Šiuo metu/artimiausiu tikrai nesitkiu nieko, o ateityje bus matyti.... rolleyes.gif
Atsakyti
artimiausiu metu nesitikiu. šiaip - taip. bet labai nelaukiu.

Atsakyti
mums jau siule zemes sklypa padovanot(vyras is 5 vaiku) kartu su vyro broliu pasistatyt namui, skamba graziai bet pinigu tam namui ner doh.gif sako gal musu seimai buta savo paliks, bet nelaukiu nei vieno is uosviu mirties tfu tfu tfu tai sakau gal patys gerove susikursim su laiku 4u.gif
Atsakyti
Močiutės palikimo jau sulaukėm (keistai skamba, nes jo tikrkai nebuvo laukta tikrąją ta žodžio prasme). Bet tie pinigėliai, kuriuos gaus pardavus butą ir sodą daugiau mamos. O aš kažkada sulauksiu tėvų palikimo (esu vienturtė), bet net nenoru apie tai galvoti. Jau geriau negauti jokio palikimo, bet turėti artimus žmones.
Atsakyti
deje, as jau gavau is tetes. mama dar gyva, bet jau padovanojo namuka sioki toki. dar manau paliks bendrabuti. o vyro tevai tai pasake kad viskas bus sesei. man negaila, bet visada kai reikia pagalbos ar peciu pakeist ar dar kazka tai mano vyro praso...
Atsakyti
mes jau sulaukem palikimo is seneles 4u.gif gavom buta 4u.gif
Atsakyti
Palikimas laukia,tevelio uzgyventi pinigeliai ir bustai. Bet viska dalinsiuos su sese,nors tetis ir pirko viska po lygiai abiejom.po garaza,po buta ir po nama kiekvienai smile.gif jau dbr man uzrasytas butas ir namas.
Atsakyti
palikimas is tevuko jauciu jau ne man teks, o anukeliui busimam. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mešqtė @ 2011 05 19, 22:54)
Palikimas laukia,tevelio uzgyventi pinigeliai ir bustai. Bet viska dalinsiuos su sese,nors tetis ir pirko viska po lygiai abiejom.po garaza,po buta ir po nama kiekvienai smile.gif jau dbr man uzrasytas butas ir namas.

man tik idomus motyvai kodel viskas jums uzrasytam jei viska anskciau pirko po lygiai?
nes pas mane tokia pati situacija, tik kad viskas uzrasyta sesei, apsoliuciai viskas ir ji su manim nesidalins. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputė_kūmutė @ 2011 05 26, 23:10)
man tik idomus motyvai kodel viskas jums uzrasytam jei viska anskciau pirko po lygiai?
nes pas mane tokia pati situacija, tik kad viskas uzrasyta sesei, apsoliuciai viskas ir ji su manim nesidalins. blink.gif

na matot,mano sesei dar tik 14 4u.gif
Atsakyti