Įkraunama...
Įkraunama...

Palikimas - Ar tikitės tokio sulaukti?

QUOTE(Eularija @ 2010 09 04, 20:55)
O kodel, taip gerai gyvenate  g.gif ?

Negaliu sakyti, kad gyvenu blogai smile.gif

Kažkaip nėra noro net 'liestis' prie to buto, o kita vertus man jo ir nereikia. Bent jau šiuo metu... smile.gif Gal per mažai laiko praėjo nuo netekties, todėl visokie materialūs dalykai ne laiku... g.gif

Kita vertus, būtų malonu kurti savo ateitį ten, kur tau geri prisiminimai, kur gyveno ir lygiai taip pat kūrė tavo artimas žmogus. Tikrai nesu nusistačius prieš palikimo panaudojimą savo gyvenimui smile.gif Ir ypač kokybės pagerinimui smile.gif
Atsakyti
Palikimą gal ir gausiu. Bet atsisakysiu. Palikimas-tėvo, bet jis dar nemiręs, bet jau labai serga. O kodėl atsisakysiu.... todėl kai maža buvau jis manęs nemylėjo, buvau jo pastumdėlė, jei brolis su sese ką iškrėsdavo, kalta būdavau aš-vyresnėlė. Dabar kai jau paseno, serga, pradėjau būti jam reikalinga. Toks rūpestingas-per šventes skambina sveikina, per gimtadienius. Toks jau gerutis doh.gif
Atsakyti
Ir neatleisit tikram tevui uz vaikystes nuoskaudas? unsure.gif Siulyciau labai gerai pagalvoti, kad nebutu per velu.. Teva tik viena turit 4u.gif

Maniskiai broliui viska paliks nes jis numyletinis buvo ir tebera.. Nu ir nieko, gyvenu bigsmile.gif Reiks - uzsidirbsiu, savo nusipirksiu. Skaudu tik tiek kad nebus kur gryzti 'namo' nes brolis jau dabar sodyboj gyvena, tai nemegsta mane ten matyt, o kai tevu nebus tai nebus kaip ir bevaziuoti verysad.gif
Atsakyti
Tai is tevu visada paveldi vaikai (zinoma isimtys buna), o is kitu tiketis butu kvaila g.gif Bet kas ten zino kokias gyvenimas staigmenas gali pateikti.
Atsakyti
QUOTE(Inevitable @ 2011 01 11, 14:23)
Ir neatleisit tikram tevui uz vaikystes nuoskaudas?  unsure.gif Siulyciau labai gerai pagalvoti, kad nebutu per velu.. Teva tik viena turit  4u.gif

Maniskiai broliui viska paliks nes jis numyletinis buvo ir tebera.. Nu ir nieko, gyvenu  bigsmile.gif Reiks - uzsidirbsiu, savo nusipirksiu. Skaudu tik tiek kad nebus kur gryzti 'namo' nes brolis jau dabar sodyboj gyvena, tai nemegsta mane ten matyt, o kai tevu nebus tai nebus kaip ir bevaziuoti  verysad.gif

Dar negalvoju atleisti schmoll.gif Čia kur rašiau tai tik vaikystės nuoskaudos, yra ir skaudesnių skriaudų. Prieš mamos mirtį ( tėvas mamą buvo palikęs prieš 20 metų ) irgi patyriau didelė nuoskaudą, net sunku aprašyti. Kai jis paliko mamą, ja rūpinausi aš su šeima. Mama mirė 1999m.
Atsakyti
100 % galiu pasakyti kad niekada negausiu jokio palikimo tad ir nera ko tiketis biggrin.gif
Atsakyti
Ir as tokio is niekur nesulauksiu biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai vis tikiuos, kad bus kaip kine, kad koks bais turtingas senukas neturės kam užrašyt,nes visi giminaičiai jau seniai mirę, gatvėj primam sutiktam pasiūlys pasirašyt už pagalbą paskutines jo dienas,o tas pirmas būsiu aš, aišku, ir viskas, ką jis turi atiteks man nail.gif nail.gif hihihi.gif

o jei rimtai, nesgalvoju apie tai, nes tai reikštų, kad prarasiu savo artimiausius žmones schmoll.gif bet kad kažkada, deja, taip bus,tai taip..
Atsakyti
Tikėtis ar nesitikėti... čia jau kaip žymusis "Būti ar nebūti"... manau palikimas tai konkretaus žmogaus užgyventas turtas ir jau čia tik jam nuspręsti kam viską palikti.
Atsakyti
Gavau, ir tuo dziaugiuosi, nes gyvenu nuosavame name..paveldetame is mociutes... biggrin.gif i nieka nekeisciau- nostalgija ax.gif maza jame augau.. tongue.gif
Atsakyti
einu gatve/tAKELIU...senuka/senute sutinku. kazka padedu. issikalbam. pasirodo, senukas/ute neatsikrato giminiu kaip varnu, laukianciu jo mirties... uzraso viska man... galvoju kaip grange biggrin.gif

tik tokiu atveju, manau, neatsikratyciau jo giminiu persekiojimo, galbut galbut biggrin.gif

Atsakyti
blogiausia, kad palikimus gauname ax.gif kai prarandame artimus zmones. Dar nenoriu jokio palikimo, geriau teleloto aukso puodo g.gif
Atsakyti