Įkraunama...
Įkraunama...

Palikimas - Ar tikitės tokio sulaukti?

Nesitikiu ir nelaukiu biggrin.gif Net nesu susimasčiusi apie tokį dalyką.. Galiu kartais pasvajot - ot atsirastų dėdė iš Amerikos ir paliktų man n trilijonų dolerių biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Bet tai čia humoro forma viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2009 10 10, 21:33)
lotuliukas.gif nesitikiu tikrai  lotuliukas.gif
ir nematau jokios vilties, kad būtų galima to tikėtis  cool.gif

oi, nu ir tema  lotuliukas.gif gal geriau dirbt eikit  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Skinte @ 2009 10 15, 19:16)
ot atsirastų dėdė iš Amerikos ir paliktų man n trilijonų dolerių biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Jooooo - as irgi pasvajoju kartais apie toki dede .. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
manau, kad kazkada kazka gausiu palikimo forma, bet labai to nelaukiu nes palikimas man glaudziai siejasi su netektim. jokie turtai neatstos artimo netekties
QUOTE(M@žylė @ 2009 10 16, 13:58)
Jooooo - as irgi pasvajoju kartais apie toki dede ..  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o va tokio palikimo is nezinomo turtingo dedes ar tetos visai noreciau tongue.gif
Atsakyti
Nesitikėjau ir nenorėjau, bet gavau iš krikšto mamos (tetos)... ir gana anksti, vos 18-os metu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo big_smile: 21 spalio 2009 - 11:20
Tikiuosi 4u.gif
Atsakyti
Tikiuosi negauti palikimo kuo ilgiau. Tegu tik gyvena tie mano teveliai wub.gif As ir pati sugebu savimi pasirupinti smile.gif
Atsakyti
as tai ne palikimo tikiuosi,o kai kuriu daiktu,kurie man labai reiksmingi,o kiti is principo ismestu kaip nesamoningus.. doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Merguzele @ 2006 09 25, 20:53)
tačiau įdomu, kokia yra situacija su mūsų tėvų pinigais ir ar galvojate, kad kažkas liks jums įskaitant ir nekilnojamąjį turtą?

Aš tai žinau, kad jokio palikimo nesulauksiu, nes turiu labai išlaidžią mamą.

Beje, ši tema yra tik apie pinigus, o ne apie su palikimu susijusius moralinius niuansus.

net apie tai negalvoju ,reik patiems kaskaip turta sukrauti ax.gif
Atsakyti
Šiaip jau turiu ir testamentą, bet labai nenoriu sulaukti to palikimo , greičiau ''palikimuko'' , oi kaip nenoriu, labai jau branginu tą žmogutį wub.gif
Atsakyti
tiketis nesitikiu, bet jai kas netycia paliktu nepriestarauciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ast1 @ 2009 11 06, 16:32)
Tikiuosi negauti palikimo kuo ilgiau. Tegu tik gyvena tie mano teveliai  wub.gif  As ir pati sugebu savimi pasirupinti  smile.gif

drinks_cheers.gif

Kazkaip savo gyvenime nepriskaiciuoju to palikimo prie busimu pajamu. Ir visai visai nelaukiu tos dienos. Baisu pagalvot...
Atsakyti