Nesitikiu ir nelaukiu Net nesu susimasčiusi apie tokį dalyką.. Galiu kartais pasvajot - ot atsirastų dėdė iš Amerikos ir paliktų man n trilijonų dolerių Bet tai čia humoro forma viskas
QUOTE(zbara @ 2009 10 10, 21:33)
nesitikiu tikrai
ir nematau jokios vilties, kad būtų galima to tikėtis
oi, nu ir tema gal geriau dirbt eikit
ir nematau jokios vilties, kad būtų galima to tikėtis
oi, nu ir tema gal geriau dirbt eikit
QUOTE(Skinte @ 2009 10 15, 19:16)
ot atsirastų dėdė iš Amerikos ir paliktų man n trilijonų dolerių
Jooooo - as irgi pasvajoju kartais apie toki dede ..
manau, kad kazkada kazka gausiu palikimo forma, bet labai to nelaukiu nes palikimas man glaudziai siejasi su netektim. jokie turtai neatstos artimo netekties
o va tokio palikimo is nezinomo turtingo dedes ar tetos visai noreciau
QUOTE(M@žylė @ 2009 10 16, 13:58)
Jooooo - as irgi pasvajoju kartais apie toki dede ..
o va tokio palikimo is nezinomo turtingo dedes ar tetos visai noreciau
Tikiuosi
as tai ne palikimo tikiuosi,o kai kuriu daiktu,kurie man labai reiksmingi,o kiti is principo ismestu kaip nesamoningus..
QUOTE(Merguzele @ 2006 09 25, 20:53)
tačiau įdomu, kokia yra situacija su mūsų tėvų pinigais ir ar galvojate, kad kažkas liks jums įskaitant ir nekilnojamąjį turtą?
Aš tai žinau, kad jokio palikimo nesulauksiu, nes turiu labai išlaidžią mamą.
Beje, ši tema yra tik apie pinigus, o ne apie su palikimu susijusius moralinius niuansus.
Aš tai žinau, kad jokio palikimo nesulauksiu, nes turiu labai išlaidžią mamą.
Beje, ši tema yra tik apie pinigus, o ne apie su palikimu susijusius moralinius niuansus.
net apie tai negalvoju ,reik patiems kaskaip turta sukrauti
Šiaip jau turiu ir testamentą, bet labai nenoriu sulaukti to palikimo , greičiau ''palikimuko'' , oi kaip nenoriu, labai jau branginu tą žmogutį
tiketis nesitikiu, bet jai kas netycia paliktu nepriestarauciau
QUOTE(ast1 @ 2009 11 06, 16:32)
Tikiuosi negauti palikimo kuo ilgiau. Tegu tik gyvena tie mano teveliai As ir pati sugebu savimi pasirupinti
Kazkaip savo gyvenime nepriskaiciuoju to palikimo prie busimu pajamu. Ir visai visai nelaukiu tos dienos. Baisu pagalvot...