dykumos_pūga, pritariu-atiduociau viska, kad tik MAMA butu su mumis...
na toks palikimo laukimas ir tikėjimasis dažnai panašus į laukimą kad tas kas gali kažką palikti greičiau mirtų...be to tai panašu ir į tam tikrą terorizmą galinčio palikti atžvilgiu. ypač tais atvejais kai pvz. suaugę anūkai žino, kad močiutė jiems paliks padorią sąskaitą banke, butą, žemės ir pan. nes juk gerai pagalvojus, kyla klausimas - o ką močiutė negali ko nors palikti kam nors sąvo nuožiūra (bažnyčiai, mezgėjų klubui ar pan.)? Dažnu atveju numanomas atsakymas - žinoma, kad gali, tik tada ją tegu prižiūri tas, kam ji kažką paliko... nors negalima sakyti, kad taip būtinai yra visais atvejais. nors tokių atvejų labai daug.
Palikimo tikrai nesitikiu ir nelaukiu, tiksliau galiu pasakyti, kad tikrai negausiu jokio palikimo Ramu
Ziauri tema
Negausiu nieko. Yra namas,gan vertingas sklypas,bet tiesiai sviesiai pasake kad paliks vyresniam broliui,nes as ''jauna ir uzsidirbsiu pati'' Nepykstu,tai ju turtas,kaip nori taip tedalina,nors siokia tokia nuoskauda jauciu,lyg manes ne nebutu
Negausiu nieko. Yra namas,gan vertingas sklypas,bet tiesiai sviesiai pasake kad paliks vyresniam broliui,nes as ''jauna ir uzsidirbsiu pati'' Nepykstu,tai ju turtas,kaip nori taip tedalina,nors siokia tokia nuoskauda jauciu,lyg manes ne nebutu
nieko is seneles ir s.. galkutes negauciau o is mamos puses..mano mama dar jauna pacanke, koks palikimas?!..
Tikrai nesitikiu nes su mama gyvena vyriausias brolis tai ir jau aiskiai viskas atiteks jam
Nesu gavusi jokio palikimo , ir man atrodo nelabai norėčiau gauti , jie laimės neatneša
aš niekada net nepagalvojau tokia tema Bet neatsisakyčiau
nesitikiu tikrai
ir nematau jokios vilties, kad būtų galima to tikėtis
oi, nu ir tema gal geriau dirbt eikit
duok dieve, kad kuo veliau
QUOTE(zbara @ 2009 10 10, 20:33)
nesitikiu tikrai