Įkraunama...
Įkraunama...

Palikimas - Ar tikitės tokio sulaukti?

QUOTE(+kris+ @ 2008 05 18, 17:08)
tavo situacijoje elgciausi taip pat. Siaip ir pas mus kazkas panasaus. Mes pasieme paskola bustui, mokesim iki senatves, o brolis su seima neperka, nuomuojas, mat laukia kol reiks tevukus laidoti, o tada jau i ju busta. Nieko panasaus nebus! Nei uz ka negaleciau taip pasielgti, lai jie gyvena dar 100 metu ir jam spyga taukuota lieka.
Tai kaip ir galiu tiketis palikimo, bet jo nelaukiu.

šitas asmuo nei maistui, nei mokesčiams neduoda pinigų, dar ir iš mamos batams pinigų kaulija, ne šiaip kokiems eiliniams, o geriems, odiniams. Fruktas kaip reta, gamtos klaida, amžinas chaliava, net nervas ima aggressive.gif visus aplink išnaudoja...
+kris+, čia tavo mergytės nuotrauka? Labai gražutė wub.gif
Atsakyti
O taip kaip butu faina gaut didziuli palikima smile.gif
Atsakyti
nebus jokio palikimo, labiau tiketina aukso puoda islost
Atsakyti
senelio turtus savo vaikam išdalino tėvo pamotė ax.gif
iš mamos pusės senelės butas jau priklauso kažkam nes geras sūnelis jį pralošė,tai kai močiutė mirs iškart atiteks skolininkui. ax.gif

Vyras gaus sodą baltarusijos pasienį(nieko vertas ,su kiauru stogu),parduot taip pat suprantat-baltarusija.........pas mus tiek skalbiankė kainuoja... biggrin.gif
dar gaus mamos butą vieno kambario Vilniuj(neblogas laimikis) biggrin.gif

aš turėčiau gaut tėvų butą 2 kamb. Vilniuj ,jei neatsiras brolis paklydėlis ir neužsiprašys dalies,kad galėtų visiškai į bedugnę nusirist... doh.gif

Va,bet dar ilgai nieko nenorim paveldėt,tegu tik visi gyvena,turim savo namus,paskolą paėmėm.artimųjų jokie butai neatstos...beto jie ir taip kuo gali padeda. ax.gif
Atsakyti
Nereikia kažko tikėtis ir laukti.
Kiek pats užsidirbsi, susitaupysi, tiek ir turėsi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2008 05 20, 19:29)
Nereikia kažko tikėtis ir laukti.
Kiek pats užsidirbsi, susitaupysi, tiek ir turėsi. smile.gif

laaaabai teisingai thumbup.gif
Atsakyti
Ka galejau gaut jau gavau.Esu viena tevu dukrele tai viskas man ir tik man.
Atsakyti
Aš net nesitikiu,nes nėra iš ko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(unej @ 2008 05 20, 17:53)
nebus jokio palikimo, labiau tiketina aukso puoda islost

biggrin.gif biggrin.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
aš su sese palikimo iš senelės pusės gausim butą ir du sklypus rolleyes.gif
Atsakyti
Gausiu, bet geriau negauciau, nes puse gimines bus nepatenkinti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
gavau , jokie turtai ar palikimai neuzpildo tos tustumos kuria palieka iseje...
Atsakyti