Man sunkiausia, kai būnu su vaiku, būti su juo visu 100 proc. Vis pagaunu save kažką kita galvojant...Pasakoja, o aš negirdžiu...
Man sunkiausia vienodai daug skirti dėmesio abiem vaikučiams.
Manau daugiau laiko reikia skirti mažyliui, juk jis dar visai "spirgutis", dukra tai supranta ir visiškai neprieštarauja, tačiau man vis tiek atrodo, kad jai skiriu per mažai laiko. Labai stengiuosi vienodai skirti savo laiko, juk abu vienodai smarkiai myliu.
Manau daugiau laiko reikia skirti mažyliui, juk jis dar visai "spirgutis", dukra tai supranta ir visiškai neprieštarauja, tačiau man vis tiek atrodo, kad jai skiriu per mažai laiko. Labai stengiuosi vienodai skirti savo laiko, juk abu vienodai smarkiai myliu.
sveikos mamytes, as labai nudziugau paskaiciusi sia tema, nes is tikro tai galvojau,kad as bloga mama, kad neturiu kantrybes, kad man miego maza, kad bijau visko, kad nerimas pastovus del visko erzina, kad truksta laiko sau ir blogiausi, kad maniau jog as tokia viena bejege. o cia pasirodo visas pulkas su tais paciais vaiko auginimo ypatumais. saunu auginti mazylius.
Zinoti,kaip negadinat vaiko zinoti kiek jam leisti patirti ir nuo ko saugoti .Ir noreciau kuo daugiau kantrybes sau
Sunku po darbu grizus skirti pakankamai demesio maziui ir neprarasti kantrybes anksciau laiko
bet uztenka sau pasakyti, kad as jo mama, ir turiu jam padeti...ir reikalai pasitaiso bet pastangu reik reik tikrai
bet uztenka sau pasakyti, kad as jo mama, ir turiu jam padeti...ir reikalai pasitaiso bet pastangu reik reik tikrai
Nežinau net Kad niekas nesunku. Kai serga aišku nelengva, norėtųs geriau pačiai sirgti, bet kadangi pas mus ligos retas svetys(tfu tfu tfu), tai...
O šiaip nėra taip, jog galvočiau-sunku ar pan. Man auginti vaikutį-pats tikriausias džiaugsmas.
O šiaip nėra taip, jog galvočiau-sunku ar pan. Man auginti vaikutį-pats tikriausias džiaugsmas.
Sveikos Nezinau kodel,bet is karo man prisimine spektaklis "Sa,kalba mamos". Girdejau mamu atsiliepimu,kuriom nepatiko sis spektaklis,bet asmeniskai man tai super
Kai pastojau,vis galvodavau: kaip cia man reikes buti,kaip viska daryti? Kaip miegoti? Ka valgyti? Bet kai atejo viskam laikas,nei tie sunkumai sunkus atrodo,nei ka....Taciau vienas dalykas yra: Kaip dorai isauklet savo vaika? Stengiuos kaip imanydama,kartais tikrai buna labai sunku, o tada norisi TAIP uzstaugti.O ir pikta buna,ne tiek ant vaiko,kiek ant saves,kad nezinai ka dabar daryti,bet... viskas praeina... ir vel gerai buna
Kai pastojau,vis galvodavau: kaip cia man reikes buti,kaip viska daryti? Kaip miegoti? Ka valgyti? Bet kai atejo viskam laikas,nei tie sunkumai sunkus atrodo,nei ka....Taciau vienas dalykas yra: Kaip dorai isauklet savo vaika? Stengiuos kaip imanydama,kartais tikrai buna labai sunku, o tada norisi TAIP uzstaugti.O ir pikta buna,ne tiek ant vaiko,kiek ant saves,kad nezinai ka dabar daryti,bet... viskas praeina... ir vel gerai buna
QUOTE(mamyteJ @ 2010 11 19, 23:58)
Taciau vienas dalykas yra: Kaip dorai isauklet savo vaika? Stengiuos kaip imanydama,kartais tikrai buna labai sunku, o tada norisi TAIP uzstaugti.O ir pikta buna,ne tiek ant vaiko,kiek ant saves,kad nezinai ka dabar daryti,bet... viskas praeina... ir vel gerai buna
pritariu man taip pat buna.. kartais nebezinai ka ir daryti kad vaikui butu geriau, stengiesi neprarasti kantrybes...
sunkiausia 'neišeiti' is kantrybės kai vaikas nuoširdžiai iš visų jėgų iš jos veda