Įkraunama...
Įkraunama...

Kas jums sunkiausia vaiko auginime?

Moters gyvenime yra du svarbūs etapai:moters gyvenimas IKI vaiko gimimo ir moters gyvenimas PO vaiko gimimo. 4u.gif
Atsakyti
man sunkiausia yra tai, kad negaliu vaiko augint pagal tokius principus ir vertybes, kokių norėčiau, ir kad negaliu jo apsaugot nuo masinio vartojimo kultūros. Jis mato kas aplink jį vyksta, ir jis nori būti kaip ir visi -- turėti tokius žaislus, žiūrėti tokius filmukus, žaisti tokius žaidimus. o drausti ir neleisti irgi būtų skriauda -- ne miško vidury juk gyvenam.
Atsakyti
Man ypatingai sunku, kai vaikai suserga. Aš sergu kartu su jais. Pasąmonėje žinau, kad pasveiks, viskas bus gerai, bet realiai susivaldyti negaliu. Ir kaip tyčia šie metai buvo ligų metai. Ir ligoninėje gulėjo ir vienas ir kitas. Jei ne ligos auginčiau ne du, bet 4 tikrai. Vaikai - superinis moters džiaugsmas.
Atsakyti
yra skirtumas tarp NEKLAUSO ir NEGIRDI.
Atsakyti
Man sunkiausia buvo pirmi dveji vaiku metai doh.gif Vaikai nemiegojo nei diena, nei nakti-klykdavo vos paguldyti. Ir galvas svietem, itarem vandene, ir pas neurologus vedem, ir vaistus vartojom-niekas nepadejo, jie kaip klyke, taip klyke. Buvau taip isvargusi, kad miegodavau jau stovedama kaip arklys. blink.gif Nenorejau nieko-tik miego, miego, miego...
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2008 07 29, 13:25)
Man sunkiausia buvo pirmi dveji vaiku metai doh.gif Vaikai nemiegojo nei diena, nei nakti-klykdavo vos paguldyti. Ir galvas svietem, itarem vandene, ir pas neurologus vedem, ir vaistus vartojom-niekas nepadejo, jie kaip klyke, taip klyke. Buvau taip isvargusi, kad miegodavau jau stovedama kaip arklys. blink.gif Nenorejau nieko-tik miego, miego, miego...

bet kazkaip uzmigdavo g.gif o kokia priezasti rado..jei ne paslaptis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2008 07 29, 22:06)
bet kazkaip uzmigdavo g.gif o kokia priezasti rado..jei ne paslaptis ax.gif

Uzmigdavo purtomi vezime doh.gif Miegodavo lygiai 15 min. Ir vel pusvalandis klykimo doh.gif Jiems pailseti, matyt, to pakako, nes augo kaip ant mieliu, o as per 15 min nespedavau net akiu sumerkti. Su antru vaiku per metus sulauziau du vokiskus vezimus unsure.gif
O diagnozes nerado, gydytojai pasake, jog toks augimas, ir viska isaugs. Ir tikrai, suejus dviem metams, lyg kas juos pakeites buvo-miegodavo jautriai, bet mie-go-jo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2008 07 30, 07:18)
Uzmigdavo purtomi vezime doh.gif Miegodavo lygiai 15 min. Ir vel pusvalandis klykimo doh.gif Jiems pailseti, matyt, to pakako, nes augo kaip ant mieliu, o as per 15 min nespedavau net akiu sumerkti. Su antru vaiku per metus sulauziau du vokiskus vezimus unsure.gif
O diagnozes nerado, gydytojai pasake, jog toks augimas, ir viska isaugs. Ir tikrai, suejus dviem metams, lyg kas juos pakeites buvo-miegodavo jautriai, bet mie-go-jo bigsmile.gif

unsure.gif na mano irgi iki 3 metu dukryte nemiegojo dabar sunutis dar 2 m. bet ir pabunda ir pabunda na taip dar neissimiegojau bet manau dar metai ir galesiu pamiegot biggrin.gif bet as manau kad sunkiause ateity ........ kaip vaikai paaugs ir reiks rupintis visom ju problemom ir nesekmem.....kaip neklausys patarimu .......kaip juos skaudins kiti manau man labai tada skaudes nz bet galvoju kad taip bus nes gyvenime visiem nelengava unsure.gif ar mokes skintis kele i prieki????
gal cia ne i tema bet taip pamasciau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(madlena @ 2006 10 14, 00:48)
o ma sunkaiusia kartais buna,keistas vyro poziuris i vaiko auklejima,jam atrodo kad as esu dekretinese as jou turiu ir ruppintis 24val per para...bet gi atsiprasau as esu dar jauna norisi ir i grozio salona ir su draugemis iseiti...man tai keista vyrams galima o mums ne,juk nenuplys rankos kad valanda kita pabus su vaiku...aisku as nekalbu apie balius ir gastrolias,tas jau praejo,bet kartasi ir musm i nauda iseiti pasismoneti ne tik su vaiku visur

ir man kai pasako,kad su vaiku sededama turi tiek laiko norisi kaukti.jei bent truputi padetu vaiko auginimas butu kur kas lengvesnis.pavydziu toms kuriu vyrai ir vaika ziuri ir pamperi keicia,o as kaip kengura tampau visur su savim nes brangiausiam palikt negaliu..
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2008 07 29, 08:17)
Man ypatingai sunku, kai vaikai suserga. Aš sergu kartu su jais. Pasąmonėje žinau, kad pasveiks, viskas bus gerai, bet realiai susivaldyti negaliu. Ir kaip tyčia šie metai buvo ligų metai. Ir ligoninėje gulėjo ir vienas ir kitas. Jei ne ligos auginčiau ne du, bet 4 tikrai. Vaikai - superinis moters džiaugsmas.

Aš lygiai taip pat reaguoju. Susergu pati verysad.gif Net pykinti pradeda, vidinis virpulys užeina, atrodo žemė slysta iš po kojų.
Atsakyti
Man sunkiausia, kad nežinau, ar viską darau gerai. Kad gerai auklėju, gerai mokau, gerai elgiuosi ir t.t. Labiausiai kamuoja nežinomybė "kas iš jų išaugs" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Larysa @ 2008 08 06, 16:22)
Aš lygiai taip pat reaguoju. Susergu pati verysad.gif Net pykinti pradeda, vidinis virpulys užeina, atrodo žemė slysta iš po kojų.

Ir man tas pats drinks_cheers.gif Nors maniškai jau nebe kūdikiai, bet lygiai taip jaučiuosi kai suserga ir septynmetė verysad.gif
Atsakyti