O mano keturmetis zuikis tūno namie su aukle. Tokią nerealią turim, fainiausią pasauly.
Ir negali su ja niekaip išsiskirt. Nei daržų, neiu babų nereikia, tik tėvų ir auklės. Oi kaip čia bus.
Dabar auklė pas mus laikinai nedirba,. nes aš namuose. Tai vaikas kiekvieną dieną prisimena ir laukia ojojoj.'
Kas bus kai reiks į mokyklą eit. Ar nereiks kad auklė vestų
Mano mergytė lanko darželį
Atsimenu ,man buvo 5 metai...sirgau...mama sakydvoa ,akd turiu pabūti viena..na žinoma, be temperatūros .tik kosulys ir pan...lig šiol prisimenu kaip jos laukdavau,kad parbėgtų pietų metu...tik parbėgdavo or vėl išbėgdavo,man valgyti palikus.....tik dabar suprantu, ką reiškia...mama,kai vaikas vina s namuose...ojei......reikai labai vaiku pasitikėti...., nes kitu atveju...ojoji....
Mes kartais einame į darželį. Kartais, nes dažnai serga manoji uogelė O šiaip, tai močiutes dvi turime, kurios noriai pagelbėja mums, ir dar kartais ateinančią auklę (na kai močiutės negali prižiūrėti). Bandom visaip verstis
Mes i darzeli einam,kai serga einu ant bilieto,nes mociute musu dirbanti ir neturi kada anukus priziuret,o aukles neturim.Ir dabar sirgulioujam,bet tikiuosi pirmadieni i darza iseisim
Vis svarstau, ar leisti jau dukra i darzeli? Jau 3 savaites namie, visai nuo darzelio atpras
Mano panos abi eina i darzeli, kai serga imu biuleteni, bet paskutini kart kai sirgo viresnele, tai prisiprase pabut viena namie, tai palikau. Ji iki 10 val. miega, tada paziuri filmukus, pavalgo ir 12 val as jau gristu is darbo.
Kai dirbau ir maniske susirgdavo tai bilioteni pamainom kartu su vyru imdavom, viena karta as kita karta jis, nes kitaip tikrai gali is darbo islekti kai vaikas taip daznai serga. Dabar kai as namie tai viskas gerai, bet arteja mokslai, sesija, tai bandysim ieskoti aukles mazesniajam, tai jei ka ir vyresne paziures.
tikrai ką gi čia bedarysi be močiūčių, jos kaip antros mamos, nors pas mus viena tik kuri prižiūri, bet esu jai be galo dėkinga.Šiuo metu nedirbu, bet būną kad reikia kur išlėkt su reikalais, tai kai negali eiti su manim mažylė, tai ji visada pagelsbsti.Štai kokia ji šaunuolė Superinė močiūtę turim