QUOTE(Laki @ 2006 10 05, 10:30)
Sveikos
Kai dukra praeitais metais pradėjo lankyti darželį, aš tiesiog neatsisakiau mūsų auklės. Tai man buvo tikras išsigelbėjimas, nes dukra visą sezoną beveik prasirgo.
Imti biuletenį reikėtų kas antrą savaitę. Kai auklė sirgdavo, tai žiūrėjom dalimis: 1/3 mano tėvas, paskui vyras, paskui aš anksčiau išlėkdavau iš darbo.
Kai dukra praeitais metais pradėjo lankyti darželį, aš tiesiog neatsisakiau mūsų auklės. Tai man buvo tikras išsigelbėjimas, nes dukra visą sezoną beveik prasirgo.
Imti biuletenį reikėtų kas antrą savaitę. Kai auklė sirgdavo, tai žiūrėjom dalimis: 1/3 mano tėvas, paskui vyras, paskui aš anksčiau išlėkdavau iš darbo.
Sveikutes,
As pirma karta cia, todel nelebai dar pripratusi kalbetis forumuose.
As siuo metu dirbu ir auginu 2 vaikus. Gal taip viskas klostytusi gerai, jei ne mano mama, kuri jau pavargo ziureti mano mazyli, Viktoriukui 1m ir 8 men.
Ieshkau aukles, dar kraustomes gyventi i Vilniu, turim pabaigti remonta ir t.t. ir t.t. Sako viena beda ne beda, dabar zinau kas tai yra. Kai su dviem vaikais varo lauk ir reikia skubiai susirasti aukle, nezinai ko griebtis, imiesi bet kokiu imanomu priemoniu, kad tik viska sutvarkyti...
Buciau labai dekinga jei ka nors man patartumet
Aciu