Įkraunama...
Įkraunama...

Kur paliekat vaikus?

QUOTE(Lukana @ 2012 06 25, 15:33)
Mes žiemą vasarą darželį lankome. Kartais taip gailą tą vaikelį kelti taip anksti dar vasarą ir tempti į darželį. Bet kitos išeities nėra, senelių nėra, tad tenka darželį lankyti ax.gif  Nors darželyje iš tikrųjų labai gera ir kai mažiui siūlau keistis,kad aš pasiliksiu darželyje su vaikais o jis eis į darbą bigsmile.gif  - pasirenka darželį.

pas mus mieste kuriozas - uzdare visus darzelius reanuovacijai. tai dabar labai suknu vaika itaisyt kam - praktiskai neturiu kam. tad daznai iki pietu tetukas i darba vedasi, o as po pietu...gerai kad galimybes kazkiek leidzia 4u.gif
Atsakyti
kol kas buna su vienu is tevu, nes pavyksta suderint darbo grafika. darzelio dar nelanko.
Atsakyti
Ir maniškis su darželiu nesusidraugauja doh.gif. Gerai kad yra galimybė dirbti namuose, tai ir lepinamės taip sakant, nors iš tiesų tai labai sunku ir gaila, kad su vaikais mažai bendraujam, bet manau ateis laikas ir atras ir maniškis džiaugsmo daržiuke 4u.gif
Atsakyti
sveikos,

mano sunelis nuo 2-ju metuku lanko darzeli,jam patinka ten buti thumbup.gif
Atsakyti
Na man ir pasiseke,kad mam drab dekinga turi,neprirista gali sedeti namie ir maziuka mano priziuret thumbup.gif .bet per masines sventes, kaip kaledas ir pan tai tegdavo suktis kai sirgdavo..tai tevas paziuredavo kai galedavao truputi,po to tegdavo irgi porai h is darbo issiprasyti,po to mama gryzdavo,dar buves vyras kai lt buna paziuredavo..zodziu kai susirgdavo tai galvos sukimas buna. visus ka tik galedavau itraugavau i prieziura ax.gif
Atsakyti
Dažniausiai pati slaugau, kartais tėtis, močiutės, jeigu gali.
Atsakyti
darzeliai pas mus be galo brangus tad dirbam su vyru skirtingom pamainom kad galetume patys priziuret vaika, beto darzelio darbo valandos neatitinka musu darbo valandu. O jei kartais ispuola kad pamainos sutampa tai is ryto mam priziuri o po piet broliene pora val padeda. Tenka suktis is padeties kai nera kitos iseities blush2.gif
Atsakyti
Dabar su teciu, o nuo rugsejo prades eiti i darzeli smile.gif
Atsakyti
Keliaujame i darzeli, esame keleta kartu sirge,tai pavyksta suderinti,nes vyras dirba kas trecia,ketvirta para. O kai jam reikia dirbti,man darbdavys duoda laisva diena smile.gif Supratinga šefa turiu biggrin.gif
Atsakyti
Kai vaikas serga visada biuletenis. nei karto nebuvau palikus kazkam sergancio vaiko.
Atsakyti
QUOTE(kritike7 @ 2013 07 26, 11:08)
Kai vaikas serga visada biuletenis. nei karto nebuvau palikus kazkam sergancio vaiko.

drinks_cheers.gif
Su ligoniuku tik as. Juk tokiu metu vaikui mama salia yra svarbiausia. Man nerupi patinka darbdaviui ar ne mano nedarbingumo pazymejimas. Elgiuosi taip, kaip geriau mano vaikui.
Atsakyti
Mes pagalboje turime močiutę, taip pat vyras žiūri, kai tik gali. Nedarbingumo pažymėjimą teko imti tik kartą, bet jei reikės, imsiu ir vėl. Vaikas svarbiausia..
Atsakyti