Įkraunama...
Įkraunama...

Kur paliekat vaikus?

4u.gif Ir aš apie tą patį, kartais palieku vieną pusvalandžiui, bet pastoviai skambinu, nors ir didelė vistiek neramu.
Atsakyti
As saviske i darzeli atidaviau beveik 2 metu. Ir prasidejo doh.gif Ligos kas dvi savaites, kurios tesiasi iki siol, pertrauka tik per vasaros atostogas- tada neserga. Jau nebesuskaiciuoju savo biuleteniu- kiek ju buvo per tuos 3 metus. Aukles neturiu, mociutes dirbancios, vyras nedarbingumo imti negali. Tai imu as. Jauciuosiu bloga darbuotoja, bet vaikas man svarbiau (aisku, darbe taip negalvoja, bet po kol kas dar nemeta).
Atsakyti
4u.gif Malonu girdėti kad dar yra tokių darboviečių, sėkmės jums, kad kuo mažiau sirgtumėte 4u.gif
Atsakyti
Na, kai vaikutis serga - nemalonu. Tačiau būdamas darželyje tarp kitų vaikų ir ne tokioje sterilioje aplinkoje kaip namie - jis taip kuria savo imunitetą ateičiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Š.irD.I.S. @ 2009 11 02, 13:50)
Na, kai vaikutis serga - nemalonu. Tačiau būdamas darželyje tarp kitų vaikų ir ne tokioje sterilioje aplinkoje kaip namie - jis taip kuria savo imunitetą ateičiai mirksiukas.gif

tikra teisybe drinks_cheers.gif
is pradziu dukrele labai sirgdavo,tikrai negera kai serga vaikas verysad.gif , bet jau baigia persilauzt ir tu ligu maziau
Atsakyti
o neturinčioms kur palikti vaikutį, žvilgtelkite

http://www.skelbkime...mas-796963.html

organizuojami kursai, kurių metu suteikta nemokama 3-7 metų vaikų priežiūra ir ugdymas vaikų darželyje thumbup.gif

Atsakyti
As auginau vaikuti namuose iki 2 metu. Augom graziai su Gabyte, dabar jau jai bus 4-veri ax.gif Paskui ko tik nebandeme, ir darzelis ir aukle samdem... Buvo kai ir vyras priziurejo. Siuo metu kai abu dirbame, palieku savo vaikuti Megiuke visai dienai. Ten ir pamaitina, kartais pati atnesu, kad pietums pasildytu. Labai patogu. Tik dar ne visas dienas, nes buna, kad ir mano mama priziuri. Tik nenoris jau labai tevu apkrauti..
Atsakyti
pas mano tevus palieku kai prireikia, labai dekinga jiems uz tai kad gali paziuret, nors ir koks isdykes buna ax.gif
Atsakyti
na o mums pasiseke, kad retsykiais galime mociute iskviesti. Kai pradejom lankyti darzeli, tai prasidejo pastovios ligos...bet negali kaskart mociutes prasyti, tai tenka ir bileteni imti.
Atsakyti
QUOTE(Gabijos mamyte @ 2009 12 02, 16:11)
Siuo metu kai abu dirbame, palieku savo vaikuti Megiuke visai dienai. Ten ir pamaitina, kartais pati atnesu, kad pietums pasildytu. Labai patogu. Tik dar ne visas dienas, nes buna, kad ir mano mama priziuri. Tik nenoris jau labai tevu apkrauti..

Visą dieną vaiką laikote tame triukšme, klegesyje, tarp nepažįstamų žmonių, lakstančių, besikeičiančių vaikų ? blink.gif Žiauru ...

Aaa, pasižiūrėjau jūsų profilį - visos žinutės tik apie tai. Reklama irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Draugė_: 05 gruodžio 2009 - 15:26
palieku darzelyje. pirma karta i darzeli nuvedziau, kai mazei buvo 1,9 metu, sirgo kas savaite. dabar pradejo eiti 3,3 metu, truputi lengviau, siek tiek maziau serga
Atsakyti
as saviškį pakankamai vėlai išleidau į darželį - iki 3m. auginau pati, paskui dirbti pradėjau, bet normaliai lankyti darželį pradėjo 3,6m.

Galėjau ir neleisti, nes turim sąlygas su močiute būti, bet darželis manau turi daugiau pliusų, nei buvimas namie su močiute - ir su bendraamžiais žaidžia, bendrauja, pas logopedę eina, darbelius daro, savarankiškumo mokosi...
Atsakyti