Įkraunama...
Įkraunama...

Kur paliekat vaikus?

QUOTE(ierika @ 2009 07 19, 15:22)
neturejau ir neturiu kam palikti, tad darzas vienintelis issigelbejimas

drinks_cheers.gif tik darželis ir labai esu tuo patenkinta drinks_cheers.gif

QUOTE(dangausvaivorykste @ 2009 07 22, 23:31)
Seip ir as vedu i darziuka,o vasara kai uzsidaro 2menesiams darziukas tai3savaites as atostogauju,po to vyriskis dar keleta savaiciu paziuri,o kitas paliekam pas mociute biggrin.gif

Mūsų daržiukas organizuotas ir kai atostogauja, tai būna sudaręs sutartį su gretimu daržiuku, tai keliaujam tada ten thumbup.gif

Kai serga, tai imu nedarbingumo lapelį slaugai aš arba vyras 4u.gif Ir jokių problemų ir nereikia mums jokios kitų pagalbos tongue.gif , nes ir nėra iš ko jos sulaukti g.gif
Atsakyti
Musiskis namuose auga ,turim mociute 4u.gif I darzeli dar spes 4u.gif
Atsakyti
Turim mociute, tai jai ir paliekam savo turtus wub.gif
Atsakyti
Kai sveikas į darželį, kai sirgdavo imdavau biuletenį, kartais imdavo vyras. Sirgo dažnai, bet su mano tėvo pagalba išsisukdavome: dvi savaitės biuletenis, po to savaitę ar dvi žiūrėjo mano tėvas. Trys dienos daržely ir vėl viskas iš naujo. Po to paaugo ir ėmė mažiau sirgti. Dabar auginu jaunesnįjį jo broliuką, tai bėdos nebėra. Bet kad ir nebeserga taip. rolleyes.gif Kai į darželį pradėsiu leisti mažąjį bus matyti. mirksiukas.gif
Atsakyti
mano mazule atpari bet kai suserga palieku su mociute is tecio puses thumbup.gif ne del to kad ten mano mama "blogesne" bet todel kad arciau gyvena o del pasirupinimo tai.. tikrai ir ta ir ta puikiai moka pasirupinti mazute smile.gif o kartais mano mama atvaziuoja pas mus ir pasirupina ligoniuke tongue.gif
Atsakyti
4u.gif Labai smagu kai skaitai tokius atsiliepimus apie mus supančius ir padedančius žmonės. thumbup.gif
Atsakyti
mes vedam i darzeli vaikus, o ligos atveju as imu biliuteni arba mama padeda ax.gif
Atsakyti
kai suserga arba biuleteni pasijmu arba laisvu dienu darbe smile.gif
Atsakyti
Lanko darzeli, nes neturiu kam palikti smile.gif o kai serga tai imam biliuteni smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nimfaeri: 26 spalio 2009 - 10:35
Iki 2,5 metukų turėjome auklę. Vėliau auklės vaidmenį "perėme" mano vyras (kaip bedarbis tėtis doh.gif ), nuo šio rugsėjo mažius keliauja į darželį, "keliauja" stipriai pasakyta,nes savaitė einam, dvi sergam schmoll.gif doh.gif Tad vėl gelbėja vyras kol kas. Kai vyras pradės dirbti neisivaizduoju kaip bus, nes mano darbe nedarbingumus imti lygu išėjimui iš darbo, o mano mama ir pati dar dirbanti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tavo_Mano: 26 spalio 2009 - 10:48
4u.gif Va čia didžiausia problema ir yra, sako gimdykit moterys vaikus, o už ką juos auginti, kai po to ilgai į darbą negali eiti, nes susirgus problemos su biuleteniais būna.Iki šiol nedirbu, jei būtų kam padėt....bet už savo vaikus pačios ir atsakom, tai lieka rinktis kas geriau ar be darbo ar be vaiko normalaus prižiūrėjimo.
Atsakyti
QUOTE(hilin @ 2009 10 26, 20:23)
4u.gif Va čia didžiausia problema ir yra, sako gimdykit moterys vaikus, o už ką juos auginti, kai po to ilgai į darbą negali eiti, nes susirgus problemos su biuleteniais būna.Iki šiol nedirbu, jei būtų kam padėt....bet už savo vaikus pačios ir atsakom, tai lieka rinktis kas geriau ar be darbo ar be vaiko normalaus prižiūrėjimo.

manau ta pati situacija ir pas mus . nedirbu ,nes neturiu kam palikti nei valandai o ka jau kalbet apie savaite doh.gif .
Atsakyti