Mano kai auksiukas serga tai arba vyras arba as ziuriu,bet buvo kelis sykius mociute ziurejo,kaima turiu bet ten gyvena mano sesuo su dviem vaikiukais tai jau trecio nenuvesiu
Jetau merginos kaip faina kai yra kam palikt, aš jau susitaikiau ir žinau kad už dukrą esu atsakinga tik aš, už tat močiūtė per išeigines pažiūri ir mus išleidžia, taip ir pailsim
nuo 1 metu - 3 metu samdem aukle, o nuo 3 metu i darzeli, o nuo pirmos klases mociute padeda.
As taip pat verciuosi kaip ismanau, dar si men vedu i darzeli, o va rugpjuti tai nezinau, reiks ka nors ieskoti
neturejau ir neturiu kam palikti, tad darzas vienintelis issigelbejimas
Mes tai i darziuka vedam, kai serga, jeigu nerimta kas pasnargliuoja tai mociute ziuri, jeigu rimciau as imu biuleteni arba vyras.
Vasara kai turime atostogas buname kartu arba darzelis (pas mus lieka 2-3 grupes vasaros metu atidarytos)
Vasara kai turime atostogas buname kartu arba darzelis (pas mus lieka 2-3 grupes vasaros metu atidarytos)
mes turim didele sese.Kad ir labai nenorom buna, bet dalinames prblema
darzelis arba mociute,nes su uosviais gyvenam.
o aš va vasarą vėl su vaiku, nors ir didelė neturiu kam palikti, jau kai eis į mokyklą tai tikiuosi bus lengviau.
Maniskis buna darzelyje,su mociute pasilieka kartais,buna mano brolis paziuri,kai labai reikia.