Įkraunama...
Įkraunama...

Kur paliekat vaikus?

mes tai turim kaimyne, kuri namie sedi tai kai sergam aukle padirba.
Buna pasiimu pazymejima, buna kad neimu, visko jau yra buve ir su vyru pamainom lakstem.
O siaip tai stengiuosi pora dienu ar atsiprasyt ar biuleteni pasiimt, paskui jau ja buna geriau tai su kaimyne bigsmile.gif
Atsakyti
bigsmile.gif Ir man tokį darbą reik susirasti, pas kaimynes, retsykiais pažiūrėt lelius. ax.gif
Aš tik pradedu dirbt, tai ir vaikas apserga. blush2.gif
Atsakyti
Mano vaika tai anyta ziuredavo, bet kaip suslubavo anytos sveikata, tai pasijaute, teko paciai sedeti
Atsakyti
Mes neturim močiučių, tetų, kaimynių kurios galėtų prižiūrėti. Vaikai eina į darželį, kai suserga pati su jeis būnu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mildažytė: 19 lapkričio 2008 - 18:47
4u.gif Sveikos, atostogos, pirmokė dukra namuose, neturim kaimo, o kaip faina būtų išvežt, uch ir vėl namie. blink.gif
Atsakyti
MAniškį močiutė pažiūri.
Atsakyti

Gerai, kad dabar tokį darbą turiu, kad galiu atsiprašyti ir namuose pasirbėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hilin @ 2006 09 25, 16:00)
4u.gif Sveikos mamos.Skaičiau temas kai vaikai pastoviai serga.Štai ir mano vaikas šiuo metu serga,laukiam gydytojos.O ryt į darbą,darbas pamaininis,kai bandai susikeisti,tai supranti, kad jau ne taip ir lengva.Vat ir iškilo man klausimas kur gi mūsų mielosios mamos palieka savo sergančius vaikus, kai joms reikia į darbą? Ar jau taip visos ir ima "biuletenius"?Su šią dilema ir aš dabar susidūriau. cool.gif

visad ant biuletenio,ner kam palikt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmic @ 2006 10 11, 13:35)
Gerai, kad dabar tokį darbą turiu, kad galiu atsiprašyti ir namuose pasirbėti  4u.gif

QUOTE(pliusmama @ 2009 06 17, 20:22)
Gerai, kad dabar tokį darbą turiu, kad galiu atsiprašyti ir namuose pasirbėti  4u.gif

pazistami zodziai doh.gif
Atsakyti
aš laisvą grafiką turiu, tai kai suserga dieną pati žiūriu. mes irgi gryni miestėčiai, kaimo jokio deja neturim, tai būna liudna vasaros metu ypač kai orai gražūs. Dabar kai dukra paaugo ir lengviau keliones ištveria, tai sėdam į mašiną ir traukiam kur akys mato bigsmile.gif pernai palei Baltijos jūrą važiavom iki Estijos, Narvos miesto (turiu ten draugę), ir orai geri buvo, ir prie jūros kiekvieną dieną visą mėnesį thumbup.gif
Atsakyti
man ši problema taip pat yra blush2.gif Kai serga vaikas, tai arba vyras ima biuletenį, arba tenka pas mano močiutę ar tetą palikti, nes pati niekaip negaliu pasiimti biuletenio doh.gif
Atsakyti
gerai, kad mes turim 2 mociutes ir seneli, kurie kada tik reikia gali pabuti su vaikais thumbup.gif
Atsakyti