Šiandien www.medik.lt perskaičiau, kad nutukę vyrai yra mažiau vaisingi nei normalaus svorio jų bendraamžiai, teigiama pirmosios studijos tyrusios svorio įtaką vyrų vaisingumui išvadose. Kiekvieni 10 kg viršsvorio sumažina vyro vaisingumą 10 proc.
Kaip ten iš tiesų? Kokia mergaičių patirtis?
gal tai ir tiesa o gal ir ne bet sprendziant is mano kaimyno tai ne tiesa nes sveria jis kakur apie 120-130 ir jai neissiaiskins kaip naudotis prezervatyvais ar kitais kontraceptikais tai greitai tures tiek vaiku kiek kilogramu siuo metu su zmona augina sunu tris dukras ir dabar laukesi dvynuku taipat ir mano kolega jis irgi stambokas bet turi sunu ir nesenai gandras atnese dukra taip kad nezinau ar tai tiesa ar ne bet kiek pazystu storuliuku jie nevaisingumu tikrai nesiskundzia
QUOTE(verte @ 2006 09 25, 16:44)
Šiandien www.medik.lt perskaičiau, kad nutukę vyrai yra mažiau vaisingi nei normalaus svorio jų bendraamžiai, teigiama pirmosios studijos tyrusios svorio įtaką vyrų vaisingumui išvadose. Kiekvieni 10 kg viršsvorio sumažina vyro vaisingumą 10 proc.
"išmatavau" kiek pažįstu tokių su viršsvoriu... nea, nepasitvirtino tavo straipsnio teiginiai.
Nesąmonė. Manau, kad problema ne vaisingumas, o erekcija. Nutukę vyrai turi sunkumų (?) su su erekcija, o galbūt ir su teisinga poza.
QUOTE(verte @ 2006 09 25, 15:44)
Tu tai vadini skandalu?
QUOTE(Viesulas @ 2006 10 04, 17:28)
Tu tai vadini skandalu?
koks cia skandalas?!
storuliai gal maziau vaisingi, nes jiems partneres sunkiau susirast is to ir isplaukia tokios statistikos
QUOTE(verte @ 2006 09 25, 15:44)
As sveriu 110 kg, ir pagal visas normas tureciau sverti 75. Vadinasi esu netekes 35% vaisingumo. Tada gal zmona labai vaisinga, nes pavyko ta pati cikla kai tik sumastem. Arba koks plonas kaimynas man pagelbejo.
QUOTE(Tetis2005 @ 2006 10 04, 21:11)
. Arba koks plonas kaimynas man pagelbejo.
oi kaip tu cia suskeliai
QUOTE(tete @ 2006 10 04, 21:01)
oi kaip tu cia suskeliai
Anot statistikos, man turejo nepavykti jokiais budais .
Nus nezinau Nors musu tada turi ir antsvorio Bet mums is pirmo karto pavyko net du leliai
Na kažkur skaičiau panašią statistiką ir apie moteris.
Čia pritarčiau leliux, kad statistika išplaukia iš to kiek partnerių gali susirasti vieni ar kiti.
Čia pritarčiau leliux, kad statistika išplaukia iš to kiek partnerių gali susirasti vieni ar kiti.
QUOTE(ENIGMA @ 2006 10 05, 09:20)
Na kažkur skaičiau panašią statistiką ir apie moteris.
Jeigu tarp koju tik pieniska desrele, nepades nei sportas nei sveikas gyvenimo budas. O jei moteris posonu karsta ir laukine, tada ir 150 kg "ant pusantro" metro nekliutis. Stai ka as manau. Del visko kaltos moterys !