Įkraunama...
Įkraunama...

Apgamai

turejau ir as viena apgama, ant krutines, tai isdegino, ir liko randas mad.gif
Jau geriau butu ispjove ar su lazeriu pasaline dry.gif
Atsakyti
As turejau du tokius dickius ant nugaros. Gydytojai nusprende, kad jie daug grozio neprideda, o kadangi as be galo megstu kepintis sauleje, tai nutareme juos pasalinti. Salinau lazeriu Baltijos Amerikos klinikoje. Jokio skausmo, procedura greita ir dar su daktariukais fainiai papliurpsejom smile.gif Praejo kokie trys metai. O is apgamu ir zymes beveik neliko. Vyras po pusvalandzio tyrinejimu lyg ir aptiko vieteles kur ju buta...
Atsakyti
QUOTE (sunnyday @ 2004 06 04, 12:39)
Papilomas galima salinti, bet ne azotu, o lazeriu arba chirurginiu budu.

Gal galima būtų sužinoti, kur ir už kiek tai galima padaryti Vilniuje? g.gif
Atsakyti
Gal galima būtų sužinoti, kur ir už kiek tai galima padaryti Vilniuje? 

Deja, Vilniuje tokiu proceduru darytis neteko, tai parekomenduot nieko negaliu. Siaip tai internete galima paieskot tokios informacijos.
Atsakyti
QUOTE (sunnyday @ 2004 06 07, 10:13)
Deja, Vilniuje tokiu proceduru darytis neteko, tai parekomenduot nieko negaliu. Siaip tai internete galima paieskot tokios informacijos.

Gaila sad.gif
Atsakyti
Sia ziema man pasalino 8 apgamus. Deja, liko tokios negrazios raudonos demeles ir dar gal simtas apgamu. Salino man juos toks gydytojas (o gal ir ne gydytojas) Vilniuje, salone APGAMAS. Na, is viso to gerai tik tas, kad sumokejau nebrangiai, apie 120 Lt. Pas Babajana buciau turbut kokius 600 palikusi, nes ten konsultacija+1 apgamo salinimas lazeriu = 150Lt. Grazesne netapau, tik tiek, kad nebera tu ”tarakonu” (cia anot to gydytojo, kuris juos salino) ir 8 galimybemis maziau, kad apgamai supiktybes.
Atsakyti
visom labai aciu uz patarimus,ka tik susitvarkiau su ta atauga ,buvau kosmetoligijos centre(aciu kaunietem) uztruko kokias 5 min. kainavo 40 lt (su lazeriu) tiesiog geda ,kad 4 metus delsiau,visom patariu nueiti ir susitvarkyti.

Atsakyti
Nieko nebesuprantu sad.gif . Pasiziurejau Babajano puslapi, ta, kur Ciurlionio gatvej bazuojasi ir nemaciau Babajano. Isnyko. Kur dabar Babajanas?
Gal man su akim blink.gif negerai?
Papildyta @ [mergetime]1086956440[/mergetime]
Budavo net pirmam puslapy parasyta "pagarbiai Babajanas" sad.gif
Atsakyti
QUOTE (Bezdžionė @ 2004 06 07, 12:47)
Gaila sad.gif

Papilomas gali pasalinti Odos ir lazerines chirurgijos centre. Manau apie 50 Lt kainuos. Nu aisku priklausys kiek ju ir kuriose vietose...
Atsakyti
QUOTE (nouvelle @ 2004 06 11, 14:19)
Nieko nebesuprantu sad.gif . Pasiziurejau Babajano puslapi, ta, kur Ciurlionio gatvej bazuojasi ir nemaciau Babajano. Isnyko. Kur dabar Babajanas?
Gal man su akim blink.gif negerai?
Papildyta @ [mergetime]1086956440[[b]*Victory rgetime] [/b]

Nebedirba. Atsibodo gydytoju buti
Atsakyti
QUOTE (Victory @ 2004 07 04, 10:33)
Nieko nebesuprantu  sad.gif . Pasiziurejau Babajano puslapi, ta, kur Ciurlionio gatvej bazuojasi ir nemaciau Babajano. Isnyko. Kur dabar Babajanas?
Gal man su akim blink.gif  negerai?

Nu geras, atsibodo.O kaip hipokratai visokie?
Gal i politika issiverze, ar "pagyde" ka nors?
Atsakyti
QUOTE (nouvelle @ 2004 07 05, 08:41)
QUOTE (Victory @ 2004 07 04, 10:33)
Nieko nebesuprantu  sad.gif . Pasiziurejau Babajano puslapi, ta, kur Ciurlionio gatvej bazuojasi ir nemaciau Babajano. Isnyko. Kur dabar Babajanas?
Gal man su akim blink.gif  negerai?

Nu geras, atsibodo.O kaip hipokratai visokie?
Gal i politika issiverze, ar "pagyde" ka nors?

rolleyes.gif Gal ir rimtai i politika? Politines permainos arteja wink.gif biggrin.gif
Atsakyti