QUOTE (patri @ 2004 04 08, 10:34) |
Su apgamu salinimais yra taip-kiek pasisalini,tiek nauju isauga... ![]() ![]() |
o va cia tai nelabai tikiu

man nei atsinaujino nei ka

o tas ataugeles, papilomas, gal paprastam kosmetologiniam gali pasalinti su azotu?
QUOTE (pusk @ 2004 03 01, 22:12) |
As zadu profilaktiskai del apgamu i onkologini vaziuoti (zadu jau daugiau nei metus laiko ![]() ![]() |
Man onkologiniam irgi salino viena apgama, nes katinas sokdamas buvo nupleses. Ispjove chirurginiu budu, todel toj vietoj randas liko. Gerai nors tiek, kad nesimato. Uz operacija moketi nieko nereikejo, bet ten reikia vaziuoti su siuntimu. Siaip jau gydytojas patare tu apgamu nejudinti, jeigu netrukdo, nes gali koki piktybini uzjudinti, o tada jau amen

nu va, buvau vakar pas Bloznelyte. Jos taksos - konsultacija - 30Lt, kiekvienas apgamas - 15 Lt. įdomiai mes pašnekėjome apie gydytojus ir kainas
tai sako, tos srities gydytojus mes gerau pažįstam - nes jie visi iš to paties Onkologijos centro skyriaus (o ir šiaip ta Lietuvėlė maža, mes visi čia po viena antklode gulime - čia jau mano bajeriai
). o ligonių kasos, kurios kompensuoja apgamų šalinimą, moka OC tiek - už lazerinį išdeginimą - 170Lt, už chirurginį - beveik 100Lt.
už kiek pirkau, už tiek ir parduodu

tai sako, tos srities gydytojus mes gerau pažįstam - nes jie visi iš to paties Onkologijos centro skyriaus (o ir šiaip ta Lietuvėlė maža, mes visi čia po viena antklode gulime - čia jau mano bajeriai

už kiek pirkau, už tiek ir parduodu

ne visi apgamai yra blogieciai, dazniausiai greitai atsirade ir iskile kelia pavoju, todel reietu nelaukti
QUOTE (kivi @ 2004 04 14, 12:47) |
o tas ataugeles, papilomas, gal paprastam kosmetologiniam gali pasalinti su azotu? |
Galima. Tik jei ju labai daug tai geriau su lazeriu. Visu pirma - maziau skaudes, o antra - kad nepaliks kokios vienos, nuo kurios vel viskas is pradziu prasides...
QUOTE (Foxenas @ 2004 03 05, 17:30) |
Zmogai, gal kas turit Bloznelytes kontaktini telefona ar galit patart kaip pas ja dabar patekti (labai seniai pas ja buvau, nebeprisimenu nai kur nei kaip)? |
BLOZNELYTĖS asistentės tel. 869849717. reikia registruotis iš anksto.

buvo ant veido sunui, trukde skustis, nuejom pas chirurga ir pasalino.Per savaite istiria ir pasako ar nera kokiu negerumu
QUOTE (laurencija @ 2004 04 05, 17:29) |
Luju, apgamus Kaune šalina Bendrojoj medicinos praktikoj, kur priešais Kauno kino teatrą (na, tiksliau tarp Kauno kino teatro ir Hermio sporto klubo, priešingoj Savaborių pr. pusėj yra). Joje yra tokia kosmetologijos gydykla, ten dirba ir gyd. dermatologai. Su jais dėl panašių procedūrų galima pasikonsultuoti ir, jei reikia, šalina. Man pernai pašalino lazeriu nuo šono nedidelį apgamėlį. Kainavo 100 Lt, procedūra užtruko keletą minučių. Užteko to vieno atėjimo. |
as irgi su lazeriu ten salinau apgamus (pries 2 metus), pas onkologe Šarakauskiene.
kaina buvo ta pati, procedura vos kelios minutes, jokio diskomforto, tik svylancios odos kvapas. Salinau tik viena ant veido ir keleta didesniu per lenkimo vietas, kur nuolat trinasi i kuna ar drabuzius. Taciau per nestuma man vel apgamu priaugo - reiks nueit pasitikrint.
Beveik pries tris metus ant kojos pas mane buvo "sukvailiojes" apgamas: pradejo serpetoti, atsirado aplinkui tokia rausva deme. Labai buvau issigandus
Vaziavau i onkologini (brr.... kaip ten nejauku
), tai israse kazkoki tepaliuka (kuri siaip netaip radom nusipirkti apvaziave puse Kauno vaistiniu), sake jei praeis per kelias dienas - ispjauti reiks (cia atseit siaip sau), o jei nepraeis - tirti. Sededavau visa diena ir ziuredavau ar nyksta tas paraudimas ar ne. Isnyko
Pjauti laaaaaaaabai bijojau, tiesiog siaubingai. Isivaizduokit koks 20 zmoniu laukia prie operacines. Vistig neispjove man to apgamo, gydytojas pajuokavo, kad neverta tokiu graziu koju bjauroti randais (tada vasara buvo, o as su trumpa suknele
), o asistente pajuokavo, kad jei jau visi tokius apgamus pradetu pjaustineti, tokiu atveju ja visa ispjaustineti reiktu. Islekiau is operacines kaip su sparnais
Vyras dar bande kazka priestarauti...
Tai ir nezinau, gerai, kad man paliko ta apgama ar ne....
Tiesa, tada dar to nezinojau, bet jau tada buvau nescia

Pjauti laaaaaaaabai bijojau, tiesiog siaubingai. Isivaizduokit koks 20 zmoniu laukia prie operacines. Vistig neispjove man to apgamo, gydytojas pajuokavo, kad neverta tokiu graziu koju bjauroti randais (tada vasara buvo, o as su trumpa suknele

Tai ir nezinau, gerai, kad man paliko ta apgama ar ne....
Tiesa, tada dar to nezinojau, bet jau tada buvau nescia

QUOTE (Ingano @ 2004 03 01, 15:20) |
Ir as turiu iskilusi apgamuka ant kaklo. man trugdo uzsisekt pakabukui. ir siaip jau atsibodo. Noriu pasalinti. O kas Kaune gal zino kur atliekama ta procedura? |
Kaune daro tokias proceduras Savanoriu 243, Kosmetologijos centre.bet tenprivatus gydytojai dirba, tai gal bus kiek brangiau.Pabandyk

Papilomas galima salinti, bet ne azotu, o lazeriu arba chirurginiu budu. Dazniausiai randu nelieka, o jei lieka tai beveik nepastebimi, taciau tai priklauso nuo vietos is kurios salinama t.y. gali ir likti. Man paciai jau sesios pasalintos ir tikrai jos neatauga.
Del apgamu pasalinimo tai reik klausyt gydytojo, jei sako sailnt tai ir salinkit. Tik su apgamais, tai jau sudetingiau, nes juos pjauna giliau ir didesni plota negu aplink papiloma. Kai man pjove, tai prireike 3 siuliu. Randas liko, bet ne labai ryskus gal todel, kad operacija dare mikrochirurgas, labai kruopsciai sujunge gala su galu
. Turiu salia ir isdeginta apgama, tai nuo jo likes randas matosi labiau, nors ir yra triskart mazesnis.
Tai va, tokia mano patirtis
gal kam nors pravers
Del apgamu pasalinimo tai reik klausyt gydytojo, jei sako sailnt tai ir salinkit. Tik su apgamais, tai jau sudetingiau, nes juos pjauna giliau ir didesni plota negu aplink papiloma. Kai man pjove, tai prireike 3 siuliu. Randas liko, bet ne labai ryskus gal todel, kad operacija dare mikrochirurgas, labai kruopsciai sujunge gala su galu

Tai va, tokia mano patirtis