Įkraunama...
Įkraunama...

Apgamai

Labukas!

Perskaičiau visą temelę... Internete irgi prisiskaitinėjau apie įvairias klinikas. Na, bandysiu pradžioje kreiptis į GK Kliniką. Reikia pradžioje išsitirti tuos apgamus, o dėl šalinimo, jei reikės, paskui nuspręsiu...
Atsakyti
Na va, šiandien užsiregistravau į GK Kliniką. Kitą pirmadienį eisiu. Kol kas jaučiuosi gerai, bet žinau, kad tądien tai bus neramu.... unsure.gif
Atsakyti
Pas mane paskutiniu metu atsiranda daug rudu demeliu,kitos jau net ne demeles,o demes doh.gif Kazin nuo ko ir ar jos nepavojingos unsure.gif ?
Atsakyti
QUOTE(*Niki* @ 2007 05 08, 12:29)
Labukas!

Perskaičiau visą temelę... Internete irgi prisiskaitinėjau apie įvairias klinikas. Na, bandysiu pradžioje kreiptis į GK Kliniką. Reikia pradžioje išsitirti tuos apgamus, o dėl šalinimo, jei reikės, paskui nuspręsiu...

nueisi ir po konsultacijos pasakys, ar reikia salint, ar ne.
apziures aparatais rolleyes.gif
tyrima dazniausiai atlieka jau isoperuotam apgamui, bent jau man, tai visus kartus tyre tik isoperuotus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurencija2 @ 2007 05 09, 14:41)
apziures aparatais  rolleyes.gif
tyrima dazniausiai atlieka jau isoperuotam apgamui, bent jau man, tai visus kartus tyre tik isoperuotus  ax.gif

O per kiek laiko ateina atsakymas unsure.gif ? Man taip baisu...laukiu to laisko,kaip nuosprendzio verysad.gif Jau geriau reiktu pas gydytoja uzsirasyt ir nueiti tu atsakymu suzinot,o ne laukti ir tiketis,kad atplesus bus uzrasyta "Sveikiname!"....O jei ne,tai bus uzrasyta, Jums vezys,prasome atvykti g.gif blink.gif ???
Atsakyti
nezinau, as buvau privaciai, tai man per kokias 3 dienas paskambindavo, o santariskese po savaites pasake. tik, kad gydytojai is karto mato.
man visus kartus pasake, kad tikrai ne vezys, o tik neaisku del atipijos lygio. atipija rada paskutini karta doh.gif , dabar kas pusmetis maratonas: kazkuri ispjaus ir tirs, ziures, ar atipiniu lasteliu nedaugeja verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(rennate @ 2007 05 09, 19:26)
O per kiek laiko ateina atsakymas  unsure.gif ? Man taip baisu...laukiu to laisko,kaip nuosprendzio  verysad.gif Jau geriau reiktu pas gydytoja uzsirasyt ir nueiti tu atsakymu suzinot,o ne laukti ir tiketis,kad atplesus bus uzrasyta "Sveikiname!"....O jei ne,tai bus uzrasyta, Jums vezys,prasome atvykti  g.gif  blink.gif ???

siuo klausimu man labiausiai patiko reklaitis. jis taip mielai, su savo humoro israiska, paaiskino, nuramino thumbup.gif . pasake, kad jam "neidomus" mano apgamai, bet pjaut jau labai reikia ir jis buvo teisus thumbup.gif
nu, nezinau, jis man kaip gydytojas super thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(*Niki* @ 2007 05 03, 00:10)
Sveikutės 4u.gif

Ne vienas gydytojas, pamatęs mano apgamus, puola klausinėti, ar aš juos pasitikrinau. O nesitikrinau nei karto.  unsure.gif Bet prižadėjau sau, kad po gimdymo tai padarysiu. Vienok, du vaikai, iš namų ištrūkti ilgam laikui nelabai kaip yra, tai aktualu, kad ten, kur tikrinsiuosi juos, nebūtų didelių eilių...  g.gif

Merginos, o kaip ilgai reikia laukti pasitikrinimo Santariškėse, kai jau turit tą siuntimą (juk tikriausiai nebūna gi taip, kad šiandien gavot siuntimą, o rytoj jau Santariškėse jus tikrina tongue.gif )ir kiek laiko paskui prie kabineto durų, kai jau nuvažiuojate ten? g.gif

pasiemiau is gydytojos siuntima lapkricio pradzioj, kita diena is karto prisiregistravau telefonu, nuejau sausio pabaigoj, laukiau eilej gal 3 valandas. operacija buvo vasario 28, rezultatai kovo 8 (atsimenu, nes datos tokios ax.gif )
jeigu tik konsultuotis, tai pradzioj eik privaciai, eiliu nebus. o jeigu jau pasakys, kad reikia daug issioperuot, tada jau eik i santariskes. nes man kaip pasake, kad gali siekti 10 apgamu, tai bankrotas doh.gif
Atsakyti
Labukas, draugytės 4u.gif

Jooo, laukia ir manęs tas visas maratonas...
Tikrinimosi, laukimo, galbūt operacijos... g.gif
QUOTE(Laurencija2 @ 2007 05 09, 13:41)
apziures aparatais  rolleyes.gif
tyrima dazniausiai atlieka jau isoperuotam apgamui, bent jau man, tai visus kartus tyre tik isoperuotus  ax.gif

Aišku, g.gif , žinosiu. Tikriausiai apžiūrinės tuo - siaskopu?
QUOTE(Laurencija2 @ 2007 05 10, 11:10)
pasiemiau is gydytojos siuntima lapkricio pradzioj, kita diena is karto prisiregistravau telefonu, nuejau sausio pabaigoj, laukiau eilej gal 3 valandas. operacija buvo vasario 28, rezultatai kovo 8 (atsimenu, nes datos tokios  ax.gif )
jeigu tik konsultuotis, tai pradzioj eik privaciai, eiliu nebus. o jeigu jau pasakys, kad reikia daug issioperuot, tada jau eik i santariskes. nes man kaip pasake, kad gali siekti 10 apgamu, tai bankrotas  doh.gif

Taaaip, gana ilgai gavosi... g.gif Ir sulaukti konsultacijos dienos, ir tenais jau nuėjus - savo eilės pasitikrinimui... g.gif

Laurencija, aš irgi pamaniau, kad geriausia pradžioje būtų privačiai, o tada jau galvosiu, kur operuotis. Neaišku, kiek pas mane suras tų operuojamų apgamų. Didelių, kurių skersmuo virš 6 mm, turiu virš 10, o kas yra tie "atipiniai"? Pakitę? Kai krašteliai nelygūs ir kai apgamas kelių spalvų? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Niki* @ 2007 05 11, 13:23)
Labukas, draugytės 4u.gif

Jooo, laukia ir manęs tas visas maratonas...
Tikrinimosi, laukimo, galbūt operacijos... g.gif

Aišku,  g.gif , žinosiu. Tikriausiai apžiūrinės tuo - siaskopu?

Taaaip, gana ilgai gavosi...  g.gif Ir sulaukti konsultacijos dienos, ir tenais jau nuėjus - savo eilės pasitikrinimui... g.gif

Laurencija, aš irgi pamaniau, kad geriausia pradžioje būtų privačiai, o tada jau galvosiu, kur operuotis. Neaišku, kiek pas mane suras tų operuojamų apgamų. Didelių, kurių skersmuo virš 6 mm, turiu virš 10, o kas yra tie "atipiniai"? Pakitę? Kai krašteliai nelygūs ir kai apgamas kelių spalvų? blush2.gif

Aga,man taip pat idomu blush2.gif Nes man sake,kai apziurejo,kad geriau operuot toki,paciai bus geriau,atseit isoperuosi ir bus ramu. Bet jis nesake,kad ne vezys ar vezys,sake esu daug mates vezio formu,todel negaliu pasakyt,geriau isoperuot,kad ateityje galva neskaudetu del jo:unsure: O to atsakymo jau trecia savaite laukiu ir nesulaukiu,jau nervintis pradejau doh.gif Nes kai isoperavo sake,atsiusim laiska,jei viskas gerai tai palinkesim sekmes,o jei kazkas ne taip tai ziuresim kiek ne taip ir skirsim gydyma blink.gif Tai dabar ir sedziu kaip ant adatu.O ejau is pradziu privaciai,bet tas chirurgas dirba ir ligonineje,tai man pats paskyre operacijos diena,bet ne privaciai,o ligoninej.
Atsakyti
Sveikutės,
ieškojau šiame skyrelyje temos apie savo problemą, bet neradau unsure.gif Gal jūs galėsite man ką nors patarti. Pas mane prie nosies kraujagyslės "nuvažiavusios" link lūpų. Taigi nežinau kur kreiptis: ar užtektų kosmetologinio kabineto, ar reikėtų jau kur rimčiau? Forume buvau radusi apie lazerinės chirurgijos kliniką, bet ten tikriausiai labai brangu. Taigi būčiau dėkinga, jei kas įmestumėte kokį adresą Kaune. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
man tai uz 100lt pasalino 20apgamu ur dar juos istyre.... cia i klp atvaziuoja is kauno daktarai tai pigiau ir salina... na pati procedura nebuvo is maloniuju,... is pradziu pati apgama nuskausmaina su maza adatyte ir po to ji kaip ir iskabina na o paskui su jodu patema... pradzioje kaip apmarinimas dingta labai niezti... po keliu savaiciu tie juodi sasai nukrenta ir lieka mazi randukai kurie vis traukiasi...
Atsakyti
QUOTE(*Niki* @ 2007 05 08, 21:35)
Na va, šiandien užsiregistravau į GK Kliniką. Kitą pirmadienį eisiu. Kol kas jaučiuosi gerai, bet žinau, kad tądien tai bus neramu....  unsure.gif

Buvau šiandien klinikoje, patikrino. Viskas OK. thumbup.gif Nepatiko trys juodi apgamukai,bet nieko nedarys, liepė stebėti ir ateiti po metų. na, soliariumus griežtai uždraudė (bet aš ir nevaikštau į juos). Taigi, galiu ramiai atsipūsti... biggrin.gif Ir jums linkiu, kad viskas būtų OK! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Niki* @ 2007 05 15, 00:34)
Buvau šiandien klinikoje, patikrino. Viskas OK. thumbup.gif  Nepatiko trys juodi apgamukai,bet nieko nedarys, liepė stebėti ir ateiti po metų. na, soliariumus griežtai uždraudė (bet aš ir nevaikštau į juos). Taigi, galiu ramiai atsipūsti...  biggrin.gif Ir jums linkiu, kad viskas būtų OK! 4u.gif

Dziaugiuosi uz tave 4u.gif . O as vis dar gyvenu nezinioje,jau prasidejo 4 savaite,kaip isoperavo apgama,bet atsakymo nesulakiu. Turi ateit i namus laiskas. Mama ramina,sako jei butu kazkas blogai,greiciau pranestu,o dabar neskuba doh.gif Na,tikiuosi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rennate: 14 gegužės 2007 - 23:56