Labukas!
Perskaičiau visą temelę... Internete irgi prisiskaitinėjau apie įvairias klinikas. Na, bandysiu pradžioje kreiptis į GK Kliniką. Reikia pradžioje išsitirti tuos apgamus, o dėl šalinimo, jei reikės, paskui nuspręsiu...
Na va, šiandien užsiregistravau į GK Kliniką. Kitą pirmadienį eisiu. Kol kas jaučiuosi gerai, bet žinau, kad tądien tai bus neramu....

Pas mane paskutiniu metu atsiranda daug rudu demeliu,kitos jau net ne demeles,o demes
Kazin nuo ko ir ar jos nepavojingos
?

QUOTE(*Niki* @ 2007 05 08, 12:29)
Labukas!
Perskaičiau visą temelę... Internete irgi prisiskaitinėjau apie įvairias klinikas. Na, bandysiu pradžioje kreiptis į GK Kliniką. Reikia pradžioje išsitirti tuos apgamus, o dėl šalinimo, jei reikės, paskui nuspręsiu...
nueisi ir po konsultacijos pasakys, ar reikia salint, ar ne.
apziures aparatais

tyrima dazniausiai atlieka jau isoperuotam apgamui, bent jau man, tai visus kartus tyre tik isoperuotus

QUOTE(Laurencija2 @ 2007 05 09, 14:41)
apziures aparatais
tyrima dazniausiai atlieka jau isoperuotam apgamui, bent jau man, tai visus kartus tyre tik isoperuotus
apziures aparatais

O per kiek laiko ateina atsakymas

nezinau, as buvau privaciai, tai man per kokias 3 dienas paskambindavo, o santariskese po savaites pasake. tik, kad gydytojai is karto mato.
man visus kartus pasake, kad tikrai ne vezys, o tik neaisku del atipijos lygio. atipija rada paskutini karta
, dabar kas pusmetis maratonas: kazkuri ispjaus ir tirs, ziures, ar atipiniu lasteliu nedaugeja 
Papildyta:
siuo klausimu man labiausiai patiko reklaitis. jis taip mielai, su savo humoro israiska, paaiskino, nuramino
. pasake, kad jam "neidomus" mano apgamai, bet pjaut jau labai reikia ir jis buvo teisus
nu, nezinau, jis man kaip gydytojas super
Papildyta:
pasiemiau is gydytojos siuntima lapkricio pradzioj, kita diena is karto prisiregistravau telefonu, nuejau sausio pabaigoj, laukiau eilej gal 3 valandas. operacija buvo vasario 28, rezultatai kovo 8 (atsimenu, nes datos tokios
)
jeigu tik konsultuotis, tai pradzioj eik privaciai, eiliu nebus. o jeigu jau pasakys, kad reikia daug issioperuot, tada jau eik i santariskes. nes man kaip pasake, kad gali siekti 10 apgamu, tai bankrotas
man visus kartus pasake, kad tikrai ne vezys, o tik neaisku del atipijos lygio. atipija rada paskutini karta

Papildyta:
QUOTE(rennate @ 2007 05 09, 19:26)
O per kiek laiko ateina atsakymas
? Man taip baisu...laukiu to laisko,kaip nuosprendzio
Jau geriau reiktu pas gydytoja uzsirasyt ir nueiti tu atsakymu suzinot,o ne laukti ir tiketis,kad atplesus bus uzrasyta "Sveikiname!"....O jei ne,tai bus uzrasyta, Jums vezys,prasome atvykti
???

siuo klausimu man labiausiai patiko reklaitis. jis taip mielai, su savo humoro israiska, paaiskino, nuramino

nu, nezinau, jis man kaip gydytojas super

Papildyta:
QUOTE(*Niki* @ 2007 05 03, 00:10)
Sveikutės
Ne vienas gydytojas, pamatęs mano apgamus, puola klausinėti, ar aš juos pasitikrinau. O nesitikrinau nei karto.
Bet prižadėjau sau, kad po gimdymo tai padarysiu. Vienok, du vaikai, iš namų ištrūkti ilgam laikui nelabai kaip yra, tai aktualu, kad ten, kur tikrinsiuosi juos, nebūtų didelių eilių...
Merginos, o kaip ilgai reikia laukti pasitikrinimo Santariškėse, kai jau turit tą siuntimą (juk tikriausiai nebūna gi taip, kad šiandien gavot siuntimą, o rytoj jau Santariškėse jus tikrina
)ir kiek laiko paskui prie kabineto durų, kai jau nuvažiuojate ten? 

Ne vienas gydytojas, pamatęs mano apgamus, puola klausinėti, ar aš juos pasitikrinau. O nesitikrinau nei karto.

Merginos, o kaip ilgai reikia laukti pasitikrinimo Santariškėse, kai jau turit tą siuntimą (juk tikriausiai nebūna gi taip, kad šiandien gavot siuntimą, o rytoj jau Santariškėse jus tikrina

pasiemiau is gydytojos siuntima lapkricio pradzioj, kita diena is karto prisiregistravau telefonu, nuejau sausio pabaigoj, laukiau eilej gal 3 valandas. operacija buvo vasario 28, rezultatai kovo 8 (atsimenu, nes datos tokios

jeigu tik konsultuotis, tai pradzioj eik privaciai, eiliu nebus. o jeigu jau pasakys, kad reikia daug issioperuot, tada jau eik i santariskes. nes man kaip pasake, kad gali siekti 10 apgamu, tai bankrotas

Labukas, draugytės
Jooo, laukia ir manęs tas visas maratonas...
Tikrinimosi, laukimo, galbūt operacijos...
Aišku,
, žinosiu. Tikriausiai apžiūrinės tuo - siaskopu?
Taaaip, gana ilgai gavosi...
Ir sulaukti konsultacijos dienos, ir tenais jau nuėjus - savo eilės pasitikrinimui...
Laurencija, aš irgi pamaniau, kad geriausia pradžioje būtų privačiai, o tada jau galvosiu, kur operuotis. Neaišku, kiek pas mane suras tų operuojamų apgamų. Didelių, kurių skersmuo virš 6 mm, turiu virš 10, o kas yra tie "atipiniai"? Pakitę? Kai krašteliai nelygūs ir kai apgamas kelių spalvų?

QUOTE(Laurencija2 @ 2007 05 09, 13:41)
apziures aparatais
apziures aparatais

Aišku,

QUOTE(Laurencija2 @ 2007 05 10, 11:10)
)

Laurencija, aš irgi pamaniau, kad geriausia pradžioje būtų privačiai, o tada jau galvosiu, kur operuotis. Neaišku, kiek pas mane suras tų operuojamų apgamų. Didelių, kurių skersmuo virš 6 mm, turiu virš 10, o kas yra tie "atipiniai"? Pakitę? Kai krašteliai nelygūs ir kai apgamas kelių spalvų?

QUOTE(*Niki* @ 2007 05 11, 13:23)
Labukas, draugytės
Aišku,
, žinosiu. Tikriausiai apžiūrinės tuo - siaskopu?
Ir sulaukti konsultacijos dienos, ir tenais jau nuėjus - savo eilės pasitikrinimui...

Aišku,

Aga,man taip pat idomu

Sveikutės,
ieškojau šiame skyrelyje temos apie savo problemą, bet neradau
Gal jūs galėsite man ką nors patarti. Pas mane prie nosies kraujagyslės "nuvažiavusios" link lūpų. Taigi nežinau kur kreiptis: ar užtektų kosmetologinio kabineto, ar reikėtų jau kur rimčiau? Forume buvau radusi apie lazerinės chirurgijos kliniką, bet ten tikriausiai labai brangu. Taigi būčiau dėkinga, jei kas įmestumėte kokį adresą Kaune. Ačiū
ieškojau šiame skyrelyje temos apie savo problemą, bet neradau

man tai uz 100lt pasalino 20apgamu ur dar juos istyre.... cia i klp atvaziuoja is kauno daktarai tai pigiau ir salina... na pati procedura nebuvo is maloniuju,... is pradziu pati apgama nuskausmaina su maza adatyte ir po to ji kaip ir iskabina na o paskui su jodu patema... pradzioje kaip apmarinimas dingta labai niezti... po keliu savaiciu tie juodi sasai nukrenta ir lieka mazi randukai kurie vis traukiasi...
QUOTE(*Niki* @ 2007 05 08, 21:35)
Na va, šiandien užsiregistravau į GK Kliniką. Kitą pirmadienį eisiu. Kol kas jaučiuosi gerai, bet žinau, kad tądien tai bus neramu.... 

Buvau šiandien klinikoje, patikrino. Viskas OK.

QUOTE(*Niki* @ 2007 05 15, 00:34)
Buvau šiandien klinikoje, patikrino. Viskas OK.
Nepatiko trys juodi apgamukai,bet nieko nedarys, liepė stebėti ir ateiti po metų. na, soliariumus griežtai uždraudė (bet aš ir nevaikštau į juos). Taigi, galiu ramiai atsipūsti...
Ir jums linkiu, kad viskas būtų OK! 

Dziaugiuosi uz tave