Įkraunama...
Įkraunama...

Apgamai

QUOTE(dovile_s @ 2007 01 30, 11:34)
Pasiskambinau ir kitą savaitą eisiu smile.gif Bent jau registratorė labai maloni, ačiū už pagalbą smile.gif

Tai, kad niekuo kaip ir nepadejau biggrin.gif
Sekmes! mirksiukas.gif
Atsakyti
ievule, o bloznelyte istiria pgama pries pasalindama? salina, kaip supratau, lazeriu?
Atsakyti
sveikos,

teko ir man šalinti kelis apgamus: viena išpjovė Babajanas (kaina tikrai didele), o kitus šalino Prušinskas-jis turi privatų kabinetą APGAMAS http://www.medicina....n...mone&id=700
šalina jis elektra, principas panašus į lazerio, tik kaina žymiai mažesnė-už kelis pašalintus ant veido, kaklo ir pilvo sumokėjau 110, apgamai buvo virusiniai, t.y. papilomos, todėl be jokių abejonių juos iščirškino, buvau praita savaite ir jau beveik visos vietelės kur buvo apgamai sugijo
Atsakyti
nu vat tarkim del sito APGAMo reputacijos man daug daugiau klausimu nei del Babajano ar Bloznelytes.
jei gerai pamenu, buvo tikrai teisminiu procesu ir ne vienas, viena mergaite sudarkytu veidu rode per TV reportazus, net nesu tikra ar ta klinika turi visas licenzijas, man regis ju veikla buvo sustabdyta.

Nu cia aisku viena ausim kazka girdejau kazka maciau, tai gal ne viskas tiesa, bet sakau, man jau nuo kadu kadais susiformaves neigiamas sitos klinikeles ivaizdis.

nenoriu isgasdinti tikrai tu kas ten salino apgamus, juoba kad apgamiuku pasalinimas tikrai kaip suprantu nera kazkas sudetingo ir pasaulines kvalifikacijos reikalaujancio.
Atsakyti
taip, tiesa, turėjo jis teismų dėl piktybinio apgamo pašalinimo, todėl jis dabar šalina tik nepiktybinius odos navikus, karpas ir kraujagysles. jis šiaip yra onkologas ir licencijas šiuo metu turi tik minėtiems dariniams, įtartinų apgamų be tyrimo nešalina. dar yra info www.apgamas.lt
Atsakyti
Nu va, aš jau "po visko".

Buvau, kaip minėjau, bendrosios praktikos klinikoj Kaune. Konsultavo gydyjoa onkologė. Kadangi pas mane apgamai nepiktybiniai, šalino tik dėl estetinių sumetimų ir dėl to, kad jie kliūna, kad ateityje nebūtų problemų.

Išėjau su dideliu palengvėjimu širdyje ir kišenėje, nes vieno apgamo pašalinimas 100 lt.

Atsakyti
papasakosiu kaip man buvo. Turejau viena apgama ant nugaros ir viena ant klubo, tokie isikise, fui, bet zinojau kad nepiktybiniai. nusprendziau kad laikas atsikratyti, pasiskaiciau internete kokios kainos g.gif nu tai apie 300 lt suploti uz salinima ir konsultacija ranka nekilo. gavau siuntima i onkologini (aisku teko palaukti 2 savaites) nuvariau, parodziau, moteris dermatologe buvo.pasake kad gali pasalinti net ir dabar, tai nuejau i vaistine nupirkau svirksta ir nuskausminamuju, sumokejau 87 cnt. blink.gif. grizau -10 min. ir pasalino thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif o tiek reikejo laukti biggrin.gif tai dabar gyja,nors ir bus randukai man vistiek thumbup.gif labai patenkinta. ir gydytoja maloni, viska paaiskinu, atsake i klausimus thumbup.gif .
Atsakyti
menesio gale uzsirasiau apgamu salinimo procedurai pas Babajana bigsmile.gif noriu issipjaut 3 nedidelius apgamelius nuo veido . gal kas daresi cia procedura?
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2007 02 07, 20:56)
menesio gale uzsirasiau apgamu salinimo procedurai pas Babajana  bigsmile.gif noriu issipjaut 3 nedidelius apgamelius nuo veido . gal kas daresi cia procedura?

O tai tau lazeriu salins ar operacija? As pas ji irgi buvau. Man tai nuo veido lazeriu salino, o ant nugaros ispjove, nes itartinas buvo...
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2007 02 07, 21:38)
O tai tau lazeriu salins ar operacija? As pas ji irgi buvau. Man tai nuo veido lazeriu salino, o ant nugaros ispjove, nes itartinas buvo...

kad dar nezinau ax.gif jis atvaziuoja i viena kauno salonu ir ten kazkokiu aparatu pasiziuri ir pasalina
mano MB pries 3 metus salinosi pas ji tai visus salino lazeriu . manau jei reiks salint operuojant tai salone tikrai nepjaus manes g.gif
Atsakyti
niekada nesukau sau galvos del apgamu ar ju skaiciaus, kol po eilinio apsilankymo pas kosmetologe, nutariau atkreipti demesi i savo apgamus. vienas (ant barzdos) tunantis apgamas pradejo niezteti, keisti spalva ir forma, augti is jo plaukeliai. buvo nutarti ji pasalinti lazerio budu. po to ejau dar keleta kartu naikinti papilomu ir dar vieno itartino apgamelio. artimiausiu metu ketinu vel apsilankyti ir pasalinti apgama, kuris man kelia nerima - jis yra erzinamas liemeneles, tai eme jau keisti ir spalva ir forma ir niezteti.
kosmetologu nuomone, geriau tokius apgamus salinti, kad neisivystytu i egzema, nes lazerio butu pasalinami ne tik apgamai, bet ir ju saknys. kilus itarimams del apgamu (gerybiniai ar piktybiniai), daromi tyrimai.
Atsakyti
Aš manau,kad jų liesti nereikėtų .Man jie netrukdo,o net kai kurie puošia. mirksiukas.gif
Atsakyti