QUOTE(rennate @ 2007 01 24, 00:49)
Netycia uzklydau sia temele ir prisiminiau, kaip mano vyrui su apgamu buvo... Jis baltaodis ir ant kojos turejo toki nemaza sviesu apgama.Bet viena vakara pastebejau, kad tas apgamas pradejo pleiskanoti,ir pasidare panasus i sasa,tik baltos spalvos. labai issigandau,liepiau vaziuot pas daktara, nesutiko,sako nieko cia man nera, nemiegojau visa nakti, tai prizadejo ryte nuvaziuoti kartu su manimi i privacia klinika.Is pat ryto atsikelem, nuvaziavom-nedirba...Sestadienis. Tuo ir baigesi, daugiau taip ir nebepriverciau nueiti,nes jam geda, mat cia del tokio nieko atvaziavo
... Po to as ji ir pati primirsau,dabar kartais pasiziuriu, toje vietoje liko randelis,toks pakilimas, bet apgama nebera.Man labai keista,ar gali taip nunykti apgamas. Jo labai sausa oda,gal sudziuvo ir nukrito
... Gal galite ka patarti ar pasidalinti savo patirtimi
...

As tai siulyciau vis delto nutempti kaip nors pas gydytoja. pas mane buvo nukrite puse apgamo, tai onkologiniame skubiai operavo, ir kaip minejau gydytojas pabreze kad kintancius apgamus reik labai priziureti arba salinti, nes tie apgamai gali atsikratyti mumis. Jie linke supyktybeti, ypac jei oda sausa ir jautri. Bet jei jau apgamo neber