QUOTE(VILGRA @ 2007 01 01, 22:05)
Man su lazeriu pašalino santariškėse tai matėsi gal puse metu
Kiek Santariskese tas malonumas tau kainavo? Reikejo siuntimo? O gal imanoma, kaip privaciuose, tiesiog, susimoket uz paslauga be jokiu ten eiliu ir siuntimu?
QUOTE(ievule @ 2007 01 06, 15:57)
A šalinau kelis apgamus lazerinėj klinikoj balsiuose pas gyd. Bloznelytę. Ji onkologiniam šiaip dar dirba. Kadangi mano dideli apgamai buvo tai nedidelės žymės vis tiek lieka, o dabar dar vieną nuo veido pašalinau, nes buvo problemų, tai net nežinau kaip čia bus ir kaip atrodysiu

Bet šiap gydytoja tikrai gera ir kainos normalios, darbo dieną pigiau nei šeštadienį, ir vieno apgamo pašalinimas 40 litų, jei apgamas labai didelis tai šiek tiek daugiau, o pirma konsultacija 35 litai.
Gal kuri šalinot nuo veido lazeriu apgamą, kaip ten paskui viskas atrodo po kokio pusmečio?
Na, sako, kad ir lazeriu salinsi, vistiek nebus lyg nieko nebuve - liks randas, balta deme arba duobute. Aisku, priklauso, kaip profesionaliai ta apgama pasalins, beto, kiekvieno oda skirtinga, tad vienam gali likt tik maza zyme, o kitam - didele duobe(kaip mano vienai pazistamai).
O tau Bloznelyte, kaip supratau, juos chirurgiskai..? Kazi kaip ten pas ja kainos, jei su lazeriu salintum?