QUOTE(aSmija @ 2007 01 01, 21:48)
noriu paklaust kurios pasalino apgamus su lazeriu. ar liko kokios nors zymes, randeliai po pasalinimo?
Man su lazeriu pašalino santariškėse tai matėsi gal puse metu
QUOTE(VILGRA @ 2007 01 01, 22:05)
Man su lazeriu pašalino santariškėse tai matėsi gal puse metu
o kaip matosi randas, duobute ar shiaip kokia deme?
QUOTE(aSmija @ 2007 01 01, 22:27)
o kaip matosi randas, duobute ar shiaip kokia deme?
kur buvo didesnis apgamas tai tokia lyg ir duobutė buvo,o kitur tai like šviesesni randeliai
QUOTE(VILGRA @ 2007 01 02, 10:46)
kur buvo didesnis apgamas tai tokia lyg ir duobutė buvo,o kitur tai like šviesesni randeliai
bet po pusės metų išnyksta visokios žymės? aš ant veido turiu apgamą, tai nežinau šalint ar ne, bijau, kad randų neliktų

QUOTE(aSmija @ 2007 01 03, 12:09)
bet po pusės metų išnyksta visokios žymės? aš ant veido turiu apgamą, tai nežinau šalint ar ne, bijau, kad randų neliktų 

žiūrint kaip tas apgamas atrodo,nes kai mano apgamus pamatė terapeutė tai ji man pasakė,kad čia karpos

Turiu ir aš ant veido viena ir ant kaklo tai tikriausiai pagimdžius važiuosiu bent ant kaklo esanti pašalinti,ant veido tai vyras neleis

o maniski skrandzio srity ne tai, kad kutent, bet perstet pradejo
bet ne tik konkreciai apgama, taciau ir aplink ji tai auksciau, tai zemiau, tai kairiau, tai desiniau
o pas gydytoja tik sausio 15
, nezinau kaip datrauksiu, taip nervina
bandziau teptis, bet tik laikinai padeda, o paskui dar labiau erzina

bet ne tik konkreciai apgama, taciau ir aplink ji tai auksciau, tai zemiau, tai kairiau, tai desiniau

QUOTE(Laurencija2 @ 2007 01 05, 14:20)
o maniski skrandzio srity ne tai, kad kutent, bet perstet pradejo
, nezinau kaip datrauksiu, taip nervina

Man irgi panasiai buvo (net ir vietoj panasioj

Reik tiketis, kad pas tave irgi nieko blogo

QUOTE(Užsispyrusi @ 2007 01 05, 20:20)
Man irgi panasiai buvo (net ir vietoj panasioj
) ir neramu daresi. Nezinau kaip paaiskint, bet as ji tiesiog jauciau. O kai nuejau pasikonsultuot (net pas kelis gydytojus buvau) tai nieko itartino nemate. Bet kai buvau pas Babajana, del sventos ramybes paprasiau kad pasalintu. Tai salino lazeriu, net ne chirurginiu budu.

tai vat as tikrai maniau, kad pries metus man nuo nestumo (nes pilvas buvo nezmoniskai didelis, visos gyd kol neapziuredavo, manydavo, kad dvynukai

bet nuo ko dabar

o gal nuo nervu

QUOTE(Frosted @ 2006 12 24, 15:51)
O pasalinus apgama, visalaik lieka balta demele?
Pas mane ant kaktos yra apgamas, toks bespalvis, as vis ziuriu ziuriu i ji ir svarstau, salinti ar ne?
Nei jis plaukuotas, nei ka, bet noreciau, kad jo nebutu
O kiek visa procedura kainuoja, gal galit pakonsultuoti?

Pas mane ant kaktos yra apgamas, toks bespalvis, as vis ziuriu ziuriu i ji ir svarstau, salinti ar ne?

Nei jis plaukuotas, nei ka, bet noreciau, kad jo nebutu

O kiek visa procedura kainuoja, gal galit pakonsultuoti?

A šalinau kelis apgamus lazerinėj klinikoj balsiuose pas gyd. Bloznelytę. Ji onkologiniam šiaip dar dirba. Kadangi mano dideli apgamai buvo tai nedidelės žymės vis tiek lieka, o dabar dar vieną nuo veido pašalinau, nes buvo problemų, tai net nežinau kaip čia bus ir kaip atrodysiu

Gal kuri šalinot nuo veido lazeriu apgamą, kaip ten paskui viskas atrodo po kokio pusmečio?
tai vat as tikrai maniau, kad pries metus man nuo nestumo (nes pilvas buvo nezmoniskai didelis, visos gyd kol neapziuredavo, manydavo, kad dvynukai biggrin.gif )
bet nuo ko dabar g.gif
o gal nuo nervu doh.gif
Laurencija2 reik tiketis, kad apsilankius pas gydytoja, liks maziau klaustuku.
Bent jau man tai kaip tik pusmetis praejo, bet demele dar matosi aiskiai. Sake pasvieses, be kol kas ji tokia rausva. Sviesesne nei buvo is pradziu, bet tikrai matosi,kad kazkas buvo. Na kaip buna po kokio spuogelio lieka zyme ir ilgai neissilygina odos spalva. Nemoku paaiskint
bet nuo ko dabar g.gif
o gal nuo nervu doh.gif
Laurencija2 reik tiketis, kad apsilankius pas gydytoja, liks maziau klaustuku.
QUOTE(ievule @ 2007 01 06, 16:57)
Gal kuri šalinot nuo veido lazeriu apgamą, kaip ten paskui viskas atrodo po kokio pusmečio?
Bent jau man tai kaip tik pusmetis praejo, bet demele dar matosi aiskiai. Sake pasvieses, be kol kas ji tokia rausva. Sviesesne nei buvo is pradziu, bet tikrai matosi,kad kazkas buvo. Na kaip buna po kokio spuogelio lieka zyme ir ilgai neissilygina odos spalva. Nemoku paaiskint