Įkraunama...
Įkraunama...

Apgamai

QUOTE(Frosted @ 2006 08 27, 10:44)
As irgi tokiu keleta turiu, bet kazkaip neauga jie man, kokie buvo, tokie ir yra, ar man jau reikia nerimauti?  unsure.gif
Ant kaktos turiu toki apgameli, jis bespalvis, ale labai nervuoja tongue.gif Noreciau ispjauti, bet sako, randukas lieka. Randuko nenoriu  ax.gif Kazin, kiek kainuotu ispjauti?  blush2.gif

Mano apgamą apžiūrėjo per savo aparačiuką ir pasakė, kad jo struktūra jau pakitusi, todėl nedelsiant reikia šalinti, sakė nelaukti iki naujų metų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2006 08 27, 19:26)
Mano apgamą apžiūrėjo per  savo aparačiuką ir pasakė, kad jo struktūra jau pakitusi, todėl nedelsiant reikia šalinti, sakė nelaukti iki naujų metų  verysad.gif

man pasake kad kokie tris apgamai trupuciuka aktyvus,bet ju nereikia liesti unsure.gif
Atsakyti
pries tris savaites pasalino, ispjove apgamuka. nu ka siandien suzinojau diagnoze... karcinoma... o tas apgamas pries koki 10 metu atsirado. nelaukit, salinkit juos kuo greiciau. tikuosi, kad viskas bus gerai.
Atsakyti
sveikos jau parasiau "karpu"skyrelyje ,bet dar gal cia parasysiu. verysad.gif
Gal galit patarti ka daryti jei ant veido viena po kitos papilomos auga per pusmeti jau 10 jei ne daugiau o pries tai viena nuo smakro pasalino ir ne iki galo ,gal nuo to sakau,bet buvau pas dermatologus ir onkologus vieni sako tai virusas ,bet tegu gydo dermatologai o ,dermatologai,kad tai nieko tokio.
Gal galit patarti verysad.gif
Atsakyti
Pries kelis metus buvau pas Bloznelyte del apgamu savo, tais ake viena reiktu salinti ant kruties, bet pas mane ten tiek tu apgamu, kad visus apziureeti reiktu laiko nemazai, as be to tada maitinau, paskui pastojau su kitu suneliu, tai taip ir likau nenuejus. Kas gal neseniai buvote - ar ji irgi su aparatu kazkokiu apziurineja apgamus?

Kiek patikimas tas babajano aparatas?

Dar klausimas - tai jeigu taip jau reikia suaktyvejusius salinti, tai kodel bent truputi itartinu neima ir nesalina, o siulo nejudinti? vadinasi, ir tas salinimas negerai??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga saule @ 2006 09 03, 19:04)
Gal galit patarti ka daryti jei ant veido viena po kitos papilomos auga per pusmeti jau 10 jei ne daugiau o pries tai viena nuo smakro pasalino ir ne iki galo ,gal nuo to sakau,bet buvau pas dermatologus ir onkologus vieni sako tai virusas ,bet tegu gydo dermatologai o ,dermatologai,kad tai nieko tokio.
Gal galit patarti verysad.gif

pabandyk nueiti pas Bloznelytę, dar viena nuomonė tikrai nepakenks.
QUOTE(SoniaSonia @ 2006 09 04, 11:28)
Kas gal neseniai buvote - ar ji irgi su aparatu kazkokiu apziurineja apgamus?

ne, bent kiek žiūrėjo mano apgamus, ji žiūri plika akimi, be jokių aparatų.
QUOTE(SoniaSonia @ 2006 09 04, 11:28)
Dar klausimas - tai jeigu taip jau reikia suaktyvejusius salinti, tai kodel bent truputi itartinu neima ir nesalina, o siulo nejudinti? vadinasi, ir tas salinimas negerai??? g.gif

manau, kad čia nėra vienos taisyklės, įvairiai gali nuspręsti gydytojas.
Pvz., Bloznelytė siūlė poros metų laikotarpyje šalinti tokius, kuriuos pavadino galinčiais tapti mažai aktyviais; sutiko momentaliai pašalinti visai negrėsmingą apgamą (čia aš pati to norėjau); o dėl kažkokio jai neaiškaus apgamo liepė atvykti rudenį. ji visų pirma, kaip sakė - ims mėginį, tirs, o paskui nežinau, kas būtų. įsivaizduoju, jei neras supiktybėjusių ląstelių - šalins, o jei ras g.gif turbūt taip pat šalins g.gif
Atsakyti
QUOTE(Karna @ 2006 09 04, 11:13)
o dėl kažkokio jai neaiškaus apgamo liepė atvykti rudenį. ji visų pirma, kaip sakė - ims mėginį, tirs, o paskui nežinau, kas būtų. įsivaizduoju, jei neras supiktybėjusių ląstelių - šalins, o jei ras g.gif turbūt taip pat šalins  g.gif

Jau buvau pas Bloznelyte. Viena pasalino, is kito paeme megini, sake, ji vis tiek reikes salinti, tik jei piktas, tai ne pas ja tame kabinete, o kazkur kitur... Tai laukiu dabar atsakymo.
Atsakyti
Na ką.. aš vis graudžiai pasiskaitinėdavau šitą temą.. ir pasvajodavau, kaip norėčiau atsikratyti tų apgamų.. biggrin.gif smile.gif Ir niekaip neišsiringavau, kas geriau.. išpjauti.. ar su lazeriu kokiu.. nes pas visas skirtingos nuomonės buvo.. unsure.gif

Tai dabar jau galiu pati papasakoti.. biggrin.gif Išbandžiau ir skalpeliuką.. ir lazerį.. rolleyes.gif Nuo veido pašalino man apgamą su lazeriu.. nu nereali procedūra.. nieko net nepajutau.. tai užtrukau (su užėjimo į kabinetą, atsisėdimu ir pašalinimu) gal kokias 5-7 min. bigsmile.gif TAIP staigiai sutvarko, kad nespėji net susiorientuoti.. lotuliukas.gif
Ir viena apgamuką pašalino nuo nugaros tokiu pat būdu.. smile.gif Na ten jau toks didokas buvo.. mano visos vaikystės trauma.. doh.gif biggrin.gif Žodžiu dabar davolna nerealiai esu.. rolleyes.gif Tiesa.. vieno apgamėlio šalinimas - 80 lt.. unsure.gif

O onkologiniam su skalpeliu pašalino ant šonų du tokius mažyčius apgamėlius.. (bet jie mane nervindavo tai be proto dry.gif).. tai aišku for free.. Tai ką.. dabar tokie iššokę randukai liko.. unsure.gif Bet visus tepu su Contactubex tepaliuku kasdien.. tai gal laikui bėgant susilygins su oda.. bet kad lazeris geriau, tai dabar nei neabejoju.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Diksė @ 2006 09 18, 11:04)
Na ką.. aš vis graudžiai pasiskaitinėdavau šitą temą.. ir pasvajodavau, kaip norėčiau atsikratyti tų apgamų.. biggrin.gif smile.gif Ir niekaip neišsiringavau, kas geriau.. išpjauti.. ar su lazeriu kokiu.. nes pas visas skirtingos nuomonės buvo..  unsure.gif

Tai dabar jau galiu pati papasakoti.. biggrin.gif Išbandžiau ir skalpeliuką.. ir lazerį..  rolleyes.gif Nuo veido pašalino man apgamą su lazeriu.. nu nereali procedūra.. nieko net nepajutau.. tai užtrukau (su užėjimo į kabinetą, atsisėdimu ir pašalinimu) gal kokias 5-7 min.  bigsmile.gif  TAIP staigiai sutvarko, kad nespėji net susiorientuoti..  lotuliukas.gif
Ir viena apgamuką pašalino nuo nugaros tokiu pat būdu.. smile.gif Na ten jau toks didokas buvo.. mano visos vaikystės trauma..  doh.gif  biggrin.gif  Žodžiu dabar davolna nerealiai esu..  rolleyes.gif  Tiesa.. vieno apgamėlio šalinimas - 80 lt..  unsure.gif

O onkologiniam su skalpeliu pašalino ant šonų du tokius mažyčius apgamėlius.. (bet jie mane nervindavo tai be proto dry.gif).. tai aišku for free.. Tai ką.. dabar tokie iššokę randukai liko..  unsure.gif Bet visus tepu su Contactubex tepaliuku kasdien.. tai gal laikui bėgant susilygins su oda.. bet kad lazeris geriau, tai dabar nei neabejoju..  doh.gif

Labutis! Klausyk, o tu kokiam mieste salinai apgamiukus, kad lazeriu tik 80 Lt? Beje, kiek uz konsultacija mokejai? Dar domina, ant veido buvo iskiles ar lygus?
Atsakyti
QUOTE(INAZUIKELIS @ 2006 09 18, 14:05)
Labutis! Klausyk, o tu kokiam mieste salinai apgamiukus, kad lazeriu tik 80 Lt? Beje, kiek uz konsultacija mokejai? Dar domina, ant veido buvo iskiles ar lygus?

Čia Kaune.. smile.gif Apgamai pas mane iškilę buvo.. ir gan gerokai.. doh.gif Už konsultaciją nemokėjau nieko.. nes nuėjus iškart man juos ir pašalino.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Diksė @ 2006 09 18, 20:14)
Čia Kaune.. smile.gif Apgamai pas mane iškilę buvo.. ir gan gerokai..  doh.gif Už konsultaciją nemokėjau nieko.. nes nuėjus iškart man juos ir pašalino..  ax.gif

Tai tau netyre ar jie nera topo piktybinei ar dar kokie? blink.gif g.gif As irgi noriu pasalinti, yra tokiu, kurie man laaabai nepatinka... schmoll.gif Kiek laiko gijo, matosi kas nors iskart po pasalinimo?
Atsakyti
QUOTE(INAZUIKELIS @ 2006 09 18, 19:49)
Tai tau netyre ar jie nera topo piktybinei ar dar kokie?  blink.gif  g.gif  As irgi noriu pasalinti, yra tokiu, kurie man laaabai nepatinka...  schmoll.gif Kiek laiko gijo, matosi kas nors iskart po pasalinimo?

Na tų konkrečiai apgamų netyrė.. unsure.gif Gal kokie nepiktybiniai atrodė.. nežinau net.. g.gif

Šiaip ar taip.. iškart liko toks šašiukas.. na tą apgamą gi nudegina.. tai va, lieka šašelis.. grožio nelabai rasta.. bet sakiau jau geriau pavaikščiosiu su šašu.. nei likusį gyvenimą kaip kokia sena boba su atsikišusiu apgamu.. doh.gif lotuliukas.gif

Jis man nusilupo po kokios savaitės ar dviejų.. g.gif Tiesa.. buvau pirtyje.. tai tiesiog išbrinko ir nukrito.. doh.gif Liko toks įdubimas.. tepu kremuku.. tai tikiuosi kad kažkada tas įdubimas man išnyks.. rolleyes.gif Na.. bus matyt.. smile.gif Kolkas nesigailiu.. smile.gif
Atsakyti