O kokia bedantė O Guoda kokia graži
Labiausiai patiko, kaip is seses juokiasi mazoji
O Jetau, pasirodo senokai cia pas jus buvau, va ka reiskia kai per arti gyveni, tai atrodo, kad ir matai tankiai
Ale Barbora kokia faina be dantu O ka pele uz danti dave
Ir Guoda kokia grazuole, nu tikrai senei bemaciau. O tu ja kaip apkirpus, as vis nedrystu Lejos kirpt, jau gripka i akis lenda
Ale Barbora kokia faina be dantu O ka pele uz danti dave
Ir Guoda kokia grazuole, nu tikrai senei bemaciau. O tu ja kaip apkirpus, as vis nedrystu Lejos kirpt, jau gripka i akis lenda
QUOTE(ewa @ 2005 03 15, 13:25)
O Jetau, pasirodo senokai cia pas jus buvau, va ka reiskia kai per arti gyveni, tai atrodo, kad ir matai tankiai
Nu aš ir sakau,reiks daryt išvadas,va pavasaris ateis,gal ir tos ligos taip nebepuls ,tai ir susitiksim O dabar tai mano merginos abi sloguoja,vat
QUOTE(Zydriausia @ 2005 03 15, 11:16)
Na,iš tikrųjų tai mažoji ne iš jos juokėsi,dar per maža ,kad suprastų,bet čia aš bandžiau kokį tai siužetą išlaužt
nu fainos merguzeles
man mazge tai jau taip panasi i patri mergaiciuke , nu bet cia ne as pirma, man rodos, jau taip sakau
man mazge tai jau taip panasi i patri mergaiciuke , nu bet cia ne as pirma, man rodos, jau taip sakau
Va čia tai bent manikės auga
O kokia grazi papuga
oi kokios grazulkos
Niekaip nenusprendziu -panasios, ar nelabai. Vienoj fotke vienaip atrodo, kitur kitaip. Tai kaip is tiesu yra?
Labai afinas papugytes vardas. ir pati Zolyte fainulka
Baltupyte, greit beki i rankdarbiu skyreli papasakot, kaip mazosios megztinuko rankoves numezgei, as ir taip noriu
Niekaip nenusprendziu -panasios, ar nelabai. Vienoj fotke vienaip atrodo, kitur kitaip. Tai kaip is tiesu yra?
Labai afinas papugytes vardas. ir pati Zolyte fainulka
Baltupyte, greit beki i rankdarbiu skyreli papasakot, kaip mazosios megztinuko rankoves numezgei, as ir taip noriu
Vai vai, kaip gražu O aš niekaip megztukui nenuperku užtrauktuko Tu, kaip visad ir visur mane aplenki Greičiau atvažiuokit
Sveika,Baltupyte
Parasiau tau meila,gal gavai.
Jau mokslo laikais pasizymejai originali mezgeja, nu bet
va vis tobuleji.
Megztinukai liuksiniai,o dukrytes ispuostos!
Pagal Guodos veiduka supratau,kad mama kazkur matyta
As dar tik pradedu supermamoj,tad kai ismoksiu,gal imesiu savo nuotraukyte...
Parasiau tau meila,gal gavai.
Jau mokslo laikais pasizymejai originali mezgeja, nu bet
va vis tobuleji.
Megztinukai liuksiniai,o dukrytes ispuostos!
Pagal Guodos veiduka supratau,kad mama kazkur matyta
As dar tik pradedu supermamoj,tad kai ismoksiu,gal imesiu savo nuotraukyte...