Įkraunama...
Įkraunama...

Baltupytes mergytes

user posted image

Guodulė su Ulyte thumbup.gif kompanija.
Atsakyti
user posted image
Zinai,Sesilija,tuos megztukus mezgiau dar su pilvu budama,beje ir Ulyte turejo toki,bet jau isaugo
Idedu dar viena sviezia nuotraukyte,bet kazko man neryskiai gaunasi kai sumazinu,nors fotkinu su maza rezoliucija,idomu kodel taip unsure.gif
Smagu zaist su pusseseres zaislais thumbup.gif
Atsakyti
sveika baltupyte!!!
na uzsukau i jusu skyreli isitikint,ar tikrai jau tos musu mazos lelios panasios!!!bent jau taip tavo sese minejo!!!
zinai ir seniau ziuredama i Guoda izvelgiau kazkokius panasumus!!!:hm g.gif g.gif

labai jau fainai ten visos trys mergytes vienodais megztiniais pasipuosusuis!!! thumbup.gif

Su Naujaus metais,grazuoles!!!
Atsakyti
Sveikinam visus uzsukusius i musu skyreli su Naujaisiais wink_3.gif clap.gif clap.gif
Aciu ,kad apsilankot pas mus,bandysiu idet kelias nuotraukeles,idomu ,gal ir tiesiai, ne per banga,iseis g.gif
Tiesa,Patri,man irgi kartais pasirodo,kad musu dukrytes panasios smile.gif
Atsakyti
Wau, naturoj niekaip jusu neisvystu, tai nors cia akis paganau biggrin.gif
SU NAUJAIS JUS drinks_cheers.gif
Tai vis dar sveciuojates, nes ne jusu namu vaizdeliai smile.gif
Atsakyti

Smagu matyti pažystamas gražuolytes yess.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Su pussesere Ūla prie eglutes newyear.gif user posted image
user posted image

Va,koks didelis mano batas
user posted image
Atsakyti
heart.gif
Atsakyti
Mamka,man tavo gelytes labai patinka smile.gif user posted image
O kaip patogu cia sedeti,ypac ant siu liaunu stiebeliuuser posted image
Atsakyti

gudruolytė yess.gif
ir suoliuko nereikia megalol.gif laugh.gif
Atsakyti
user posted image
Čia tipo, mamka grok, aš pavalgysiu megalol.gif Pas mus tas pat, mamka dirbk prie kompo, aš pavalgysiu doh.gif megalol.gif Tai kadu susimatysim, aaa? drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na taip,kuo toliau ,tuo labiau zbitkus krecia,tos gelytes tai ryskiai antro pavasario nesulauks,ach,mano svyrancios pelargonijos(ar kaip ten jas g.gif )
Dobsiuk,ledai pajudejo clap.gif ,pagaliau siandien sulaukiau Ewos su Leja,tikiuosi ir su tamstom pasimatysim neuzilgo wink_3.gif
Atsakyti