Duoda, Guoda Striptizo pamokėles pravedinėja atsilikusiai nuo gyvenimo mamai
Lėja tai irgi tik batus ir bliuzona su užtrauktuku nusiima O šiaip tai daugiau mėgsta ant savęs kraut viską, o ne atvirkščiai
ocho Guoda kokia nusirenginejimo ekpserte ir per kiek laiko ji taip issinuogina?
nu juosteleje tie paakiai, kai dabar geriau pasiziurejau, bet kai as taves gyvai nemaciusi, tai man tu labai grazi toj fotkej (kitose taves nelabai radau)
Tynka,nu nesakyk,aš tai pajuodusiais paakiais
nu juosteleje tie paakiai, kai dabar geriau pasiziurejau, bet kai as taves gyvai nemaciusi, tai man tu labai grazi toj fotkej (kitose taves nelabai radau)
QUOTE(Baltupyte @ 2005 04 06, 17:09)
Ir pas mus tas pats
Oi kaip fainiai Mano Pijškinas tai dar taip nedaro
Na va,linksma pasižiūrėt,ane?O man tai visai nelinksma vis aprenginėt O dabar dar su vandeniu cirkai prasidėjo,atrodo atsigers,bet kur tau ,viską ant savęs, prisisriūbus pilną burną ,paleidžia.Vienu žodžiu, reikia ne tik aprenginėt ,bet ir perrenginėt
Jeginga ta nuotrauka kur jos bega, tas paukstukas atrodo kaip is multiko
O beje, is kur ta papuga pas jus? Tai matyt negali nei isvedint kambario
O beje, is kur ta papuga pas jus? Tai matyt negali nei isvedint kambario
paukštelį bandžiau aš nupiešt,bet ne dailininkė,nemoku
Šiaip tai jis iš paskos vijosi,tik nuotraukoj nesimato,tai aš ir pripiešiau ,kad būt linksmiau
O papūga pas mus vieną vasarą užklydo,tai ir priglaudėm.Kambarį išvėdinu be problemų,nes ji narvelyje gyvena,tik prieš darant langą vis pagalvoju,ar paukštis uždarytas ,ar ne
Šiaip tai jis iš paskos vijosi,tik nuotraukoj nesimato,tai aš ir pripiešiau ,kad būt linksmiau
O papūga pas mus vieną vasarą užklydo,tai ir priglaudėm.Kambarį išvėdinu be problemų,nes ji narvelyje gyvena,tik prieš darant langą vis pagalvoju,ar paukštis uždarytas ,ar ne
Nu su ta nupaišyta papūga tai Žiūrėjau žiūrėjau, niekaip nesupratau kas ten per plėmukas, o ten pasirodo pseudo Žolytė
Gaila pas mus tokie pauksciai neskraido Priglausciau ir as toki,
reikes gal daugiau po dangu pasizvalgyt
Jei piesi ant nuotrauku, tai jau ir dailininke esi, nesikuklink
O tavo Barbora atrodo tokia drasuole, linksmuole, ja reik i scena leist,
kad issireikstu
reikes gal daugiau po dangu pasizvalgyt
Jei piesi ant nuotrauku, tai jau ir dailininke esi, nesikuklink
O tavo Barbora atrodo tokia drasuole, linksmuole, ja reik i scena leist,
kad issireikstu
sveikutės,
o kaip šėlsta sesiukės ,smagu
papugiukas gudruoliukas ir neatsilieka
Aha,Taraja,pasižvalgyk geriau po dangų,gal kokią poliarinę pelėdą pamatysi,irgi nieko paukštelis
sveikutės, malonu susipažinti šaunuolės išdaigininkės
mūsų mergytės panašaus amžiaus,o vyresnėlės abi akiniuotos ; ir melomanės
mūsų mergytės panašaus amžiaus,o vyresnėlės abi akiniuotos ; ir melomanės