Įkraunama...
Įkraunama...

Baltupytes mergytes

Duoda, Guoda thumbup.gif Striptizo pamokėles pravedinėja atsilikusiai nuo gyvenimo mamai doh.gif
Lėja tai irgi tik batus ir bliuzona su užtrauktuku nusiima smile.gif O šiaip tai daugiau mėgsta ant savęs kraut viską, o ne atvirkščiai smile.gif
Atsakyti
ocho Guoda kokia nusirenginejimo ekpserte ir per kiek laiko ji taip issinuogina?

Tynka,nu nesakyk,aš tai pajuodusiais paakiais

nu juosteleje tie paakiai, kai dabar geriau pasiziurejau, bet kai as taves gyvai nemaciusi, tai man tu labai grazi toj fotkej (kitose taves nelabai radau)

Atsakyti
QUOTE(Baltupyte @ 2005 04 06, 17:09)

Įdėsiu mūsų kasdienybę biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Ir taip 10 kartų per dieną doh.gif  biggrin.gif

Ir pas mus tas pats biggrin.gif
Atsakyti
Oi kaip fainiai drinks_cheers.gif Mano Pijškinas tai dar taip nedaro schmoll.gif wub.gif
Atsakyti
Na va,linksma pasižiūrėt,ane?O man tai visai nelinksma vis aprenginėt cry.gif O dabar dar su vandeniu cirkai prasidėjo,atrodo atsigers,bet kur tau ,viską ant savęs, prisisriūbus pilną burną ,paleidžia.Vienu žodžiu, reikia ne tik aprenginėt ,bet ir perrenginėt doh.gif
Atsakyti
biggrin.gif Jeginga ta nuotrauka kur jos bega, tas paukstukas atrodo kaip is multiko thumbup.gif
O beje, is kur ta papuga pas jus? Tai matyt negali nei isvedint kambario biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif paukštelį bandžiau aš nupiešt,bet ne dailininkė,nemoku biggrin.gif ax.gif
Šiaip tai jis iš paskos vijosi,tik nuotraukoj nesimato,tai aš ir pripiešiau ,kad būt linksmiau biggrin.gif wub.gif
O papūga pas mus vieną vasarą užklydo,tai ir priglaudėm.Kambarį išvėdinu be problemų,nes ji narvelyje gyvena,tik prieš darant langą vis pagalvoju,ar paukštis uždarytas ,ar ne tongue.gif
Atsakyti
Nu su ta nupaišyta papūga tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Žiūrėjau žiūrėjau, niekaip nesupratau kas ten per plėmukas, o ten pasirodo pseudo Žolytė thumbup.gif doh.gif
Atsakyti
4u.gif Gaila pas mus tokie pauksciai neskraido g.gif Priglausciau ir as toki,
reikes gal daugiau po dangu pasizvalgyt biggrin.gif

Jei piesi ant nuotrauku, tai jau ir dailininke esi, nesikuklink biggrin.gif
O tavo Barbora atrodo tokia drasuole, linksmuole, ja reik i scena leist,
kad issireikstu 4u.gif
Atsakyti

sveikutės,
o kaip thumbup.gif šėlsta sesiukės wub.gif ,smagu rolleyes.gif
papugiukas gudruoliukas ir neatsilieka biggrin.gif
Atsakyti
Aha,Taraja,pasižvalgyk geriau po dangų,gal kokią poliarinę pelėdą pamatysi,irgi nieko paukštelis thumbup.gif biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikutės, malonu susipažinti 4u.gif wub.gif šaunuolės išdaigininkės smile.gif
mūsų mergytės panašaus amžiaus,o vyresnėlės abi akiniuotos ; ir melomanės smile.gif wink.gif
Atsakyti