Grazuoles sesytes
Dobšiuk,Jakuska,ta papūgėlė pas mus atskrido užpraeitą vasarą,ji Baltupinė,gal sakau, kartais jūsų Nu ,bet neatiduosim
Tynka,parašiau į kažkokį naują pagyrūnių skyrelį,nes tą , sakė, uždaro.
Taraja,pasikeitė mano mail adresas,parašyk man geriau asmeninę žinutę,labai įdomu iš kur mane pažįsti
Tynka,parašiau į kažkokį naują pagyrūnių skyrelį,nes tą , sakė, uždaro.
Taraja,pasikeitė mano mail adresas,parašyk man geriau asmeninę žinutę,labai įdomu iš kur mane pažįsti
Mergaitės, netinginiaukit, laukiam gi fotkių
Kokios linksmos nuotraukos Su Žolyte labai gražu
O su kuo mergos apsipaišė. Ryškiai Barboros menas Ale svarbu laimingos, ko apie mamą turbūt nepasakysi
O su kuo mergos apsipaišė. Ryškiai Barboros menas Ale svarbu laimingos, ko apie mamą turbūt nepasakysi
Oi, ta jūsų sanitarė, tai visai nebaisi . Taikus paukštelis Mūsiškė jaučiu kad kokį dantį ištrauktų Na, o Barborytę matyt patingit į dailę nuvešt
QUOTE(Akvarele @ 2005 03 24, 14:43)
Oi, ta jūsų sanitarė, tai visai nebaisi . Taikus paukštelis Mūsiškė jaučiu kad kokį dantį ištrauktų Na, o Barborytę matyt patingit į dailę nuvešt
Nu taip taip ,mūsų geresnė už jūsų
O į dailę nevežam,nes tai atostogos ten,tai mokytojai kursai,nu vienžo
Ewa,o aš visai nepykstu ant jų,tegu sau maliavojasi,kad tik ramiau namie būtų.Flomasteriai beje,plaunami
Linksmai Velykas sventėt O mes tai lovoj drybsojom
Nu labai fainos sesytes ir pusseseryte (taip speju)
Bet ir mamukas neatsilieka
Bet ir mamukas neatsilieka
nu geras , a tai čia iš tų jūsų nusirenginėjimų serijos
Svarbu,kad pati uzsiima ir mamyte gali tik stebeti visa tai is salies.Uzauginsi manekene,ane?
Labai fainos tavo mergičkos
Bet jau su tais nusirenginėjimais Aš galvojau, kad čia tik Patricija taip elgiasi, bet ji kol kas moka tik megztinuką, batus ir kojines nusimauti...
Bet jau su tais nusirenginėjimais Aš galvojau, kad čia tik Patricija taip elgiasi, bet ji kol kas moka tik megztinuką, batus ir kojines nusimauti...