Įkraunama...
Įkraunama...

Baltupytes mergytes

Grazuoles sesytes thumbup.gif
Atsakyti
Dobšiuk,Jakuska,ta papūgėlė pas mus atskrido užpraeitą vasarą,ji Baltupinė,gal sakau, kartais jūsų biggrin.gif Nu ,bet neatiduosim schmoll.gif
Tynka,parašiau į kažkokį naują pagyrūnių skyrelį,nes tą , sakė, uždaro.
Taraja,pasikeitė mano mail adresas,parašyk man geriau asmeninę žinutę,labai įdomu iš kur mane pažįsti ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, netinginiaukit, laukiam gi fotkių user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Kokios linksmos nuotraukos thumbup.gif Su Žolyte labai gražu wub.gif
O su kuo mergos apsipaišė. Ryškiai Barboros menas mirksiukas.gif Ale svarbu laimingos, ko apie mamą turbūt nepasakysi g.gif smile.gif
Atsakyti
Oi, ta jūsų sanitarė, tai visai nebaisi schmoll.gif . Taikus paukštelis ax.gif Mūsiškė jaučiu kad kokį dantį ištrauktų doh.gif Na, o Barborytę matyt patingit į dailę nuvešt nono.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvarele @ 2005 03 24, 14:43)
Oi, ta jūsų sanitarė, tai visai nebaisi  schmoll.gif . Taikus paukštelis  ax.gif Mūsiškė jaučiu kad kokį dantį ištrauktų  doh.gif  Na, o Barborytę matyt patingit į dailę nuvešt  nono.gif  biggrin.gif

Nu taip taip ,mūsų geresnė už jūsų hah.gif
O į dailę nevežam,nes tai atostogos ten,tai mokytojai kursai,nu vienžo doh.gif blink.gif
Ewa,o aš visai nepykstu ant jų,tegu sau maliavojasi,kad tik ramiau namie būtų.Flomasteriai beje,plaunami thumbup.gif
Atsakyti
Linksmai Velykas sventėt drinks_cheers.gif thumbup.gif O mes tai lovoj drybsojom doh.gif
Atsakyti
Nu labai fainos sesytes 4u.gif ir pusseseryte (taip speju)
Bet ir mamukas neatsilieka
Atsakyti
nu geras thumbup.gif , a tai čia iš tų jūsų nusirenginėjimų serijos hah.gif thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Svarbu,kad pati uzsiima ir mamyte gali tik stebeti visa tai is salies.Uzauginsi manekene,ane?
Atsakyti
Labai fainos tavo mergičkos wub.gif wub.gif wub.gif

Bet jau su tais nusirenginėjimais doh.gif Aš galvojau, kad čia tik Patricija taip elgiasi, bet ji kol kas moka tik megztinuką, batus ir kojines nusimauti...
Atsakyti