noreciau isggirsti mamyciu nuomuone. Man 31 metai. turiu 3,5 metu sunu. Vaika dazniausiai paimu pati. (Patogus darbo grafikas) . Rudeni galvoju pasiulyt savo pagalba ir kartu paimt kita vaika is darzelio ir parvesti ji namo - arba is to darzelio ,kur sunus lanko. arba is to rajono, kur mes gyvename......
kaip manote ar tokia pagalba kam butu reikalinga?
QUOTE(ausmare @ 2007 07 24, 13:05)
noreciau isggirsti mamyciu nuomuone. Man 31 metai. turiu 3,5 metu sunu. Vaika dazniausiai paimu pati. (Patogus darbo grafikas) . Rudeni galvoju pasiulyt savo pagalba ir kartu paimt kita vaika is darzelio ir parvesti ji namo - arba is to darzelio ,kur sunus lanko. arba is to rajono, kur mes gyvename......
Tokia pagalba mamyte mamytei senai egzistuoja.Kai vaikucius is to pacio ar kito darzelio paima ir pabuna pas save namuose,kol vaiko teveliai grizta is darbo.Parasykit skelbima i skelbimu lenta ir atsiras susidomejusiu jusu paslauga
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 07 24, 17:40)
Tokia pagalba mamyte mamytei senai egzistuoja.Kai vaikucius is to pacio ar kito darzelio paima ir pabuna pas save namuose,kol vaiko teveliai grizta is darbo.Parasykit skelbima i skelbimu lenta ir atsiras susidomejusiu jusu paslauga
aciu uz patarima:)
truputi nepatogu, bet ar uz tai galima prasyti uzmoketi?
as svarstau ir mainu atveji: viena karta as ,kita karta kita mamyte....
dovanokit uz klausimus, tiesiog niekad su tuo nesu susidurusi:(
QUOTE(ausmare @ 2007 07 24, 15:49)
aciu uz patarima:)
Na cia jau susitarimo reikalas Ziurint kokia mamyte rasite,gal rasite tokia,kuri irgi dirba laisviau ir galesite apsikeisdamos imti viena kitos vaikuti,o gal rasite mamyte,kuriai reikes parvesti vaikuti.Mano drauge uz kasdienini parvedima ir pabuvima po pora val moka 200lt i menesi,bet jos vaikuti pasiema grupes aukletoja.
O prasyti pinigu uz toki dalyka tikrai negedinga ir manau naturalu.
QUOTE(flight @ 2007 07 24, 18:54)
Aš taip pat užduosiu klausimą: kiek galima būtų siūlyti auklytei, kurios visas darbas - porą kartų savaitėje lydėti vaiką (visuomeniniu transportu, mieste) iki mokyklėlės, pabūti su juo ten ir parlydėti namo? Veiksmas Vilniuje
Tos auklytės vietoje imčiau ne mažiau 200 litų per mėn. arba 5 litus už val.Gal pačioje mokyloje atsirastų tokia mamytė?
Esu pati susidūrusi su tuom,tai normalu ir 300 litų.
QUOTE(12345 @ 2007 07 24, 20:54)
Esu pati susidūrusi su tuom,tai normalu ir 300 litų.
Jei 5lt/val, tai iki 300 netraukia pagal visą laiką (kartu su nuvežimu ir parvežimu)
Beje, tiek mokėdavau valandinėms auklytėms studentėms, ir jos užsiimdavo su vaiku - žaisdavo, skaitydavo knygeles, migdydavo, eidavo į lauką, lavindavo ir t.t. O ar tikrai vienodai įkainojamas darbas, kai nereikia nei lavinti, nei užsiimti? Juk reikia tik palaikyti vaiką už rankos iki troleibusų totelės, o vaiko būrelių metu tas kelias valandas gali daryti ką nori - skaityti knygas, mokytis ir t.t.
QUOTE(flight @ 2007 07 25, 11:38)
Jei 5lt/val, tai iki 300 netraukia pagal visą laiką (kartu su nuvežimu ir parvežimu)
Beje, tiek mokėdavau valandinėms auklytėms studentėms, ir jos užsiimdavo su vaiku - žaisdavo, skaitydavo knygeles, migdydavo, eidavo į lauką, lavindavo ir t.t. O ar tikrai vienodai įkainojamas darbas, kai nereikia nei lavinti, nei užsiimti? Juk reikia tik palaikyti vaiką už rankos iki troleibusų totelės, o vaiko būrelių metu tas kelias valandas gali daryti ką nori - skaityti knygas, mokytis ir t.t.
Priklauso nuo to ar norima keisti auklytę,kas mėnesį ar išlaikyti tą pačią kuo ilgiau pagal poreikį.Koks žmogus sutiks gaišti savo laiką,net ir kelias valandas už 100 litų per mėn.?Sakot laukiant galima veikti ką nori,bet vistiek žmogus yra darbe ir turi jame išbūti,savo poreikius atideda,skiria laiką už kurį nori gauti atlygį.Studentė,jaunutė panelė sutiks su 5 litais už val. ir trumpą darbo laiką,nes jai taip patogu.Tačiau ji mokosi ir jai taip pat bus dienų kada negalės ateiti.Patikimas žmogus,turi gauti garantuotą atlygį už savo sugaištą laiką,jei mažai val.,tai tik su fiksuotu mėn.atlygiu tokį žmogų galima išlaikyti.Kitaip teks keisti auklytę pastoviai.
QUOTE(flight @ 2007 07 24, 17:54)
Aš taip pat užduosiu klausimą: kiek galima būtų siūlyti auklytei, kurios visas darbas - porą kartų savaitėje lydėti vaiką (visuomeniniu transportu, mieste) iki mokyklėlės, pabūti su juo ten ir parlydėti namo? Veiksmas Vilniuje
Pries 3 metus as turejau tokia mergaite, kuri pora menesiu dirbo toki panasu darbeli: kelis kartus per savaite (bet ne kasdien) paimdavo vakare mano sunu is darzelio, parvesdavo namo ir pabudavo su juo, kol as grizdavau is darbo. Na, tuo metu buvo tokia situacija, man reikedavo tokios paslaugos. Mokejau jai tada 2 Lt uz valanda. BET - tai buvo pries 3 metus (infliacija ), mergaite buvo jaunute studente, vazinejo autobusu su nuolaida, tai gal jai kazkiek ir apsimokejo... Dabar, manau, mokeciau bent 5 Lt.
QUOTE(Sirana @ 2007 07 25, 18:04)
Pries 3 metus as turejau tokia mergaite, kuri pora menesiu dirbo toki panasu darbeli: kelis kartus per savaite (bet ne kasdien) paimdavo vakare mano sunu is darzelio, parvesdavo namo ir pabudavo su juo, kol as grizdavau is darbo. Na, tuo metu buvo tokia situacija, man reikedavo tokios paslaugos. Mokejau jai tada 2 Lt uz valanda. BET - tai buvo pries 3 metus (infliacija ), mergaite buvo jaunute studente, vazinejo autobusu su nuolaida, tai gal jai kazkiek ir apsimokejo... Dabar, manau, mokeciau bent 5 Lt.
Sutinku,kad Vilniuje už valandą ne mažiau.
QUOTE(Larysa @ 2007 07 26, 17:50)
Sveikutės. Kiek dabar Kaune kainuoja auklės? Už 5 savaičių rugsėjis, reikia jau pradėti galvoti .
Aš mokėsiu auklytei 4lt už valandą, bet kaip su maistu Gyvenu Kaune