Įkraunama...
Įkraunama...

Valandinis,naktinis,savaitgalinis mokestis auklei

QUOTE(krasa @ 2010 08 10, 22:59)
Tai kur dingo Lindre su savo skelbimu apie nemokamas aukles?Kazkokios pasakeles,kuriu as nebesuvokiu.
O kainos tikrai ne visur vienodos.Ka jau kalbeti apie mazus miestelius,jeigu Siauliuose siuloma net po 2Lt.Manau,kad yra ir sutinkanciu,nes darbu visiskai nera,nei mamoms,nei norincioms dirbti auklemis.Taip mamos ir kooperuojasi-augindama savo vaikeli dar viena kita lituka uzsidirba kartu priziuredama kita.

na, cia mano rasyta kaina uz du vaikucius, bet realiai ziureti reikia tik mazaja, aisku, kaas kiek gali, tiek moka, bet valandinei auklei moketi 2 lt mazoka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(evutukas @ 2010 08 11, 00:33)
na, cia mano rasyta kaina uz du vaikucius, bet realiai ziureti reikia tik mazaja, aisku, kaas kiek gali, tiek moka, bet valandinei auklei moketi 2 lt mazoka :ax:

Ir ne valandinei,o pastoviai auklei ne mazoka,o ziauriai mazai.Is kitos puses,jeigu yra sutinkanciu dirbti uz toki atlygi,kam moketi daugiau?Skelbimu laikrastyje radau ir toki skelbima:"reikalinga aukle uz maista".Normalu?
Atsakyti
QUOTE(pievu_kamane @ 2010 07 08, 22:24)
Sveikos mamytės, sveikos auklytės. Neturiu laiko skaityti visos temos. Painformuokit prašau, koks galėtų būti valandinis atlygis auklei, ateinančiai per mėnesį 6 kartus po tris val. Darbo dienomis. Prižiūrėti du vaikučius, 1-erių ir trejų metukų.

Aš keliuose darbuose dirbau, kaip tik man reikėdavo po 3 valandas visada, po kelis kartus į savaitę, tai sutarėm, kad už tas 3 valandas - 20 litų..
Atsakyti
QUOTE(krasa @ 2010 08 11, 10:59)
Ir ne valandinei,o pastoviai auklei ne mazoka,o ziauriai mazai.Is kitos puses,jeigu yra sutinkanciu dirbti uz toki atlygi,kam moketi daugiau?Skelbimu laikrastyje radau ir toki skelbima:"reikalinga aukle uz maista".Normalu?

nenormalu, bet eina uz maista ne tik aukles dirbt Lietuvoje doh.gif liudnuma ir nykuma sakyciau tiek is darbdavio, tiek dirbanciajam verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(laurin22 @ 2010 08 11, 11:57)
nenormalu, bet eina uz maista ne tik aukles dirbt Lietuvoje  doh.gif  liudnuma ir nykuma sakyciau tiek is darbdavio, tiek dirbanciajam  verysad.gif

as aukles darba vertinu labai pagarbiai ir zinau, kad atsakomybe baisi, kaip mano auklyte valandine sako, zinok, kartais geriau gatves sluoti uz ta pacia kaina, nes ten jokios atsakomybes, o cia...lek, ziurek, gaudyk, pasildyk valgyt ir ziurek, kad tuo paciu nenusiverstu nuo stalo....ir kai pasako, kad nera darbo, eis ir 1 lt dirbt , pasidaro juokinga...atseit, galima nevertinti vien del to, kad krize.
Atsakyti
Help!
Du puslapius jau perskaiciau, taip ir nesupratau, koks tas valandinis uzdarbis, o man tik tokios info reikia. Daugiau skaityt neturiu kada blush2.gif

Koks tas valandinis mokestis auklei Vilniuje, nedirbanciai pilnos darbo dienos? g.gif Nuo ... - iki ...
Atsakyti
QUOTE(AudrikeB @ 2010 08 16, 16:42)
Help!
Du puslapius jau perskaiciau, taip ir nesupratau, koks tas valandinis uzdarbis, o man tik tokios info reikia. Daugiau skaityt neturiu kada   blush2.gif

Koks tas valandinis mokestis auklei Vilniuje, nedirbanciai pilnos darbo dienos?  g.gif Nuo ... - iki ...

jei dirbtu ilgiau 5-6 lt/val. , bet jei kelias val per d ar dar reciau 6-8 lt/ val.
kitos aukles praso savaitgaliais ar svenciu d daugiau.. smile.gif bet tokios dazniausiai ir buna prasciausios...is 4 metu patirties rasau mirksiukas.gif

sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Savannaa: 16 rugpjūčio 2010 - 18:35
Mes valandinei auklei mokame 5 lt.Darbas vakarais arba savaitgaliais. Kartais lygina arba pagamina vaikams vakarienę, tarkim blynų iškepa. Toks susitarimas. Tuo metu ji valgo, geria kavą. Tiesa, vaikai dideli, tad didelio dėmesio nereikalauja, grynai buvimas su jais. Kartais žaidžia stalo žaidimus. Ją toks atlyginimas tenkina. Kartais mokame priedus - premijas. Tada suma už valandą susidaro ir 7-8 lt.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 08 18, 12:11)
Mes valandinei auklei mokame 5 lt.Darbas vakarais arba savaitgaliais. Kartais lygina arba pagamina vaikams vakarienę, tarkim blynų iškepa. Toks susitarimas. Tuo metu ji valgo, geria kavą. Tiesa, vaikai dideli, tad didelio dėmesio nereikalauja, grynai buvimas su jais. Kartais žaidžia stalo žaidimus.  Ją toks atlyginimas tenkina. Kartais mokame priedus - premijas. Tada suma už valandą susidaro ir 7-8 lt.

Manau daug ką reiškia ir dideli vaikai. Praėjusiais metais dirbau su antroke mergaite, tuomet irgi gaudavau mažiau, nei prižiūrėdama mažiukus vaikučius - 6 lt/val. Bet tokiam amžiui priežiūros nereikia, tik valgyt paduot, pamokas kartu padaryt..
Atsakyti
Mūsų atveju pamokų nereikia daryti. Tik paduoti valgyt, jei nori, kokią arbatą padaryti ir praleisti laiką su jais. O ką darys - individualiai. Kartais auklė atsiveda savo vaikus, mes dažnai kviečiame. Tada ir valgyt padaro saviškiams ir maniškiams, vaikai žaidžia. Toks svečių variantas.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 08 11, 11:03)
Aš keliuose darbuose dirbau, kaip tik man reikėdavo po 3 valandas visada, po kelis kartus į savaitę, tai sutarėm, kad už tas 3 valandas - 20 litų..

QUOTE(Subjektyvi @ 2010 08 20, 11:37)
Mūsų atveju pamokų nereikia daryti. Tik paduoti valgyt, jei nori, kokią arbatą padaryti ir praleisti laiką su jais. O ką darys - individualiai. Kartais auklė atsiveda savo vaikus, mes dažnai kviečiame. Tada ir valgyt padaro saviškiams ir maniškiams, vaikai žaidžia. Toks svečių variantas.

na man jei tektu kada samdytis aukle, tai is kato nesiulyciau uz 3 val - 20lt. bet ir nesiulyciau 2 lt/val. cia jau nenormaliai... bet galima viska susitari, kaip va, kad atsiveda savo vaikus, tai ir jiems ir jusu vaikams valgyt padaro, o dar jei vaikai tarpusavyje sutaria, tai thumbup.gif
Atsakyti
Aš į darbą kartais vesdavaus mažąjį broliuką biggrin.gif (tuomet buvo beveik bendraamžis mano prižiūrimiems). Tai laimės abiems pusėms buvo smile.gif Ir darbo vaikučiai, ir brolis vis prašydavo dar susitikimų, nes juk vaikams su vaikais tik linksmiau smile.gif Tokiais atvejais mažesnio užmokesčio nenustatydavo, bet būčiau tikrai sutikus.
Atsakyti