Įkraunama...
Įkraunama...

Valandinis,naktinis,savaitgalinis mokestis auklei

Turiu klausimuka, nors pati dirbu auklyte smile.gif vaikucio tevai nori, kad vaziuociau kartu i Nida ilsetis, kaip tokiu atveju butu su apmokejimu? Nezinau nei as, nei mama smile.gif gal kam teko susidurti smile.gif
Atsakyti
aistuliaa - man panašiai yra buvę, tai tikrai gan keista situacija smile.gif na, už mane tai viską mokėjo, nesivaržydama "privalėjau" viską pirkti iš jų sąskaitos biggrin.gif o pabaigoj atostogų sumokėjo sutartą mokestį - 200Lt. Net nežinau, sunku rast aukso viduriuką. Iš vienos pusės atostogos, iš kitos juk darbas vis tiek. Ką pati manai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tobsita @ 2010 06 11, 21:58)
aistuliaa - man panašiai yra buvę, tai tikrai gan keista situacija smile.gif na, už mane tai viską mokėjo, nesivaržydama "privalėjau" viską pirkti iš jų sąskaitos biggrin.gif o pabaigoj atostogų sumokėjo sutartą mokestį - 200Lt. Net nežinau, sunku rast aukso viduriuką. Iš vienos pusės atostogos, iš kitos juk darbas vis tiek. Ką pati manai? smile.gif

Man čia panašiau į atostogas wink.gif
O visą laiką reikdavo būti su vaikučiu ar buvot sutarę kažkokias valandas? smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes ir auklytes.
Gal galetumete patarti, kiek mazdaug uzsiprasyti pinigeliu uz 7 men. vaiko prieziura visa savaite (diena nakti) seimininku namuose? Aukle norejo pas save namie ziureti, bet seimininkai prase, kad pas juos ziuretu. Maistas bus seimininku.
ta aukle ir vaiko mama yra kaip ir drauges, tai aukle bijo per daug uzsiprasyti, kad nepasirodytu kokia gobsuole, ale ir per mazai nesinori, nesgi 7 dienas bus "prirista" svetimuose namuose ....

is anksto labai aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vauga: 13 birželio 2010 - 20:43
QUOTE(vauga @ 2010 06 13, 21:23)
Sveikos, mamytes ir auklytes.
Gal galetumete patarti, kiek mazdaug uzsiprasyti pinigeliu uz 7 men. vaiko prieziura visa savaite (diena nakti) seimininku namuose? Aukle norejo pas save namie ziureti, bet seimininkai prase, kad pas juos ziuretu. Maistas bus seimininku.
ta aukle ir vaiko mama yra kaip ir drauges, tai aukle bijo per daug uzsiprasyti, kad nepasirodytu kokia gobsuole, ale ir per mazai nesinori, nesgi 7 dienas bus "prirista" svetimuose namuose ....

is anksto labai aciu uz patarimus  :4u:

Norint,kad ir avis butu sveika ir vilkas sotus,mes tikrai patarti negalesime.Tegu jau drauges draugiskai ir pasikalba,bei susitaria.
Atsakyti
o kiek Jūs prašytumėt, jei būtumėt tokioje situacijoje? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vauga @ 2010 06 13, 23:27)
o kiek Jūs prašytumėt, jei būtumėt tokioje situacijoje?  blush2.gif

Hmm, sudėtinga čia situacija smile.gif rolleyes.gif na jei tarkim skaičiuot, kad diena kokių 50 litų, jau išeina 350.. bet dar naktys.. vistiek išeina kiaurą parą darbas.. gal 500 unsure.gif sunkiai įsivaizduoju smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

merginos, patarkit 4u.gif
Turiu pazistama mergina - anksciau pas mus auklyte dirbo - pasiimdavo dukra is darzelio ir vakare pabudavo, vasara dirbo menesiuka. Ji baige pernai studijas, dabar neturi darbo. Ateitu pas mene menesiui padirbeti vasaros laikotarpiu. Darbas visa diena - 9 val. nuo pirmadienio iki penktadienio. Mano mergaitei 6 metai. Aklytei reiketu uzsiimti su vaiku ir pietus jai pagaminti. Ar 600 lt/men. yra tinkama kaina uz toki darba? Veiksmas Siauliuose.
Atsakyti
QUOTE(Beržė @ 2010 06 14, 11:53)
Sveiki,

Turiu pazistama mergina - anksciau pas mus auklyte dirbo - pasiimdavo dukra is darzelio ir vakare pabudavo, vasara dirbo menesiuka. Ji baige pernai studijas, dabar neturi darbo. Ateitu pas mene menesiui padirbeti vasaros laikotarpiu. Darbas visa diena - 9 val. nuo pirmadienio iki penktadienio. Mano mergaitei 6 metai. Aklytei reiketu uzsiimti su vaiku ir pietus jai pagaminti. Ar 600 lt/men. yra tinkama kaina uz toki darba? Veiksmas Siauliuose.

Manau atlyginimas tikrai geras 4u.gif
Atsakyti
o ka mokat jei ateina kelioms val per diena ir kelis kartus per sav... na pvz padeti priziureti dvynius leliukus ir dar plius mergyte 2.5m? kaip mama irgi kartu
kaunas
Atsakyti
QUOTE(Beržė @ 2010 06 14, 10:53)
Sveiki,

bet tai 9 val darbo, visa diena g.gif nepermažai g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 06 13, 23:50)
Hmm, sudėtinga čia situacija smile.gif  rolleyes.gif  na jei tarkim skaičiuot, kad diena kokių 50 litų, jau išeina 350.. bet dar naktys.. vistiek išeina kiaurą parą darbas.. gal 500  unsure.gif  sunkiai įsivaizduoju smile.gif

Taigi rase, kad drauges yra, sakyciau labai jau daug uz 7 d., nakti gi miegi, nereikia daineliu mokinti schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Beržė @ 2010 06 14, 11:53)
Sveiki,

drinks_cheers.gif cia pats tas
Papildyta:
QUOTE(grange @ 2010 06 21, 15:11)
bet tai 9 val darbo, visa diena  g.gif nepermažai  g.gif

Manau nepermazai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglelapas: 22 birželio 2010 - 13:39