QUOTE(Svajaaa @ 2010 04 22, 15:18)
Arba Jusu patirtis su auklem nekokia,arba nezinau kur beda,kad manyt ,kad aukle gali vaikui sugadint sveikata ir pan.Su tokiu poziuriu isvis aukles netureciau
nesupratot, ka norejau pasakyt, bet tiekto ...
QUOTE(Savannaa @ 2010 04 22, 19:24)
nesupratot, ka norejau pasakyt, bet tiekto ...
kaip paraset,taip ir supratau
QUOTE(gyama @ 2010 04 22, 16:00)
Sveikos, mamytes, nusprendziau is as jusu pagalbos paprasyti. Kiek reiktu moketi auklei bunanciai su dvyniais po 4val kasdien? Klaipeda
Kokio amziaus dvyniai? Itariu, mokestis dar ir nuo to priklausytu
QUOTE(horos @ 2010 04 24, 21:45)
Kokio amziaus dvyniai? Itariu, mokestis dar ir nuo to priklausytu
2 metu
QUOTE(gyama @ 2010 04 26, 09:20)
2 metu
ir nuo miesto priklauso,ir nuo rajono
o dar ir kūdikis yra...
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2010 04 27, 10:31)
kiek mazdaug kainuotu aukles valanda vaikui susirgus.tarkim aukle rasciau,kad ir netoli savo namu kuri ateitu pas mane i namus.arba as pas ja nuvesciau vaika.veiksmas vilniuje.
Tai jokio skirtumo, ar tik susirgus reikalinga, ar nuolatos kaip valandinė.. Įkainiai tie patys, nebent sutartumėte dar mokėti nuolatinį mėnesinį mokestį..
QUOTE(krasa @ 2010 04 06, 18:18)
Kur jus izvelgete,kad as peikciau jaunas aukles?As tik pamasciau,kad jauna ilgai neuzsibus,nes ji pastoviai ieskos geriau apmokamo darbo ir radusi iseis.Ir vyresniu negiriu,o tik parasiau atveji is savo darbo patirties.Ar reiketu dabar del to ant manes uzsipulti?
O as kaip tik manau, kad geriau jaunesne aukle, kuri yra siuolaikisku paziuru, aktyvi ir supratinga. O ne viska draudzianti , visko bijanti bobute( o tokiu savo kieme ooo kiek prisiziuriu). Gaila vaiku.Vaikas turi ismokt but savarankiskas (aisku su aukles prieziura ir stebejimu)
Juk aukles darbas ir yra ne vaiko STEBEJIMAS(kad ko nepridarytu), o jo auklejimas, ugdymas, mokymas ir saviraiskos puoselejimas
Aukle
QUOTE(rhinos @ 2010 05 27, 19:50)
O as kaip tik manau, kad geriau jaunesne aukle, kuri yra siuolaikisku paziuru, aktyvi ir supratinga. O ne viska draudzianti , visko bijanti bobute( o tokiu savo kieme ooo kiek prisiziuriu). Gaila vaiku.Vaikas turi ismokt but savarankiskas (aisku su aukles prieziura ir stebejimu) :)
Juk aukles darbas ir yra ne vaiko STEBEJIMAS(kad ko nepridarytu), o jo auklejimas, ugdymas, mokymas ir saviraiskos puoselejimas :wub:
Aukle :4u:
Juk aukles darbas ir yra ne vaiko STEBEJIMAS(kad ko nepridarytu), o jo auklejimas, ugdymas, mokymas ir saviraiskos puoselejimas :wub:
Aukle :4u:
Tik jaunysteje atodo,kad 60-ete bobute jau visiska atgyvena.Viso to,apie ka jus rasote gali ismokyti ir ta jusu taip negerbiama bobulka,o gali nesugebeti ir jauna.Cia ne amzius svarbu,o zmogaus poziuris i dirbama darba ir jo sugebejimai.
QUOTE(krasa @ 2010 05 28, 09:34)
Tik jaunysteje atodo,kad 60-ete bobute jau visiska atgyvena.Viso to,apie ka jus rasote gali ismokyti ir ta jusu taip negerbiama bobulka,o gali nesugebeti ir jauna.Cia ne amzius svarbu,o zmogaus poziuris i dirbama darba ir jo sugebejimai.
Gerbiamos tos bobulkos,nereikia taip ziauriai bet vaiku joms nepalikciau Nes esu ne karta maciusi,kaip jos buna su vaikais,ir kaip viskas yra dazniausiai draudziama,kokios jos baigscios ir pan.,tiesiog ju poziuris jau atgyvenes :)Bet cia jau kitoje temoj "Aukles amzius"
As dabartine savo patirti galiu parasyti, gal kam pades. Bet is tikro mazai kuo naudingas kitu uzdarbis, mat kiekviena seima laaabai skirtingai siulo ir moka.
Vienoj seimoj su dviem vaikiukais uzdirbu 7Lt/val, kitoj 8Lt/val su vienu vaikiuku. Ir dar yra trecia seimynele, kurioj su dviem vaikais moka 5Lt/val. Veiksmas Kaune, darbas valandine aukle. O kiek teko sulaukti skambuciu del darbo, tai pasiulymai itin skirtingi. Maziausiai siule 3Lt/val su vienu vaiku, daugiausiai 9Lt/val. Bet reiktu labai retai ir po dvi tris val.
Esu jauna panele, valandines aukles darbo patirtis beveik penki metai.
Tai va tiek info is mano lauko.
Vienoj seimoj su dviem vaikiukais uzdirbu 7Lt/val, kitoj 8Lt/val su vienu vaikiuku. Ir dar yra trecia seimynele, kurioj su dviem vaikais moka 5Lt/val. Veiksmas Kaune, darbas valandine aukle. O kiek teko sulaukti skambuciu del darbo, tai pasiulymai itin skirtingi. Maziausiai siule 3Lt/val su vienu vaiku, daugiausiai 9Lt/val. Bet reiktu labai retai ir po dvi tris val.
Esu jauna panele, valandines aukles darbo patirtis beveik penki metai.
Tai va tiek info is mano lauko.