Įkraunama...
Įkraunama...

Valandinis,naktinis,savaitgalinis mokestis auklei

QUOTE(bbbituteee @ 2010 04 04, 09:06)
o zinau kad vyresnei  auklei tikrai musu gyvenimo budas uzkliutu,

Nesutikciau su tuo. Visi zmones skirtingai auklejau savo vaikus. Vienaip auklejau as, kitaip aukleja mano brolis, dar kitaip drauges. Del brolio metodu visiskai nepritariu (seimoj vyrauja fizines bausmes, riksmas ir pan.), o va su vienos drauges auklejimu visiskai sutinku (kad ir su tuo, jog ji savo penkiameciui leidzia prie kompo sedeti tik 1 karta per savaite 1-2 val). Taigi, cia ne butinai nuo amziaus priklauso. Kiekvienas zmogus turi savo poziuri i seima ir auklejima.
Atsakyti
QUOTE(bbbituteee @ 2010 04 04, 10:06)
sveiki, ir man aktualu dabar tos auklytes. bet kol kas nieko nezinau, skaitineju cia pasisakymus ir isvis pasimeciau. sakykit ar yra tokiu auklyciu, kuri galetu ateit kai man butu neatideliotina iseit valandai kitai, ar pvz. jei vaikai susirgtu( kaip dabar  :oh ) ir daleiskim viena kuri paguldytu i ligonine , tuo tarpu netureciau kur kitu dvieju palikt, tai jau reiketu, kad kazkas man padetu, dabar dar kol vyras namuose gerai, bet nuo geguzes men. tiesiog bijau viena pasilikt. giminiu  ar tevu Lietuvoje jau senai nebeturim, sedim jau kelinti metai vieni, bet kazkaip su vyru dar susitvarkom. bet kai jau jis isvaziuos tai baisu ir pagaklvot kas gali but, o as viena.kol kas reiketu tokios auklytes, o nuo rudens jau reiketu kas galetu su dickiu pabut kai jis grys is mokyklos ir kitus du parsivest is darzelio. vaikai tikrai nera problematiski.bet dar maziukai, 2;5; ir 7m.ir kaip reiketu man jai moket? valgyt nei namu kuopt tikrai neprasysiu.tiesiog noreciau zinot, kad ekstra atveju turiu kas pagelbeja su vaikais. o nuo rudens jau reiketu ilgesniam laikui. ir dar ar i amziu mamytes ziurit, kai ateina auklyte? ar turi amzius reiksmes? as tai nelabai noreciau kokios mociutes, kuri paskui ir aiskina, kodel vaikas su tokia kepure o ne su tokia ir pan. :oh mes aplamai vaikus auginam labai jaunatviskai, nera jokiu idealizavimu seimos, taisykliu ar nubreztu ribu. vaikai zino kas galima o kas ne ir daugiau viskas savaime plaukia.o zinau kad vyresnei  auklei tikrai musu gyvenimo budas uzkliutu, nes ir uosvene kai grysta megsta mum pamokslaut, kodel vaikai 9v dar ne lovose, kodel jie televizoriu ziuri ir ka nori ir tt...aisku as nekalbu apie mazyle. bet uosvene tai savas zmogus ir gali greitai nuramint, o svetimam i akis nesoksi gi. :4u:

Su jusu salygom jaunos tikrai nerasit,arba ji uzsibus neilgai,nes ieskosis geresnio varianto.Todel reiketu orentuotis i vyresne.Jeigu jus nusiteikus is anksto,kad su vyresne teks gincytis del auklejimo metodikos,tai siulyciau nusiraminti.Siuo atveju sunkiau su uosviene,nes ji jaucia,kaip ir turinti teise duoti nurodymus,o aukle yra darbuotojas.Kaip jus prasysit,taip ji ir dirbs.Man 60 m.ir problemu del vaiku auklejimo iki siol neturejau.Protingos mamos tardavosi ir klausdavo patarimo,kaip vyresnio ir su patirtimi zmogaus,jeigu pacios,ko nezinodavo.Tiesa,is vienos seimos isejau pati ir kuri laika buvau be darbo.Man netiko,kad prie vaiku keikiamasi biauriausiais zodziais ir skatinama mustis.Perauklejimas vaiku ir tuo labiau tevu i mano planus neiejo.Tokiu atveju,geriau pasitraukti,ka as ir padariau.
Atsakyti
QUOTE(krasa @ 2010 04 05, 18:26)
Su jusu salygom jaunos tikrai nerasit,arba ji uzsibus neilgai,nes ieskosis geresnio varianto.Todel reiketu orentuotis i vyresne.Jeigu jus nusiteikus is anksto,kad su vyresne teks gincytis del auklejimo metodikos,tai siulyciau nusiraminti.Siuo atveju sunkiau su uosviene,nes ji jaucia,kaip ir turinti teise duoti nurodymus,o aukle yra darbuotojas.Kaip jus prasysit,taip ji ir dirbs.Man 60 m.ir problemu del vaiku auklejimo iki siol neturejau.Protingos mamos tardavosi ir klausdavo patarimo,kaip vyresnio ir su patirtimi zmogaus,jeigu pacios,ko nezinodavo.Tiesa,is vienos seimos isejau pati ir kuri laika buvau be darbo.Man netiko,kad prie vaiku keikiamasi biauriausiais zodziais ir skatinama mustis.Perauklejimas vaiku ir tuo labiau tevu i mano planus neiejo.Tokiu atveju,geriau pasitraukti,ka as ir padariau.

Pati esate vyresnė ir blogai kalbat apie jaunas,o giriat vyresnes,nedrįsčiau taip kalbėt lyg žinotumete,kad visos jaunos auklės blogos.Visokių yra,ir įmanoma,bet kokio amžiaus rasti gerą auklytę. smile.gif
Atsakyti
mergaitės sutarėme, kad auklytei mokėsime 5Lt/h ji pas mus prižiūri dukrytę iki pietų... dabar susirgo sūnutis, tai neleidžiame jo į daržiuką, paklausiau ar auklė pažiūrėtų abu, ji sutiko, tačiau nesako kiek norėtų gauti už tas dienas kai žiūrės abu vaikučius... sako, spręskite patys g.gif Iš auklytės prašome tik pažiūrėti mažiukus ir pagaminti jiems valgyti ax.gif kaip manote ar 7Lt/h nebus per mažai?? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 06 balandžio 2010 - 15:26
Sveiki,kaip manot koki atlygi turetu gauti aukle budama tarkim sekmadieni 10h per diena su dviem vaikais 6-8metu?
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2010 04 06, 16:24)
mergaitės sutarėme, kad auklytei mokėsime 5Lt/h ji pas mus prižiūri dukrytę iki pietų... dabar susirgo sūnutis, tai neleidžiame jo į daržiuką, paklausiau ar auklė pažiūrėtų abu, ji sutiko, tačiau nesako kiek norėtų gauti už tas dienas kai žiūrės abu vaikučius... sako, spręskite patys g.gif Iš auklytės prašome tik pažiūrėti mažiukus ir pagaminti jiems valgyti ax.gif kaip manote ar 7Lt/h nebus per mažai?? g.gif

tikrai nebus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kisulka @ 2010 04 06, 16:55)
Sveiki,kaip manot koki atlygi turetu gauti aukle budama tarkim sekmadieni 10h per  diena su dviem vaikais 6-8metu?

6-7Lt/h smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 04 06, 16:21)
tikrai nebus 4u.gif

širdingas dėkui už atsakymą 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 04 05, 23:51)
Pati esate vyresnė ir blogai kalbat apie jaunas,o giriat vyresnes,nedrįsčiau taip kalbėt lyg žinotumete,kad visos jaunos auklės blogos.Visokių yra,ir įmanoma,bet kokio amžiaus rasti gerą auklytę. :)

Kur jus izvelgete,kad as peikciau jaunas aukles?As tik pamasciau,kad jauna ilgai neuzsibus,nes ji pastoviai ieskos geriau apmokamo darbo ir radusi iseis.Ir vyresniu negiriu,o tik parasiau atveji is savo darbo patirties.Ar reiketu dabar del to ant manes uzsipulti?
Atsakyti
QUOTE(krasa @ 2010 04 06, 16:18)
Kur jus izvelgete,kad as peikciau jaunas aukles?As tik pamasciau,kad jauna ilgai neuzsibus,nes ji pastoviai ieskos geriau apmokamo darbo ir radusi iseis.Ir vyresniu negiriu,o tik parasiau atveji is savo darbo patirties.Ar reiketu dabar del to ant manes uzsipulti?

o kodel galvojate,kad jaunos ilgai neuzsibus,kad jos nuolat iesko didesniu atlygiu g.gif
Atsakyti
ar teisingai supratau,kad valanda Vilniuje auklytė kainuotų 5lt.?
Atsakyti
QUOTE(ilmantina @ 2010 04 07, 09:59)
ar teisingai supratau,kad valanda Vilniuje auklytė kainuotų 5lt.?

jeigu visai dienai,tai tikrai taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 04 07, 15:14)
jeigu visai dienai,tai tikrai taip 4u.gif

na kaip visai dienai? keliom valandom per dieną, pvz 4-5val.
Atsakyti