Įkraunama...
Įkraunama...

Valandinis,naktinis,savaitgalinis mokestis auklei

QUOTE(Anamaze @ 2010 02 24, 09:54)
Dar norejau pasiteirauti. Mums nuo rudens reikes ieskotis valandines aukles ligos atveju nes abu vaikai varys i darzeli, biliutenio siais laikais daug nepaimsi. Kokie mazdaug ikainiai Vilniuje, ar imanoma rasti auklytes aplamai, nes cia paskaicius kai kurios komentarus idomu pasidaro. Aukles gi nemoka mokescius :wub:

Jeigu jus norite,kad aukle moketu mokescius,tai jus ja privalesit oficialiai idarbinti.Atitinkamai pakils uzmokestis auklei is jusu puses.Anksciau dar galejote samdyti pensininkes tokiem atvejam,o dabar ir jos nesutiks dirbti oficialiai,nes bus sumazinta pensija.Tai ,ar reiklingi jums aukliu mokesciai?Ir kuom jie jums uzkliuvo?
O,kai rudeni reikes aukles ieskotis,tada ir kainomis pasidomesit.Iki rudens dar daug kas pasikeis.
Atsakyti
QUOTE(Musyte 7 @ 2010 02 26, 19:58)
Teisingai sakai.Kartais kviecia 2 val padaboti vaikucio,sumoka 8-10 litu ir galvoja,kad cia jau dave milijona....Cia mano draugei vienai taip pasiule,tai ta veliau tik spjaudesi...

o kiek reikia kad sypsotusi 30 lt uz valanda? g.gif
As manau pradedant dirbti reikia del apmokejimu susitarti, kad paskuj nebutu nesusipratimu.
Atsakyti
Norejau paklausti kiek galima prasyti is aukles uz nakti, jei ji apie 22 val. paguldo du 5-mecius, jie ismiega visa nakti ir atskelia tik apie 9-10 ryto?... Juk nemokesi tada uz valandas.. vaikai jau dideli, patys persirengia, uzmiega, naktimis nesikelia.. Uz laika pries tai ir po apmokejimas butu jau valandinis, bet idomu kiek imti uz miegojima?...

p.s.: miestas Vilnius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktute: 02 kovo 2010 - 11:38
QUOTE(Viktute @ 2010 03 02, 12:37)
Norejau paklausti kiek galima prasyti is aukles uz nakti, jei ji apie 22 val. paguldo du 5-mecius, jie ismiega visa nakti ir atskelia tik apie 9-10 ryto?... Juk nemokesi tada uz valandas.. vaikai jau dideli, patys persirengia, uzmiega, naktimis nesikelia.. Uz laika pries tai ir po apmokejimas butu jau valandinis, bet idomu kiek imti uz miegojima?...

p.s.: miestas Vilnius

Is aukles jus nieko nepaprasysit,o jau kiek ji paprasys su ja ir tarkites.Tai tik aukles reikalas,kiek ji vertina savo miega su jusu vaikais svetimuose namuose ir jusu reikalas,kiek jus uz tai galite skirti.Nemanau,kad kasnors galetu duoti jums tinkama patarima-kiekvienas atvejis yra konkretus susitarimas.As dirbu valandine aukle,pazadejau,kad galiu dirbti bet kokiu paros laiku ir mano valandos nera skirstomos i dienines ir naktines.Ateinu,kada kviecia ir dirbu,kiek reikia(aisku,kai galiu,nes as irgi esu gyvas zmogus).
Atsakyti
QUOTE(krasa @ 2010 03 02, 20:03)
Is aukles jus nieko nepaprasysit,o jau kiek ji paprasys su ja ir tarkites.

tai kad ji sako: "Tai kiek duosi?" tai vat as ir nezinau.. g.gif
Atsakyti
Na tie 4-5 lt uz val tikrai yra mazokai (Vilniuje), na bet apie 7 lt yra normalu. Gi 10-15 lt kainuoja jau oficialiame darzelyje, kur mokesciai mokami, zaislu kruvos pripirkta, lavinimo priemones ivairiausios, baldeliai maziukam pritaikyti, lovytes miegojimui, patalyne ir t.t. O ka aukle turi? Nieko smile.gif
Na bet as jau antra aukle nusiviliu... verysad.gif viena susiradau ale masaziste, moteriai virs 30, baigusi medicina, atrode tokia rami, islaikyta, pasiruosusi priziuret mano vaikeli kiek ir kada reikes. mokesti sutarem, dar kita karta ir pora lt daugiau palikdavau, kad suma "apvali" butu. zodziu viskas buvo grazu (5 kartus), kol neatejo pavasaris, karta paskambinu, sako: -ai, nenoriu vasaros metu zinokit blink.gif blink.gif
gavau šoka, pusmeti pasedejom be pagalbos (net tevu šalia neturim). vasara susiradom kita. patiko iš karto, vyresnio amžiaus moteris, labai rupinosi vaikiuku, tikrai mačiau, kad stengiasi. nu tai ka, dabar "atsirado" sergantis anukas, tai mums viena, antra, trecia karta iš eiles jau atsake g.gif o ka man daryt? reikia gi pas gydytoja kartais pačiai, yra šiaip reikalu, o vaikiuko neber kam palikt unsure.gif o kai aukle susiradom jokio anuko nebuvo pamineta, sake esu visiskai laisva, neturiu dienom ka veikt...
va taip yra su tom gerom auklem, ar tu joms 5 ar 10 lt mokesi - jokio skritumo verysad.gif
nu ka - dabar vel ieskom doh.gif doh.gif doh.gif studenciu kruvos, jos visos "labai mielos", visos "vaikus mylincios", nu nors imk i visas pasisamdyk, gal iki rudens galo liks bent viena biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Viktute @ 2010 03 03, 12:04)
tai kad ji sako: "Tai kiek duosi?" tai vat as ir nezinau..  g.gif

(gal praleidau) kiek mokate dienos metu uz valanda? pabandykite pasiulyti puse tos sumos nakciai ax.gif jei yra atskiras kambarys ir aukle gales ramiai issimiegot, pasiulyciau 20-30 lt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(decleor @ 2010 03 20, 08:12)
(gal praleidau) kiek mokate dienos metu uz valanda? pabandykite pasiulyti puse tos sumos nakciai  ax.gif jei yra atskiras kambarys ir aukle gales ramiai issimiegot, pasiulyciau 20-30 lt  rolleyes.gif

4u.gif
Taip, atskiras kambarys yra, tad uzmigdzius vaikus, gali kabeline tv ziureti arba prie interneto pasedeti arba miegoti.
Atsakyti
QUOTE(krasa @ 2010 01 25, 14:42)
Paciai nesinori dirbti seimose,kurios susitikima paskiria kavineje,arba savo darbovieteje su ta mintimi,kad svetimo zmogaus bijau isileisti i namus.Nestebina,kad susipazinti nori mano namuose.Sutinku,tegu susipazista su mano gyvenimo aplinka,bet tai labai reti atvejai mano praktikoje.Suprantama,kad dabartiniu krizes laiku auklem nera didelio pasirinkimo,bet ir mes ziurime,i kokia seima einame dirbti ir kokia atmosfera,bei poziuris i samdoma zmogu toje seimoje.

tai dabar isivaizduokit - atsiliepusiu 60, gauja! mitinga praktiškai galima organizuot bigsmile.gif telefonu gi nesimato kokios ten aukles, tarp ju normalios gal tik kelios ir jusu siūlot visas i namus kviestis??? gali juk ir su negerais keslais kuri ateit, gal dar ir pagerus kokia, o čia - prašom, seskites, gal kavos arbatos? nu neee schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūros*gėrybė @ 2010 03 21, 07:43)
tai dabar isivaizduokit - atsiliepusiu 60, gauja! mitinga praktiškai galima organizuot  :bigsmile: telefonu gi nesimato kokios ten aukles, tarp ju normalios gal tik kelios ir jusu siūlot visas i namus kviestis??? gali juk ir su negerais keslais kuri ateit, gal dar ir pagerus kokia, o čia - prašom, seskites, gal kavos arbatos? nu neee  :mmm

Net konkursinese atrankose i auksta posta nesirenkama is 60 kandidatu.Jus jau telefonu nuspreskit,ka kviestis i namus,o ko ne.Maziau baimiu ir daugiau pasitikejimo.Pirmiausia,pasitikekit savimi,savo nuojauta ir jums reikalingas zmogus savaime atsiras.Pasikartosiu-svarbiausia geranoriskumas,jeigu jus norite gero savo vaikui.
Papildyta:
QUOTE(decleor @ 2010 03 20, 09:12)
Na tie 4-5 lt uz val tikrai yra mazokai (Vilniuje), na bet apie 7 lt yra normalu. Gi 10-15 lt kainuoja jau oficialiame darzelyje, kur mokesciai mokami, zaislu kruvos pripirkta, lavinimo priemones ivairiausios, baldeliai maziukam pritaikyti, lovytes miegojimui, patalyne ir t.t. O ka aukle turi? Nieko  :)
Na bet as jau antra aukle nusiviliu...  :verysad: viena susiradau ale masaziste, moteriai virs 30, baigusi medicina, atrode tokia rami, islaikyta, pasiruosusi priziuret mano vaikeli kiek ir kada reikes. mokesti sutarem, dar kita karta ir pora lt daugiau palikdavau, kad suma "apvali" butu. zodziu viskas buvo grazu (5 kartus), kol neatejo pavasaris, karta paskambinu, sako: -ai, nenoriu vasaros metu zinokit  :blink:  :blink:
gavau šoka, pusmeti pasedejom be pagalbos (net tevu šalia neturim). vasara susiradom kita. patiko iš karto, vyresnio amžiaus moteris, labai rupinosi vaikiuku, tikrai mačiau, kad stengiasi. nu tai ka, dabar "atsirado" sergantis anukas, tai mums viena, antra, trecia karta iš eiles jau atsake  :hm o ka man daryt? reikia gi pas gydytoja kartais pačiai, yra šiaip reikalu, o vaikiuko neber kam palikt  :unsure: o kai aukle susiradom jokio anuko nebuvo pamineta, sake esu visiskai laisva, neturiu dienom ka veikt...
va taip yra su tom gerom auklem, ar tu joms 5 ar 10 lt mokesi - jokio skritumo  :verysad:
nu ka - dabar vel ieskom  :oh  :oh  :oh  studenciu kruvos, jos visos "labai mielos", visos "vaikus mylincios", nu nors imk i visas pasisamdyk, gal iki rudens galo liks bent viena  :D
Papildyta:
(gal praleidau) kiek mokate dienos metu uz valanda? pabandykite pasiulyti puse tos sumos nakciai  :ax: jei yra atskiras kambarys ir aukle gales ramiai issimiegot, pasiulyciau 20-30 lt  :rolleyes:

O jus noretumete,kad aukle,atejusi pas jus dirbti,uzmirstu kad ji turi ir savo gyvenima,ir vaikus ,ir anukus,ir problemas.Gal jom nelabai ir patiko pas jus,jeigu jos pasirinko kita kelia.Apie tai nepagalvojot?
Atsakyti
QUOTE(krasa @ 2010 03 21, 11:40)
O jus noretumete,kad aukle,atejusi pas jus dirbti,uzmirstu kad ji turi ir savo gyvenima,ir vaikus ,ir anukus,ir problemas.Gal jom nelabai ir patiko pas jus,jeigu jos pasirinko kita kelia.Apie tai nepagalvojot?

apie anukus reikia galvot pries ieskant darbo su kitu vaiku, arba bent jau paminet, kad yra TOKS ANUKAS, kuri gali tekti priziureti. nereikia tada sneket, kad: -turiu marias laiko ir neturiu ka veikt.
patikt patiko, santyliai buvo labai silti ir draugiski.
suprantu, visi turim savo gyvenimus, bet jei jau ieskot darbo, siulot savo salygas, kurios yra tenkinamos, tai ir pareigas reikia eit atsakingai!
Atsakyti
Na, tai koks valandinis aukles uzmokestis Vilniuje? vaikai, ne pampersiniai smile.gif
Atsakyti
Kiek reiktų mokėt valandinei auklei , Kėdainiai. Reiktų prižiūrėt du vaikiukus, 5-erių ir vienerių.
Atsakyti