Na tie 4-5 lt uz val tikrai yra mazokai (Vilniuje), na bet apie 7 lt yra normalu. Gi 10-15 lt kainuoja jau oficialiame darzelyje, kur mokesciai mokami, zaislu kruvos pripirkta, lavinimo priemones ivairiausios, baldeliai maziukam pritaikyti, lovytes miegojimui, patalyne ir t.t. O ka aukle turi? Nieko
Na bet as jau antra aukle nusiviliu...
viena susiradau ale masaziste, moteriai virs 30, baigusi medicina, atrode tokia rami, islaikyta, pasiruosusi priziuret mano vaikeli kiek ir kada reikes. mokesti sutarem, dar kita karta ir pora lt daugiau palikdavau, kad suma "apvali" butu. zodziu viskas buvo grazu (5 kartus), kol neatejo pavasaris, karta paskambinu, sako: -ai, nenoriu vasaros metu zinokit
gavau šoka, pusmeti pasedejom be pagalbos (net tevu šalia neturim). vasara susiradom kita. patiko iš karto, vyresnio amžiaus moteris, labai rupinosi vaikiuku, tikrai mačiau, kad stengiasi. nu tai ka, dabar "atsirado" sergantis anukas, tai mums viena, antra, trecia karta iš eiles jau atsake
o ka man daryt? reikia gi pas gydytoja kartais pačiai, yra šiaip reikalu, o vaikiuko neber kam palikt
o kai aukle susiradom jokio anuko nebuvo pamineta, sake esu visiskai laisva, neturiu dienom ka veikt...
va taip yra su tom gerom auklem, ar tu joms 5 ar 10 lt mokesi - jokio skritumo
nu ka - dabar vel ieskom
studenciu kruvos, jos visos "labai mielos", visos "vaikus mylincios", nu nors imk i visas pasisamdyk, gal iki rudens galo liks bent viena
Papildyta:
QUOTE(Viktute @ 2010 03 03, 12:04)
tai kad ji sako: "Tai kiek duosi?" tai vat as ir nezinau..
(gal praleidau) kiek mokate dienos metu uz valanda? pabandykite pasiulyti puse tos sumos nakciai
jei yra atskiras kambarys ir aukle gales ramiai issimiegot, pasiulyciau 20-30 lt