Įkraunama...
Įkraunama...

Valandinis,naktinis,savaitgalinis mokestis auklei

QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 30, 12:10)
O turit aukle ar samdotes tik tam vienam kartui? Pasiskaiciuoti valandas, nakti kazkiek maziau moketi, jei vaikas ramiai miega smile.gif

Ne neturim aukles, kolkas ir neplanuojam jos turet, reiktu tik siam vienam kartui..ir manau geriausia butu kad maziuke butu su mumis vestuvese, bet kokiam kitam kambary...
Valandu gautusi kazkur 15, su miegojimu tai kaip kada, tik va uzmigdyt tai jau problema (siuo metu bent doh.gif )
Tai kokie mazdaug butu ikainiai?
Atsakyti
QUOTE(Linutete @ 2009 12 30, 14:50)
Ne neturim aukles, kolkas ir neplanuojam jos turet, reiktu tik siam vienam kartui..ir manau geriausia butu kad maziuke butu su mumis vestuvese, bet kokiam kitam kambary...
Valandu gautusi kazkur 15, su miegojimu tai kaip kada, tik va uzmigdyt tai jau problema (siuo metu bent doh.gif )
Tai kokie mazdaug butu ikainiai?

Na dieniniai ikainiai ivairus labai, kiti moka po 4/val, kiti ir po 8 smile.gif tai pasirinkit tinkama, o uz naktines valandas kazkiek maziau..
Na tarkim as dirbu seimoje po 8 lt/val, tai sutarta, kad jei likciau nakciai, uz miego valandas moketu 5 lt/val smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 30, 18:36)
Na dieniniai ikainiai ivairus labai, kiti moka po 4/val, kiti ir po 8 :) tai pasirinkit tinkama, o uz naktines valandas kazkiek maziau..
Na tarkim as dirbu seimoje po 8 lt/val, tai sutarta, kad jei likciau nakciai, uz miego valandas moketu 5 lt/val :)

Nepainiokit pasilikimo nakciai vaiko namuose prie jo iprastos aplinkos ir miego vestuvese,kad ir atskirame kambaryje.Tokiu atveju vaikas turetu labai gerai pazinti aukle.Jokiu budu tai negali buti atsitiktinis zmogus,pasamdytas dviem dienom.O del apmokejimo tikrai niekas jums negali patarti.Pridekit ta sumele prie vestuviniu islaidu,kiek jums butu negaila ir kita puse sutiktu.
Atsakyti
Sveikos, mamytes 4u.gif

Auginu 6 mėn. dukrytę, gyvenu Kaune, Panemunėje, netrukus kelsimės į Fredą. Jei gyvenate netoliese, galėčiau prižiūrėti jūsų vaikutį kartu su saviškiu jūsų arba savo namuose g.gif Dėl atlygio, manau, sutartume priklausomai nuo atliekamų pareigų, nes čia prisiskaičiau visokio brudo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo minne: 09 sausio 2010 - 11:37
QUOTE(krasa @ 2010 01 06, 23:28)
Nepainiokit pasilikimo nakciai vaiko namuose prie jo iprastos aplinkos ir miego vestuvese,kad ir atskirame kambaryje.Tokiu atveju vaikas turetu labai gerai pazinti aukle.Jokiu budu tai negali buti atsitiktinis zmogus,pasamdytas dviem dienom.O del apmokejimo tikrai niekas jums negali patarti.Pridekit ta sumele prie vestuviniu islaidu,kiek jums butu negaila ir kita puse sutiktu.

Čia jau ne man sakykit, o mamytei, kuri ieško auklės smile.gif
Papildyta:
QUOTE(minne @ 2010 01 09, 12:36)
Sveikos, mamytes  4u.gif

Skelbimų lentoje skelbkitės wink.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 01 09, 18:28)
Čia jau ne man sakykit, o mamytei, kuri ieško auklės :)
Papildyta:
Skelbimų lentoje skelbkitės ;)

Manau,kad mama irgi perskaitys.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 23, 14:33)
Sutinku  drinks_cheers.gif  idomi mamu nuomone ar renkantis aukle pirmenybe suteikia auklei su pedagoginiu issilavinimu, ar nekreipia i tai demesio..  rolleyes.gif
As ieskodama aukles daugiau ziuriu i jos patirti su vaikais, ziuriu, koks ji zmogus, kaip bendrauja. Zinoma, jei butu dvi mielos, maloniai bendraujancios moterys, rinkciausi ta, kuri turi pedagogini issilavinima. Taciau realybeje zmones labai skirtingi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 30, 17:36)
Na dieniniai ikainiai ivairus labai, kiti moka po 4/val, kiti ir po 8 smile.gif tai pasirinkit tinkama, o uz naktines valandas kazkiek maziau..
Na tarkim as dirbu seimoje po 8 lt/val, tai sutarta, kad jei likciau nakciai, uz miego valandas moketu 5 lt/val smile.gif

na aš esu dirbusi aukle vakaro valandomis beveik naktis sakykim,tai man kaip tik daugiau mokėjo,nes visur naktinis darbas daugiau apmokamas.Ir nors auklė ne taip sakykim nuvargsta ,bet vistiek yra budėjimo rėžimas tai man keista,kad mažiau jums moka...
Papildyta:
QUOTE(Monrutė @ 2009 12 11, 15:53)
10lt tikrai jau per daug

o kodėl per daug.Manau jei žmogus nuoširdžiai dirba savo darbą tai vertas net ir daugiau.Ir dar kainą manau turėtu priklausyti ir nuo darbo pobūdžio,ką auklei reikia daryti,ar tik pabūti prižiūrėri,pamaitinti,ar dar plius valgyti pagaminti ir į lauką išeiti,kokios sąlygos į lauką išeiti š viską reikia kreipti dėmesį,ir dar jei žiūri aštuonias valandas per dieną manau ir šeši litai gal gerai,bet jei atvažiuoja tik dviem trim valandom ir gautu po penkis litus... tai talonėliam tik ir išeitų...Visada geriausias atvejis žiūrėti į kiekvieną vaiką individualiai ir tartis tiek su tėvais tiek jiems su aukle,o ne kaip kažkas minėjo "ne su supermamomis':)
Atsakyti
QUOTE(gitanule @ 2010 01 18, 17:03)
na aš esu dirbusi aukle vakaro valandomis beveik naktis sakykim,tai man kaip tik daugiau mokėjo,nes visur naktinis darbas daugiau apmokamas.Ir nors auklė ne taip sakykim nuvargsta ,bet vistiek yra budėjimo rėžimas tai man keista,kad mažiau jums moka...

Sutinku, kad kituose darbuose moka daugiau už darbą naktimis, tačiau su auklių darbu atvirkščiai yra smile.gif ne vieną jau tokį pvz esu mačiusi..
Atsakyti
QUOTE(gitanule @ 2010 01 18, 18:03)
o kodėl per daug.Manau jei žmogus nuoširdžiai dirba savo darbą tai vertas net ir daugiau.Ir dar kainą manau turėtu priklausyti ir nuo darbo pobūdžio,ką auklei reikia daryti,ar tik pabūti prižiūrėri,pamaitinti,ar dar plius valgyti pagaminti ir į lauką išeiti,kokios sąlygos į lauką išeiti š viską reikia kreipti dėmesį,ir dar jei žiūri aštuonias valandas per dieną manau ir šeši litai gal gerai,bet jei atvažiuoja tik dviem trim valandom ir gautu po penkis litus... tai talonėliam tik ir išeitų...Visada geriausias atvejis žiūrėti į kiekvieną vaiką individualiai ir tartis tiek su tėvais tiek jiems su aukle,o ne kaip kažkas minėjo "ne su supermamomis':)

100proc. su jūsų šiais žodžiais sutinku drinks_cheers.gif Kiekviena situacija labai individuali. Būna mamos užsipuola ir sako, jog prabanga šiais laikais tie penki litukai per valandą, bet neatsižvelgia į tai, kad auklės pagalbos prašo pvz. 2val. Tai už 10Lt dirbti... unsure.gif Jeigu tai pastovus darbas ir tokie kartai tik keli, no problem. Bet jei visad po dvi tris valandas ir moka tik 5Lt. Tai kaip sakot, transportui tik ir nuplaukia viskas unsure.gif Ir negalima tokių situacijų lyginti su pastoviomis auklėmis, kurios dirba nuo 8h ryto iki 6h vakaro. Nes jom gaunasi 10val dienoje, ir tai jau 50Lt, o ne 10Lt, ir bet kuriuo atveju pusė dienos jau nuplaukia kaip rimtam darbui, nes susiruošt darban, nuvažiuot ir grįžt vis tiek užtrunka.

Manau tokia tema išvis galima pakalbėti tik preliminariai, nes kiekviena auklės kaip ir šeimos istorija skiriasi, tad nustatinėti kainas nežinant auklės darbo valandų, pareigų, įnorių - taip pat kaip ir vaiko/ų tėvelių pageidavimų, spręsti kažką sunkoka.
Atsakyti
Man dažnai tekdavo dirbt naktimis,tai daugiau imdavau tik už tas valandas,kai vaikai nemiegodavo.Kai visi sumigdavom,paskaičiuodavau simbolinį mokestį
Atsakyti
as dabar labai aktyviai ieskau aukles. Pasidariau isvada kad ieskancios SM labai save nusibrangina, nepasidrovi paprasyti 8-9 Lt uz valanda. O tuo tarpu atsiliepiancios i skelbimus internete pasitenkintu atlygiu nuo 4 iki max 7 Lt. Vidutiniskai dauguma nori 5 unsure.gif\
\O ieskanciuju tiek daug, kad pasiklyst imanoma doh.gif
(Vilniuje)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo horos: 19 sausio 2010 - 14:47