Įkraunama...
Įkraunama...

Valandinis,naktinis,savaitgalinis mokestis auklei

gal kas turejot aukle uzsieny,kiek realu moketi TIK uz 1 vaiko prieziura,jam 2metukai?Darbo laikas mazdaug 8-10 val. 6-7d per svaite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo forfuna: 23 balandžio 2009 - 09:32
QUOTE(inguse86 @ 2008 09 09, 10:00)
o kiek mokate uz dvieju vaikuciu prieziura?

Mokam 1800 Lt., darbo valandos 8:30-18:30.
Atsakyti
O kiek ikainis ,jei nuo 8 ryto iki 17-18 valandos(kalbama apie virs metuku vaikus,namu tvarkyti nereikia,dirbti-tik darbo dienomis.)?ar tikrai nuo 3 lt uz valanda(jei tas darbas-pagrindinis)?
Atsakyti
Sakykit mamytės kokie ikainiai Kaune reikia auklės berniukui 2 metuku darbo laikas tikrai neblogas nuo 8 iki 17 val reik tik berniukui aukles o ne namu tavrkytojos ir vitrejos kokia turėtu but men alga? g.gif reik auklem ivertinti tai kad siandien dienai moteris dirba perkybos centruose pamainini darba su pinigai ir gauna atskaičiavus mokesčius tik 800lt niekas joms neduoda pietu ir neapmoka darbo kelioniu ir nežiuri tel ir nesedi prie interneto negeria kavos blink.gif
Atsakyti
Dabar ieskom aukle uzsieni kad butu lietuve, norim kad priziuretu 6 metu mergaite ir 8 men berniuka, reikes 2 dienos nuo 11 iki 21 ir 1 diena nuo 16-21 val. Kiek reiketu mokieti idomu???
Atsakyti
sveikos smile.gif ..pasiskaiciau si foruma ir nusprendziau parasyti, nes pati galvoju apie darba su vaikais ax.gif ..dabar bandndysiu isidarbinti viename vilniaus darzelyje auklyte, bet nznau kaip seksis, nes patirties tokios neturiu schmoll.gif ..nors turiu edukologijos bakalauro laipsni ir soc. pedagogo kvalifikacija,bei didele meile vaikams 4u.gif ir praktika atlikinejau tiek darzeli tiek mokykloj, bet..svarbiausia patirtis..tad nznau kaip seksis.seip siuo metu turiu darba, nuo antro kurso dirbu prekyboje, o praeitais metais universiteta baigiau, tad dabar jau galvoju, kad reiktu ieskoti darbo artimesnio sirdziai 4u.gif ..tad jei kazkam reiks auklytes galite rasyt ax.gif man i pasta kristuce@gmail.com..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristuce: 28 balandžio 2009 - 23:27
skelbimams yra skelbimo lenta..... 4u.gif
Atsakyti
As ne skelbiu schmoll.gif , as tik aprasiau situacija, kad man patartu kiek ta aukle gali musu seimai kainuoti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lira77 @ 2009 04 29, 08:05)
As ne skelbiu  schmoll.gif , as tik aprasiau situacija, kad man patartu kiek ta aukle gali musu seimai kainuoti  bigsmile.gif

cia juk ne jums rase smile.gif
Atsakyti
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuce @ 2009 04 29, 00:24)
sveikos  smile.gif  ..pasiskaiciau si foruma ir nusprendziau parasyti, nes pati galvoju apie darba su vaikais  ax.gif ..dabar bandndysiu isidarbinti viename vilniaus darzelyje auklyte, bet nznau kaip seksis, nes patirties tokios neturiu  schmoll.gif ..nors turiu edukologijos bakalauro laipsni ir soc. pedagogo kvalifikacija,bei didele meile vaikams 4u.gif  ir praktika atlikinejau tiek darzeli tiek mokykloj, bet..svarbiausia patirtis..tad nznau kaip seksis.seip siuo metu turiu darba, nuo antro kurso dirbu prekyboje, o praeitais metais universiteta baigiau, tad dabar jau galvoju, kad reiktu ieskoti darbo artimesnio sirdziai  4u.gif  ..tad jei kazkam reiks auklytes galite rasyt  ax.gif  man i pasta kristuce@gmail.com..

Dėk savo skelbimą prie skelbimų. Dar nurodyk kokiam mieste ieškai darbo smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas, mamytes,
Moriu pasiteirauti kokios siuo metu realios kainos Kaune? Ieskom auklytes 7val. per diena. Namu ruosos darbu ar maisto gaminimo nereiks daryti, tik priziureti 1 metuku berniuka. esu studente, daznai pries egzaminus turiu 3-4d. laisvas, tai kaip tuomet su aukles atlyginimu?uz tas dienas nemoketi?ar nustatyti menesini atlyginima?o jei su vyru noretumem iseiti vakare i kina ar dar kur, kiek tuomet auklei reiktu moketi?
Aciu uz patarimus is anksto.
Atsakyti