Įkraunama...
Įkraunama...

Valandinis,naktinis,savaitgalinis mokestis auklei

Mamos, o kiek reiktų mokėti auklytei-pagalbininkei (Vilniuje) už 1 val., padedant prižiūrėti 2 vaikiukus (1 m. ir 3 m.), jei per dieną jai tektų dirbti po 2-3 val., bet ne visą darbo dieną?
Ar kas nors keičiasi, kad ne visą darbo dieną; kad ji ne viena juos žiūrėtų, o kartu su mama?
mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruciux @ 2008 04 05, 17:06)
Su vienu 3lt, su dviem 4Lt.

Mano teta Vilniuje su vienu vaiku 10Lt uzdirba per valanda. Tai toks skirtumelis tarp manes ir jos neblogas biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Bet visgi..su dviem manyčiau galėtų daugiau kelt užmokestį nei su vienu...galėtų būti bent 6Lt...
Atsakyti
Pasiskaiciau cia jusu ir galvoju, kad as tikrai persistengiau...
turiu nuostabia mergaite, kuri tikrai man patinka, galiu ja pasitiket...prasau jos kartais, kad pabutu su mazium, kuris kaip tycia dazniausiai visada pramiega, kai jai palieku...o palieku tik max 3 val, tarp maitinimu...

kazkada pasiklausiau vienos pazistamos, kiek man moket, kai buna keleta valandu...ta pasake, kad dabar be 10 lt ne nevaziuoja...
tai as kazkaip uz 3 val sumokedavau 40 lt

tai itariu labai per daug?

Atsakyti
aš pažįstamai auklytei už valandą moku po 5 lt.,o taip tai teko girdėt, kad valandinė auklė ima 8 ar net daugiau lt.
Atsakyti
QUOTE(jurgixe @ 2008 04 20, 09:38)
aš pažįstamai auklytei už valandą moku po 5 lt.,o taip tai teko girdėt, kad valandinė auklė ima 8 ar net daugiau lt.

Klausykit, tikiu, kad skirtinguose miestuose skiriasi ir įkainiai, ko gero Vilniuje ima daugiausiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(taibent1 @ 2007 11 19, 20:25)
Vidutine kaina- 5 lt.uz valanda.

Aš taip pat esu šios nuomonės, kad vidutiniškai už vieną vaiką reikėtų mokėti 5 lt/val., bet matau, kad ši tema užvesta dar 2006 m., o per pastaruosius 2 metus kainos ženkliai šoktelėjo, tad norint auklės nenuskriausti, reikėtų mokėti jai nuo 5 lt/val. už vieną vaiką. happy.gif
Mes taip pat regis jau susiradome mielą merginą, kuriai mokėsime 5-6 lt per valandą už vieną vaiką. Namų tvarkyti ar maisto ruošti nereikės, tik būti kartu, gražiu oru eiti į lauką. Mažylę paliksime 2-4 val., porą kartų per savaitę. (Veiksmas Kaune).
Atsakyti
Gal pasidalintumet, kiek siulote auklei, priziurinciai maziuka 10 men, jei kartais reikia pabuti dar ir su 3 metu mergyte (tarkim, suslogavo, ir nenorim leisti i darzeli)? Miestas Vilnius, atlyginimas 1500.. ir kaip geriau skaiciuoti, ar uz prabutas dienas po kazkiek ar prie galutinio atlyginimo kazkiek prideti? kiek?? Dar su ja apie sita varianta nekalbejome, bet jau zinau, kad apie pinigus labai nenoriai kalba, o nesinori nei per mazai pasiulyti, kad jaustusi negerai, nei permoketi...

ACIU
Atsakyti
QUOTE(bruniene @ 2008 07 11, 16:28)
Gal pasidalintumet, kiek siulote auklei, priziurinciai maziuka 10 men, jei kartais reikia pabuti dar ir su 3 metu mergyte (tarkim, suslogavo, ir nenorim leisti i darzeli)? Miestas Vilnius, atlyginimas 1500.. ir kaip geriau skaiciuoti, ar uz prabutas dienas po kazkiek ar prie galutinio atlyginimo kazkiek prideti? kiek??  Dar su ja apie sita varianta nekalbejome, bet jau zinau, kad apie pinigus labai nenoriai kalba, o nesinori nei per mazai pasiulyti, kad jaustusi negerai, nei permoketi...

ACIU

Sveiki,

prieš pusmetį už laiką, kai būdavo antras vaikutis man sumokėdavo paildomai prie pagrindinio atlyginimo ~5 lt / 1 val. Šiuo metu kainos šoktelėjusios, jei Vilniuje, tai siūlau mokėti 6-8 lt už val. papildomai, kai būna antras vaikutis. Nemažai, tačiau, jei žmogus Jums laibai patinka, tai mokėdama daug būsite garantuota, kad auklytė neišeis iš darbo dėl didesnio atlyginimo.
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2008 07 02, 15:24)
Aš taip pat esu šios nuomonės, kad vidutiniškai už vieną vaiką reikėtų mokėti 5 lt/val., bet matau, kad ši tema užvesta dar 2006 m., o per pastaruosius 2 metus kainos ženkliai šoktelėjo, tad norint auklės nenuskriausti, reikėtų mokėti jai nuo 5 lt/val. už vieną vaiką.  happy.gif
Mes taip pat regis jau susiradome mielą merginą, kuriai mokėsime 5-6 lt per valandą už vieną vaiką. Namų tvarkyti ar maisto ruošti nereikės, tik būti kartu, gražiu oru eiti į lauką. Mažylę paliksime 2-4 val., porą kartų per savaitę. (Veiksmas Kaune).

SVEIKI,JAU NETRUMPAS LAIKAS IESKAU AUKLYTES,VILNIUJE,TAI KAINOS DABAR EINA NUO 8 IKI 10 LT/VAL,SAKO 5 LT BUVO PRIES 2 METUS,BET JEI ANTRAS VAIKUTIS PRISIDEDA,TAI NEPRASE NEI VIENA PAPILDOMAI.O UZ ISEIGINES,VIRSVALANDZIUS,TAI JAU50% DAUGIAU. DEL PRAVAZIUOJANCIO,TAI DAUGUMA KIEK ZINAU APMOKA,IR BEVEIK VISOS TA KLAUSIMA UZDUODA,NORI KAD MEN TAM SKIRTUMEM +45LT,JEI RASIM TOKIA AUKLYTE,KURI TO NUSIPELNO,KODEL IR NE,BUS SAUNU.
Atsakyti
Valandinės auklės užmokestis 1 val. 8 - 10 lt Vilniuje. 4u.gif
Atsakyti
O kokios valandiniu auklyciu kainos klaipedoje, gal kas zinot? smile.gif
Atsakyti
sveikutes mamytes.
o gal kuri zinot kiek reikia moketi uz vaiko parvedima is darzelio? g.gif iki darzelio dvi minutes. kaunas
Atsakyti