Įkraunama...
Įkraunama...

Valandinis,naktinis,savaitgalinis mokestis auklei

QUOTE(Ir Guste @ 2007 11 26, 14:06)
Manau, Taibent atrašė apie keturis litus, o ne aštuonis. Vaikai nemaži, dvigubint tikrai nereiktų. Nebent yra kažkas papildomai - labai toli važiuoti, mažiau nei keturios valandos ir pan.

nuo dvieju iki 5 mazdaug dirbti tik dvi dienas savaiteje , nera tikrai toli smile.gif
taik pagalvojau ka cia uz grasius dirbti blink.gif dar kaledos arteja.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2007 11 26, 12:32)
nuo dvieju iki 5 mazdaug dirbti tik dvi dienas savaiteje , nera tikrai toli smile.gif
taik pagalvojau ka cia uz grasius dirbti  blink.gif dar kaledos arteja..  biggrin.gif

nesupratau uz 2 vaiku prieziura--4lt/val?
Atsakyti
uz dvieju viaku prieziura, 8litai /h.
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2007 11 25, 23:26)
laba diena, dirbu valandine aukle, maksimum i diena bunu su vaikais 4h.
vaiku : 2. vienam 5 kitam 7, prasiau 8lt i valanda , kadangi du vaikai ir tikrai su jais reikia nemenkai padirbeti norint pralinksminti or smth, padyke zodziu.
o jei vienas vaikas tai 4lt moka.. ar as ne plesike?smile.gif blush2.gif

As uz du moku 10lt/val. .... Vilniuje 4u.gif
Tai manau normaliai... ax.gif
Atsakyti
nu tai kadangi kaunas:) 2 litai nuolaida biggrin.gif
nu tai gerai, bo jau galvojau visai be sazines pasidariau g.gif
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2007 11 26, 14:18)
nu tai kadangi kaunas:) 2 litai nuolaida biggrin.gif
nu tai gerai, bo jau galvojau visai be sazines pasidariau  g.gif

Visiskai normali kaina... mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas mamytės bigsmile.gif

nusprendžiau susirasti "valandinę" auklę, kuri ateitų porą kartų per savaitę ir pažaistų su mano sūneliu 2 ar 3 valandas.
Aš tuo tarpu galėsiu užsiimti kūryba, ko negaliu daryti, kai mažiukas šalia, nes dirbti reikia su vaikais nesuderinamoje aplinkoje..
Kadangi mano vyras iš darbo grižta vėlai, neturiu galimybės sūnelio palikti su juo.
Todėl ir nusprendžiau surasti savo mažiukui žaidimų draugę-auklę.

Tikriausiai nemažai šeimų turi arba planuoja pasisamdyti "valandinę" auklę unsure.gif
Pasidalinkite savo žiniomis ir patirtimi- koks turėtų būti atlygis tokiu atveju??? gathering.gif

Iš anksto širdingai dėkoju 4u.gif friends.gif aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Getter: 19 vasario 2008 - 18:38
Mes savo auklei mokam 800 litų Kaune, bet už šią algą ji kartais turi kokią išeiginę, kai man nereikia į darbą, bet už tą patį mus išleidžia, jei savaitgalį ar vakare norim kur nors išeiti - pernakvoja pas mus. Net į kelionę savaitei išleidžia, tai dar primokėjom porą šimtų litų. O mažoji labai ją myli, kaip ir auklė vaiką, todėl negaila tų mokamų pinigų.
Atsakyti
Turiu aukle, kuri priziuri dvi mano metinukes.
Ji ne valandine, bet esam sutarusios, kad i valanda mokam 10Lt.
Darbo diena 8val = 80Lt
Per savaite 400Lt
Per menesi 1800Lt
Karpais paprasau, kad ateitu ir savaitgaliais, uz tai jai oame papildomai pagal ta pati susitarima 4u.gif

Tiesa, cia aukles kainos Vilniuje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aziza @ 2008 01 07, 14:39)

As supratau, kad buvo kalbama apie iseigine ne savaitgaliais mirksiukas.gif
Atsakyti
pas mus ta pati suma išlieka ir savaitgalį,t.y 5lt val.
Atsakyti
kaip manote kiek moketi auklei alytuje? 40 val.per savaite
Atsakyti