Įkraunama...
Įkraunama...

Valandinis,naktinis,savaitgalinis mokestis auklei

QUOTE(Jurgiux2 @ 2007 08 09, 07:27)
Tas tiesa, tik tiek, kad tai, kas susiję su vaikais yra itin jautru. Ypač jų mamoms  ax.gif

Beabejo mirksiukas.gif
As manau mes puikiai bendradarbiaujam mirksiukas.gif
Atsakyti

! 
Forume draudžiama:
4. Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
· rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
· rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos tai pat laikomos šiukšlėmis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Getter: 26 lapkričio 2007 - 16:38
QUOTE(Geikutux @ 2007 02 18, 08:26)
Yra tokia kaina 10lt/val, ypac kai reikia aukles savaitgali keliom valandom. Tai ir auklei manau motivacija didesne sutikti uz 20,- Lt, nei savaitgali "trenktis" uz 10,-Lt. Siaip aisku susitarimo reikalas mirksiukas.gif

mes mokam 5 lt uz valanda, 7 lt jei reikia savaitgaliui, bet dar nereikejo.
Atsakyti

na mano uzmokestis svyravo pradejau nuo 3.5lt. - 1val., ir taip kylo, dabar moka 8lt - 1val, bet kainas siule patys teveliai. svaitgaliais mokedavo atrodo tiek pat, bet dazniausiai pridedavo patys, nors tikrai neprasiau ir nieko nesakiau, kartais kviesdavo man taksi, kuria pamokedavo arba parvezdavo namo patys, jei velai grizdavo. uz talonelius ir menesini - nemanau, kad reik apmoketi, bet cia paciu teveliu noras.
siaip vilniuje val - 5lt, na dabar lyg pakilusi gal ir 6lt. as pvz, esu jaunas zmogus, todel man savaitgaliu budavo gaila, tik is pareigos ir teveliu iklabinejimo eidavua, nes kazkur esu rasiusi, kad neapsimokedavo visai. nes kelionei tekdavo sumoketi apie 5lt, ir pabuti neilgai 4 val tai 16lt - 5 gaunasi 11lt uzdirbau, o sugaisau laiko apie 5 val nes kelione, tai neapsimokedavo visai, bet sunku atsakyti buvo. kartais pagalvoji, kad buciau praleidusi laika taip kur, pailsejusi, uz tuos 11lt ne ka te ir nusipirkdavau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Getter: 26 lapkričio 2007 - 16:41
na as kai turiu menesiny, ir labai daug vazineju. TAi man nebudavo kaip ir skirtumo. jo teveliai visada primokedavo daugiau ;>tai man iseidavo visai neblogai, ir siaip man labai patikdavo tai ir laiko nebudavo gaila, gi ne kiekviena savaitgaly ir dar kazkiek kisenpinigiu prisiduri ;>
Atsakyti
gal kas man pasakytu, kiek moketi auklei alytuje uz valandini darba? jai tektu tik mazyle priziureti ir tai ne kasdien ir ne po visa diena, o tik po kokias 3-4val. pirma karta ieskau aukles, ir nezinau kiek joms moka alytuje? visur tik kaunas arba vilnius unsure.gif
Atsakyti
Gal yra mamu, kurios vaikus kartkartem (ne kasdien, per savaite du tris kartus, po kelias valandas...) "priduoda" pasaugot pas auklyte, jos namuose, kuri turi dar savo vaiku... smalsu, kiek mokate uz valanda Vilniuje ax.gif
Atsakyti
Sveikutes biggrin.gif

Tikriausiai, mamytes, teko susidurt su tokia situacija kaip mano - tai noriu paklaust patarimo is jusu patyrimo ax.gif

Auginu du berniukus, nuo lapkricio paliksiu mazyli auklei (2 metukai), o didysis (4 metai) jau darzelin soliuoja nuo pernai mirksiukas.gif Pati ruosiuos i nauja darbeli, todel ir samdau aukle kad nereiktu bilioteniu iminet kai vaikuciai sirgs (aisku, iskyrus ypatingus atvejus). Tai auklei uz mazaji mokesiu 4lt/val (KAUNAS). Kiek tureciau primoket uz antra vaika kai ir šis sirgs ir i darzeli negales eiti? g.gif

Aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
mano manymu 3-4lt. vaikas nera labai jau didelis.... ax.gif
Atsakyti
Aš kai dirbau vasarą, tai kai prižiūrėdavau kūdikį (5mėn) mokėdavo 4Lt/val, o kai kartu palikdavo ir mergytę beveik 3metų, tai tada 5Lt/val smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raminta835: 25 spalio 2007 - 12:21
O mano kaimyne už 2 vaikus moka viena alga 4LT 4u.gif Už du vaikus 4LT doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rciukas @ 2007 10 24, 22:14)
Sveikutes  biggrin.gif

Tikriausiai, mamytes, teko susidurt su tokia situacija kaip mano - tai noriu paklaust patarimo is jusu patyrimo  ax.gif

Auginu du berniukus, nuo lapkricio paliksiu mazyli auklei (2 metukai), o didysis (4 metai) jau darzelin soliuoja nuo pernai  mirksiukas.gif Pati ruosiuos i nauja darbeli, todel ir samdau aukle kad nereiktu bilioteniu iminet kai vaikuciai sirgs (aisku, iskyrus ypatingus atvejus). Tai auklei uz mazaji mokesiu 4lt/val (KAUNAS). Kiek tureciau primoket uz antra vaika kai ir šis sirgs ir i darzeli negales eiti?  g.gif

Aciu is anksto  4u.gif

Aš už vieną mokėdavau 4 lt, už 2- 5 litus už valandą.
Atsakyti