Aš dar naudoju kepenėles (keptas..virtas..ar troškintas) lietinių ir žemaičių blynų įdarams.
Man labai patinka konservuotos menki kepeneles, gal kas nors darete namuose, paidalinkite patirtimi
QUOTE(Vilchelmina @ 2005 11 06, 15:32)
Man labai patinka konservuotos menki kepeneles, gal kas nors darete namuose, paidalinkite patirtimi
Nesuprantu ko klausi, ar kaip jas užkonservuoti namuose ar ką daryti su konservuotomis, kaip jas paruošti?
QUOTE(Vilchelmina @ 2005 11 06, 15:32)
Man labai patinka konservuotos menki kepeneles, gal kas nors darete namuose, paidalinkite patirtimi
Aš supratau,kad Vilchelmina norėtų išmokt namie užsikonservuot kepenėlių Gaila,nežinau būdo,bet pirktinės ir man labai patinka
Labas visoms!
negaliu nepasidalinti savo neseniai atrastu skanumynu. nezinau, gal cia tik man buvo atradimas, bet kepeneliu su pomidorais tikrai nedariau, kol viena karta pabandziau ir tapau sio recepto gerbeja. labai paprasta, bet skanu.
imu vistu kepeneles (mes valgome tik vistiena, kalakutiena ir zuvi), supjaustau smulkiais kubeliais, pakepinu is abieju pusiu, idedu tokiais paciais kubeliais supjaustytus sviezius pomidorus, troskinu truputi, kol pomidorai isleidzia sultis, idedu pipiriuku, druskos, Provanso zoleliu, zalumynu, maza indeli grietines ir palieku trumpam ant silpnos ugnies, kad pasitroskintu. labai skanu ir su ryziais, ir su makaronais, ir su bulvytem.
negaliu nepasidalinti savo neseniai atrastu skanumynu. nezinau, gal cia tik man buvo atradimas, bet kepeneliu su pomidorais tikrai nedariau, kol viena karta pabandziau ir tapau sio recepto gerbeja. labai paprasta, bet skanu.
imu vistu kepeneles (mes valgome tik vistiena, kalakutiena ir zuvi), supjaustau smulkiais kubeliais, pakepinu is abieju pusiu, idedu tokiais paciais kubeliais supjaustytus sviezius pomidorus, troskinu truputi, kol pomidorai isleidzia sultis, idedu pipiriuku, druskos, Provanso zoleliu, zalumynu, maza indeli grietines ir palieku trumpam ant silpnos ugnies, kad pasitroskintu. labai skanu ir su ryziais, ir su makaronais, ir su bulvytem.
sveikos merginos,
pasidalinsiu labai skanių kepenų blynelių receptu Imame apie 800g jautienos kepenų, 1-2 kiaušinius, porą svogūnų, 2-3 šaukštus manų kruopų ir prieskonių (aš dedu vegetos, įvairių žolelių, pipirų). Kepenis reikia pamirkyt piene arba vandenyje. Tada kepenys ir svogūnus sumalame (kai netingiu svogūnus smulkiai supjaustau ir pakepinu aliejuje), tada imušame kiaušinius ir įdedame manų kruopų bei prieskonius. Tešla turi būti skistoka. Kepame blynelius. Valgome su virtomis bulvėmis arba bulvių koše. Mano vyras gali iš kart suvalgyti 6
pasidalinsiu labai skanių kepenų blynelių receptu Imame apie 800g jautienos kepenų, 1-2 kiaušinius, porą svogūnų, 2-3 šaukštus manų kruopų ir prieskonių (aš dedu vegetos, įvairių žolelių, pipirų). Kepenis reikia pamirkyt piene arba vandenyje. Tada kepenys ir svogūnus sumalame (kai netingiu svogūnus smulkiai supjaustau ir pakepinu aliejuje), tada imušame kiaušinius ir įdedame manų kruopų bei prieskonius. Tešla turi būti skistoka. Kepame blynelius. Valgome su virtomis bulvėmis arba bulvių koše. Mano vyras gali iš kart suvalgyti 6
dar labai skanu-
i puoda sluoksniais dedam dziovintas slyvas, stambiais ilgais gabaliukais pjaustytas morkas, svogunus, kepeneles,as dedu vistos,visokiu prieskoniu, aliejaus ir viska gerai istroskinti. Biski galima ipilti vandens, stengtis troskinant nemaisyti.Valgom su ryziais arba balta siek tiek pakepinta duona.
i puoda sluoksniais dedam dziovintas slyvas, stambiais ilgais gabaliukais pjaustytas morkas, svogunus, kepeneles,as dedu vistos,visokiu prieskoniu, aliejaus ir viska gerai istroskinti. Biski galima ipilti vandens, stengtis troskinant nemaisyti.Valgom su ryziais arba balta siek tiek pakepinta duona.
QUOTE(neaiski @ 2006 01 12, 12:26)
dar labai skanu- i puoda sluoksniais dedam dziovintas slyvas, stambiais ilgais gabaliukais pjaustytas morkas, svogunus, kepeneles,as dedu vistos,visokiu prieskoniu, aliejaus ir viska gerai istroskinti. Biski galima ipilti vandens, stengtis troskinant nemaisyti.Valgom su ryziais arba balta siek tiek pakepinta duona.
Aciu uz recepta, Neaiski Labai-labai skanu Skonis labai idomus, kepeneles grazios spalvos nuo slyvu. Vienu zodziu - super Tik idomu, kokius prieskonius dedi? Ir dar. Ar nebandei su grietine? Man atrodo, butu visai skanu
QUOTE(neaiski @ 2006 01 12, 11:26)
dar labai skanu-
i puoda sluoksniais dedam dziovintas slyvas, stambiais ilgais gabaliukais pjaustytas morkas, svogunus, kepeneles,as dedu vistos,visokiu prieskoniu, aliejaus ir viska gerai istroskinti. Biski galima ipilti vandens, stengtis troskinant nemaisyti.Valgom su ryziais arba balta siek tiek pakepinta duona.
i puoda sluoksniais dedam dziovintas slyvas, stambiais ilgais gabaliukais pjaustytas morkas, svogunus, kepeneles,as dedu vistos,visokiu prieskoniu, aliejaus ir viska gerai istroskinti. Biski galima ipilti vandens, stengtis troskinant nemaisyti.Valgom su ryziais arba balta siek tiek pakepinta duona.
o tai kaip čia tik aliejuje troškint? ne per riebu? kiek to aliejaus pilt?
QUOTE(neaiski @ 2006 01 12, 13:26)
dar labai skanu-
i puoda sluoksniais dedam dziovintas slyvas, stambiais ilgais gabaliukais pjaustytas morkas, svogunus, kepeneles,as dedu vistos,visokiu prieskoniu, aliejaus ir viska gerai istroskinti. Biski galima ipilti vandens, stengtis troskinant nemaisyti.Valgom su ryziais arba balta siek tiek pakepinta duona.
i puoda sluoksniais dedam dziovintas slyvas, stambiais ilgais gabaliukais pjaustytas morkas, svogunus, kepeneles,as dedu vistos,visokiu prieskoniu, aliejaus ir viska gerai istroskinti. Biski galima ipilti vandens, stengtis troskinant nemaisyti.Valgom su ryziais arba balta siek tiek pakepinta duona.
Na sis receptelis skamba labai skaniai net seile istyso notrs seip nemegstu kepeneliu bet si reiks ismegint butinai
QUOTE(neaiski @ 2006 01 12, 11:26)
dar labai skanu-
i puoda sluoksniais dedam dziovintas slyvas, stambiais ilgais gabaliukais pjaustytas morkas, svogunus, kepeneles,as dedu vistos,visokiu prieskoniu, aliejaus ir viska gerai istroskinti. Biski galima ipilti vandens, stengtis troskinant nemaisyti.Valgom su ryziais arba balta siek tiek pakepinta duona.
i puoda sluoksniais dedam dziovintas slyvas, stambiais ilgais gabaliukais pjaustytas morkas, svogunus, kepeneles,as dedu vistos,visokiu prieskoniu, aliejaus ir viska gerai istroskinti. Biski galima ipilti vandens, stengtis troskinant nemaisyti.Valgom su ryziais arba balta siek tiek pakepinta duona.
na žinokit moterytės tikrai laaaabai skanu, šiandien išbandžiau ir aš
Gal galit parašyti tikslesnes proporcijas?