mano mama labai skaniai kepa blynelius is kepeneliu.zinau tik kad su mesmale sumala(su smulkiais peiliukais),ideda kiausini,prieskoniu,siek tiek miltu...ir kepa ant keptuves(blynelius tokius).labai skanu!!!!pati dar nebandziau padaryt,bet kai pas mama apsilankau nuolat paprasau kad pagamintu.
QUOTE (rudaake @ 2004 11 18, 17:56) |
mano mama labai skaniai kepa blynelius is kepeneliu.zinau tik kad su mesmale sumala(su smulkiais peiliukais),ideda kiausini,prieskoniu,siek tiek miltu...ir kepa ant keptuves(blynelius tokius).labai skanu!!!!pati dar nebandziau padaryt,bet kai pas mama apsilankau nuolat paprasau kad pagamintu. |
Man jie irgi patiko, kol nepradėjau pati daryti, o dabar užuodus kvapą net tąso. Aš jų nebevalgiau, bet vyras ir vaikas labai kerta. Vyras išvis maniakas galėtų vien jais ir maitintis.
QUOTE (hobo @ 2004 11 19, 10:34) |
tai čia gal ne blyneliuose priežastis:) gal bandymas pavyko? |
Aš juos pastoviai darau, čia ne bandymas. Tik man kaip kažkas ar vyras ar motina pasakė taigi kraujas bėgs ir pan. O ypač kai tą masę darai man labai negeros asociacijos kyla. Žodžiu čia nieko dėtas
dar yra labai skanios salotos is kepeneliu.
supjaustyti kepenelius(virtus)+supjaustyti marinuotu agurkeliu+apkepinti svogunai+majonezas.
paprasta ir skanu
supjaustyti kepenelius(virtus)+supjaustyti marinuotu agurkeliu+apkepinti svogunai+majonezas.
paprasta ir skanu
QUOTE (rudaake @ 2004 11 22, 14:01) |
dar yra labai skanios salotos is kepeneliu. supjaustyti kepenelius(virtus)+supjaustyti marinuotu agurkeliu+apkepinti svogunai+majonezas. paprasta ir skanu |
reikes pabandyti
QUOTE (rudaake @ 2004 11 22, 14:01) |
dar yra labai skanios salotos is kepeneliu. supjaustyti kepenelius(virtus)+supjaustyti marinuotu agurkeliu+apkepinti svogunai+majonezas. paprasta ir skanu |
Na jau tavo salotu skanumas, rudaake, ne tas zodis .
Tokios paprastos, bet kokios skanios. Ka tik pagaminau, tai su vyru beveik is karto ir suputom viska, net vakarui prie alaus nepasilikom krepsni ziurint.
dziaugiuosi kad patiko svarbiausia paprasta:)
O as siandien kepsiu kotletus su kiaulienos kepenimis. As visada maisau mazdaug pusiau farsas+maltos kepenys. tada dar pridedu prieskoniu, kiausini, miltu zodziu kaip paprastus kotletus paruosiu ir kepu. Tik mase gaunasi skystoka, tai i keptuve su dideliu saukstu dedu O dar prie tokiu kotletuku bulviu koses mmmmmmmm niam niam kaip skanu ir dar raugintu kopusutu su aliejum ir svoguniuku... .... oi nu ir prisirasinejau as cia, dar tik pats rytas o as jau vel valgyti noriu, net seile nutyso....
Baik Bitulka ir varyk dirbt....
Baik Bitulka ir varyk dirbt....
Supjaustyti kepenų (geriau jautienos) vidutiniais gabaliukais, pamirkyti piene apie 1-1.5 val. Apvolioti miltuose, apkepinti keptuveje, sudeti i puoda, ideti 1 svoguna (nesupjaustita), ipilti vandens. Kai uzvirs, ideti druskos, pipirus. Troskinti ant nedideles ugnies 30 min., po to ideti grietines (apie 3 saukstus) ir dar troskinti 20 min. po dangciu. Istraukti ir ismesti svoguna.
Galima valgyti su grikiu kose arba makaronais (ypac skanu). Man patinka tas padazas, kuriame buvo troskintos kepeneles.
Galima valgyti su grikiu kose arba makaronais (ypac skanu). Man patinka tas padazas, kuriame buvo troskintos kepeneles.
Aš darau su cukinijom. Reikia: vištų kepenėlių, cukinijos, svogūno.
Pakepi ant sviesto kepenėles, išimi. Tada atskirai ant sviesto pakepi griežinėliais pjaustytas cukinijas ir svogūnus. Ant jų sudedi kepenėles, prieskonių, patroškini dar truputuką ir Prie kepenėlių aš paprastai verdu ryžius, į kuriuos pridedu rozmarino, labai tinka
Pakepi ant sviesto kepenėles, išimi. Tada atskirai ant sviesto pakepi griežinėliais pjaustytas cukinijas ir svogūnus. Ant jų sudedi kepenėles, prieskonių, patroškini dar truputuką ir Prie kepenėlių aš paprastai verdu ryžius, į kuriuos pridedu rozmarino, labai tinka
pabandykit kepenėles patroškinti su šparaginėm pupelėm ir migdolais...labai skanu...tereikia kepenėlių, špar.pupelių, migdolų (50-100 gr), kaip patinka, sojos padažo, prieskonių. troškinti įprastai. garnyrui labai tinka ryžiai...