QUOTE (meduza @ 2004 06 07, 13:21) |
kol rasiau seiliu kiek prisikaupe [/b] |
o man kol skaičiau AČIŪ
Bėgu pirkti kepenėlių
Ačiū, Medūza, liux receptukas reiks prašyt, kad grietinėlės dar nupirktų O prieš tai jų numirkyti nereikia? Turiu broilerių kepenėlių, mirkysiu vandenį, bet žinau, kad mirkoma ir piene
As kepeneliu niekada nemirkau, bet gaminu labai daznai, nes visa seima labai megsta. Imu kiaules arba jaucio kepeneles, supjaustau gabaliukais ir apvoliojus miltuose apkepinu (Druska nebarstau kepdama) Pakepinu svoguno, dedu y puoda svoguna, kepeneles, griezineliais pjaustyta morka, ypilu vandens, prieskoniu ir patroskinu apie pusvalandy. Pries gala ydedu grietines, truputy kecupo ir svieziu krapiuku. Valgom visada su bulviu kose.
Na aš irgi paprastai nemirkau, bet dabar dar teks mirkyt, kad ir atšiltų greičiau
Aha, tiksliai, mano mama kepa apvoliojusi miltuose
Aha, tiksliai, mano mama kepa apvoliojusi miltuose
cia keletas ideju
http://www.supermama...?showtopic=4223
http://www.supermama...?showtopic=4223
Ačiū, Springlet O aš, žiopla boba lygtais visus 10 puslapių peržiūrėjau ir apie kepenėles neradau
QUOTE (ely @ 2004 06 07, 11:43) |
O prieš tai jų numirkyti nereikia? Turiu broilerių kepenėlių, mirkysiu vandenį, bet žinau, kad mirkoma ir piene |
as is pradziu mirkau vandeny, veliau piene, tada jos minkstesnes gaunasi
Gal kas galit pasidalinti kaip greit ir skaniai pagaminti kepeneles?
buciau labai dekinga
buciau labai dekinga
QUOTE (Giega @ 2004 09 21, 13:34) |
Gal kas galit pasidalinti kaip greit ir skaniai pagaminti kepeneles? buciau labai dekinga |
O kepeneles paukstienos ar "gyvulienos"
kepeneles pirkau paukstienos
Papildyta @ [mergetime]1095769783[/mergetime]
hobo, aciu, paieskosiu ten.
Papildyta @ [mergetime]1095769783[/mergetime]
hobo, aciu, paieskosiu ten.
QUOTE (Giega @ 2004 09 21, 14:29) |
kepeneles pirkau paukstienos Papildyta @ [mergetime]1095769783[[b]*Bitulka rgetime] [/b] hobo, aciu, paieskosiu ten. |
Paukstienos kepeneles galima sumalti, prideti truputi farso (paukstienos arba kiaulienos) ir viska ruosti kaip paprestiems kotletams tik mase gaunasi skystoka, tai as i keptuve dedu saukstu
Arba kepeneles pamirkyti, pavolioti miltuose, galima ir kiausinyje, apkepti. Tada deti i puoda uzpilti vandens prideti megstamu prieskoniu ir patroskinti. Kol troskinas keptuveje su aliejumi pakepinti morke su svogunu ir supilti i kepeneles. Dar patroskinti viska, pries pabaiga ideti arba grietines sauksta arba keciupo (kas labiau patinka). Valgyti su bulvemis arba bulviu kose.
Skanaus