Įkraunama...
Įkraunama...

Kepenėlės

keptos-troskintos su morkom,svogunais vistienos kepeneles grietineles padaze 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristyyynyte @ 2010 02 07, 19:00)
keptos-troskintos su morkom,svogunais vistienos kepeneles grietineles padaze  4u.gif



Skanumelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2010 01 02, 19:33)
As be galo megstu kepeneles, bet labiausiai vistienos  thumbup.gif 

4u.gif R ykute,kai tik bandysiu šiandiena kopinti,tavo receptuką.
Aš,manau,kad turėtų pavykti 4u.gif
Niam,niam megstu kepenėles
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2010 02 10, 11:58)
4u.gif R ykute,kai tik bandysiu šiandiena kopinti,tavo receptuką.
Aš,manau,kad turėtų pavykti 4u.gif
Niam,niam megstu kepenėles



Parasyk kaip sekesi bigsmile.gif As manau poryt taip pat begsiu kepeneliu pirkt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2010 02 10, 14:51)
Parasyk kaip sekesi  bigsmile.gif  As manau poryt taip pat begsiu kepeneliu pirkt  4u.gif

Rykute 4u.gif -sekėsi puikiai,tik vietoj bulviu dariau kuskusą.
Ačiukas 4u.gif dabar turėsiu gera ,skanų receptuką,kurį trauksiu į sąrašiuką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2010 02 10, 21:50)
Rykute 4u.gif -sekėsi puikiai,tik vietoj bulviu dariau kuskusą.
Ačiukas 4u.gif dabar turėsiu gera ,skanų receptuką,kurį trauksiu į sąrašiuką 4u.gif



Kas tas kuskusas ??? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2010 02 10, 21:55)
Kas tas kuskusas ???  blush2.gif

Rykute 4u.gif -tai yra tokios gelsvos spalvos kruopos,kurias galima užpylus sultiniu,arba įmetus sviestuko,. arba kepintų daržovių užpylus vandenuku virintu,uždengus po tiek laiko,kol kruopos sugers skystį ,galima valgyti.
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2010 02 10, 22:26)
Rykute 4u.gif -tai yra tokios gelsvos spalvos kruopos,kurias galima užpylus sultiniu,arba įmetus sviestuko,. arba kepintų daržovių užpylus vandenuku virintu,uždengus po tiek laiko,kol kruopos sugers skystį ,galima valgyti.



Dabar jau zinau, Aciu bigsmile.gif Esu valgius, bet ne mano skoniui ax.gif
Atsakyti
As tai irgi labai paprastai gaminu ax.gif Dazniausiai vistienos, jos lengvesnio skonio ir mano mazajam laaaabai patinka thumbup.gif

Pirma apverdu su svoguniukais ir cesnaku, kol verda pjaustau svoguno galva, tarkuoju norka (0.5 kg kepeneliu dedu diiiiidele galva svoguno, ir didesne morka). Isvirtas kepeneles dedu i keptuve, sudedu pjaustytus svogunus, tarkuota morka, barstau prieskoniais (galima visus kokius megstat) ir ant lengvos ugnies kepu ax.gif Baigiant kept dedu grietines, jei per tiratsi ipilu pieno ir truputi pakaitinu thumbup.gif

Vagom su bulviu kose, burokeliais, agurkais thumbup.gif
Atsakyti
Megstu kepeneles, tik visada ruosiu vistienos ax.gif , bet pasiskaicius Jusu receptukus reiks pabandyti paruosti kiaulienos ar jautienos bigsmile.gif , o dazniausiai troskinu kepeneles su darzovemis grietineles padaze thumbup.gif .
Papildyta:
Dar prisiminiau patinka salotos su vistos kepenelemis ir vynuogemis: ivairios salotos, vynuoges, keptos vistienos kepeneles ,citrinos sulciu, aliejaus truputeli,prieskoniu ir padazui medaus+truputelis acto+cesnako smile.gif
Atsakyti
Užsidegiau rytoj pasigaminti iš vištienos kepenėlių paštetą.Neseniai skaičiau žurnale receptą ir pamečiau.Nu niekaip nerandu.Žinau,kad pradžioje penkias minutes reikia apkepti kepenėles,tada su blenderiu sumalti.Žinau,kad pilasi šiek tiek degtinės(tik nesupratau dėl ko?) ir kepti lygtai paskui.Bet kokie prieskoniai dedasi? g.gif Gal kas patartumėte? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 01 balandžio 2010 - 13:22
QUOTE(IngridaB @ 2010 04 01, 14:22)
Užsidegiau rytoj pasigaminti iš vištienos kepenėlių paštetą.Neseniai skaičiau žurnale receptą ir pamečiau.Nu niekaip nerandu.Žinau,kad pradžioje penkias minutes reikia apkepti kepenėles,tada su blenderiu sumalti.Žinau,kad pilasi šiek tiek degtinės(tik nesupratau dėl ko?) ir kepti lygtai paskui.Bet kokie prieskoniai dedasi? g.gif Gal kas patartumėte? g.gif

Su degtine negirdejau,bet su brendziuku daro.Va Nerytes receptas
As tai sian irgi bandziau pirma karta pati daryt pasteta,bet paprastuti,be laipsniu smile.gif
1kg kepeneliu,2 morkos,2 svogunai,pipirai,druska,petrazoles,pokiukas sviesto ir pieno apie 1/3 stiklines.Morkas ir svogunus pakepinau ,imeciau kepeneles,visus prieskoniu,kelis lauro lapus,uzdengiau ir troskinau apie 20min.Tada viska i blenderi(be lauro lapu) su sviestu ir pienuku,ir ragauji ar netruksta kokiu prieskoniu.Laukiu,kol sustings,bet ir nesustinges skanu buvo essen.gif
Atsakyti