QUOTE(Gosh @ 2004 03 23, 19:22)
Jau kazkurioj temoj rasiau si recepta,tai va perkopijuoju i sia
KEPENELES GRIETINES PADAZE
Kepeneles(500gr) nuvalyti,nuplauti,perpjauti pusiau.Keptuveje pakaitinti sauksta aliejaus ir 3 saukstus sviesto,imesti ten kepeneles ir smulkiai supjaustyta svoguna,kepint ant vidutines ugnies.Tada sumaisom sauksta miltu stiklineje pieno ir supilam i keptuve kur kepa kepeneles,maisant uzvirinam ir pridengus troskinam 10 min.Baigiant troskintis supilam stikline plaktos grietines ir pasildom.Valgom su bulvemis ;D
KEPENELES GRIETINES PADAZE
Kepeneles(500gr) nuvalyti,nuplauti,perpjauti pusiau.Keptuveje pakaitinti sauksta aliejaus ir 3 saukstus sviesto,imesti ten kepeneles ir smulkiai supjaustyta svoguna,kepint ant vidutines ugnies.Tada sumaisom sauksta miltu stiklineje pieno ir supilam i keptuve kur kepa kepeneles,maisant uzvirinam ir pridengus troskinam 10 min.Baigiant troskintis supilam stikline plaktos grietines ir pasildom.Valgom su bulvemis ;D
Aciu uz si receptuka, katik isbandziau , tik truputi kepimo laikas buvo kitos, pakepiau kokias 15-20 min ant sviesto kepeneles, tada viska nupyliau, nes daug buvo kraujo susimaisiusio su sviestu, tada idejau vel sviesto, truputi pakepiau kad paskrustu, supyliau piena, ir man tas pienas su miltais pradejo truputi degti, tad pakepiau gal max 5 min ir dejau grietine.. palikau dar 5 minutem..
gavosi tikrai labai skaniai, valgem su bulviu kose ir burokeliais