Man taip pat buvo, išrašė antibiotiką, ir po kelių dienų suėmė visus raumenis taip, kad vaikščiot savaitę negalėjau. Geriau nejuokauti tokiais dalykais. O tai ką tau rado? Ar nieko? Nes šiaip jei lėtinis, tai tikrai tų antibiotikų neišrašo, nes pas mane lėtinis senai, tai žinau tuos dalykus.
QUOTE(vikscene @ 2009 02 13, 12:32)
Man taip pat buvo, išrašė antibiotiką, ir po kelių dienų suėmė visus raumenis taip, kad vaikščiot savaitę negalėjau. Geriau nejuokauti tokiais dalykais. O tai ką tau rado? Ar nieko? Nes šiaip jei lėtinis, tai tikrai tų antibiotikų neišrašo, nes pas mane lėtinis senai, tai žinau tuos dalykus.
Man buvo grybelis - pienlige, ir turiu zaizdele, bet ji ne prie ko. dar rado kaip gimdos kaklelio uzdegima, tai ieskojo sukelejo, tyriaus del chlamidiju, nerado pas mane ju,tai nesupratau ar jis buvo patvirtintas tas uzdegimas, nes gydymo neskyre, tik pienlige gydziaus, tai kur dare tepineli pries savaite, sake geras ir kai paklausiau ka daryt su uzdegimu, tai sake leukocitu tiek, kad cia jau nebe uzdegimas, jis pats turi pasitraukti, tai viskas kaip ir gerai. O sake labai daug yra leukocitu ir labai mazai kozkokiu lecitiniu (?) kuneliu, jei lyginti su gaisru tai liepsnos apimtu visa nama. treciadieniui uzsirasem echoskopijai. dar sake labai svarbu daznai ir reguliariai myletis
Na taip, lėtinio prostatito metu privalomas reguliarus spermos gaminimas. Todėl seksas čia atleika didelį vaidmenį. Aš ką siūlau jums abiems dabar tai pirmiausia nusiraminti, nes labiausiai prostatą veikia nervai. Kitas dalykas pabandyk jam pasiūlyti pagerti labai daug vandens, į dieną 3-4 litrus, tai neutralizuos tam tikrus skysčius šlaplėje ir šlapimo kanale, tai tikrai vienas iš būdų pagerinti situaciją - sakau iš patirties. Nesiūlau dabar pulti vartoti antibiotikus kol nežinote kas vyksta, koks yra sukėlėjas, nes jei prostatitas bakterinis tada reikia kastis ir ieškoti, o tai įmanoma tik tai tyrimu būdu. Bet aš nelabai suprantu, jei jam nieko neskauda ir viskas jam gerai, tai tada apie kokį lėtinį prostatią eina kalba??? Kam tada pas gydytoją eiti?
QUOTE(vikscene @ 2009 02 13, 12:44)
Na taip, lėtinio prostatito metu privalomas reguliarus spermos gaminimas. Todėl seksas čia atleika didelį vaidmenį. Aš ką siūlau jums abiems dabar tai pirmiausia nusiraminti, nes labiausiai prostatą veikia nervai. Kitas dalykas pabandyk jam pasiūlyti pagerti labai daug vandens, į dieną 3-4 litrus, tai neutralizuos tam tikrus skysčius šlaplėje ir šlapimo kanale, tai tikrai vienas iš būdų pagerinti situaciją - sakau iš patirties. Nesiūlau dabar pulti vartoti antibiotikus kol nežinote kas vyksta, koks yra sukėlėjas, nes jei prostatitas bakterinis tada reikia kastis ir ieškoti, o tai įmanoma tik tai tyrimu būdu. Bet aš nelabai suprantu, jei jam nieko neskauda ir viskas jam gerai, tai tada apie kokį lėtinį prostatią eina kalba??? Kam tada pas gydytoją eiti?
Vienas gydytojas sukele abejoniu su tuo prostatitu, bet jis man labai labai nepatiko, todel susiradom privaciai kita. prostatita ji patvirtino, israse menesiui vaistu ir dar echoskopija liepe darytis. tai matyt ne bakterinis, as juk ne daktare, ka as ten galiu zinot. Nieko jam neskauda, yra isoperuota vienoj pusej isvarza, dabar isvarza susiformavus ir kitoje puseje, kovo gale vel operacija, nezinau gal ten kazkas spausti gali, nezinau as.. bet kazkas vistiek yra jei sitiek baisiai daug tu leukocitu, cia kaip uzdegimas gaunas jau.
Na taip, gali buti kazkiek tai susije tie dalykai. Bet jei leukocitu daug tai yra uzdegimas, bet gi nebutinai prostatoje. O jei prostatitas letinis, tuomet bet kuriuo atveju echoskopija reikalinga, nes reikia paziureti pasikeitimus prostatoje, ar isviesejus ar ne. O del urologu, tai su jais buna sunkoka, geru urologu Lietuvoje beveik nera. O jei ir yra, tai labai sunku rasti. Bet svarbu kad jam neskauda nieko, nes jei butu ten uzdegimas, patikek skausmai butu ir dar kokie ir butu turbut netvarka su slapinimusi.
QUOTE(vikscene @ 2009 02 13, 12:54)
Na taip, gali buti kazkiek tai susije tie dalykai. Bet jei leukocitu daug tai yra uzdegimas, bet gi nebutinai prostatoje. O jei prostatitas letinis, tuomet bet kuriuo atveju echoskopija reikalinga, nes reikia paziureti pasikeitimus prostatoje, ar isviesejus ar ne. O del urologu, tai su jais buna sunkoka, geru urologu Lietuvoje beveik nera. O jei ir yra, tai labai sunku rasti. Bet svarbu kad jam neskauda nieko, nes jei butu ten uzdegimas, patikek skausmai butu ir dar kokie ir butu turbut netvarka su slapinimusi.
Su slapinimusi viskas tvarkoj, nelaksto pastoviai i wc, nedegina, nepersti, nieko sake jam nera. Echoskopija sake nesikeis, kaip yra taip ir bus, sake jei bus taip, kaip jai atrodo, tai nieko cia ypatingai blogo, tik saugotis, kad nepersalti kur, nevartoti alkoholio ir daznas seksas turetu buti.
Na tai tada isvis nepergyvenkit, viskas cia tvarkoj. Nesuprantu kam tiek antibiotiku prirasyta.
QUOTE(vikscene @ 2009 02 13, 13:02)
Na tai tada isvis nepergyvenkit, viskas cia tvarkoj. Nesuprantu kam tiek antibiotiku prirasyta.
leukocitus, kad isnaikinti muset. antibiotikas cia tik ofloxinas kiek suprantu. dar sake praustis su prausikliu jokiais budais ne muilu, tik va, nezinau vyrui koki ta prausikli pirkt
Bet koki intymios higienos prausikli, cia nera skirtumo. Muilas taip, jis negerai. Moteriai labiau svarbu palaikyti tam tikra pH ten, o vyrui na kazkiek svarbu bet ne taip.
QUOTE(vikscene @ 2009 02 13, 13:07)
Bet koki intymios higienos prausikli, cia nera skirtumo. Muilas taip, jis negerai. Moteriai labiau svarbu palaikyti tam tikra pH ten, o vyrui na kazkiek svarbu bet ne taip.
tai tada manau tiks ir mano. nu ziuresim ka pasakys po menesio. nesinori tu problemu, ir be to ziauriai brangus vaistai.
Patikek, zinau.
Prausiklių apskritai nereikia. Vandens pakanka. Kai vyras turėjo problemų su prostata, tai gėrė dilgėlių arbatą. Aišku, ir Prostamolį. Tik pagerėjimas atsirado po gerų 3-4 sav.
Kiek žinau gėrė, gal tris mėnesius.Priverst sunku juos pas gydytojus nukulniuot. Kai prispiria,tada jau nebūna kur dingti.
Kiek žinau gėrė, gal tris mėnesius.Priverst sunku juos pas gydytojus nukulniuot. Kai prispiria,tada jau nebūna kur dingti.