Įkraunama...
Įkraunama...

Prostatos bėdos

Man idomu, ar vyrams, kuriems diagnozuoja prostatita, jauciasi kazkokie simptomai.? Man nuo vieno vizito pas gydytoja, teko tirtis del visokio brudo, menesi laiko vaiksciojau, taigi , kad nebutu paskui itarimu del jokiu zarazu, nusiunciau vaikina pas urologa, nezinau, kokius jis tyrimus ten dare, diagnozavo prostatita, ale 2.5 metu senumo, israse ofloxino 20 tableciu, sake isgersi, ateisi po 5 dienu ir bus viskas ciki. Jis jokiu, absoliuciai jokiu simptomu nejaucia, nieko neskauda, slapinasi kelis kartus per diena, naktimis i wc nevaiksto. pamaciau as ta gydytoja, nu zinot, man toks maumedis pasirode, kad ka as zinau, dirba jis kazkokiam vyru sveikatos centre, kur tik vienas kabinetas, chalato nedevi, pinigai eina i stalciuka. dar istrigo jo pasakyta fraze vaikinui, geriau su mergom neprasidek, visos ligos TIK nuo ju. Zodziu, ryt esam uzsirase pas kita gydytoja.
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2009 02 11, 14:10)
Man idomu, ar vyrams, kuriems diagnozuoja prostatita, jauciasi kazkokie simptomai.? Man nuo vieno vizito pas gydytoja, teko tirtis del visokio brudo, menesi laiko vaiksciojau, taigi , kad nebutu paskui itarimu del jokiu zarazu, nusiunciau vaikina pas urologa, nezinau, kokius jis tyrimus ten dare, diagnozavo prostatita, ale 2.5 metu senumo, israse ofloxino 20 tableciu, sake isgersi, ateisi po 5 dienu ir bus viskas ciki. Jis jokiu, absoliuciai jokiu simptomu nejaucia, nieko neskauda, slapinasi  kelis kartus per diena, naktimis i wc nevaiksto. pamaciau as ta gydytoja, nu zinot, man toks maumedis pasirode, kad ka as zinau, dirba jis kazkokiam vyru sveikatos centre, kur tik vienas kabinetas, chalato nedevi, pinigai eina i stalciuka. dar istrigo jo pasakyta fraze vaikinui, geriau su mergom neprasidek, visos ligos TIK nuo ju. Zodziu, ryt esam uzsirase pas kita gydytoja.

Simptomai nebūtinai gali būti. Arba, bent jau nebūtinai ryškiai išreikšti.
O dėl gydytojų.... "Santaura" Vilniuje - ten, kiek girdėjau, prostatitą diagnozuoja 100% atėjusių...
Atsakyti
QUOTE(TetisG @ 2009 02 11, 14:36)
Simptomai nebūtinai gali būti. Arba, bent jau nebūtinai ryškiai išreikšti.
O dėl gydytojų.... "Santaura" Vilniuje - ten, kiek girdėjau, prostatitą diagnozuoja 100% atėjusių...

Mes klaipedoj, bet pas sita "daktara" taip pat girdejau, kad visiems atejusiems prostatitas diagnozuojamas.. Dar kazkokius vibro masazus norejo jam daryt, siaip vienas kur kainuoja 30 Lt, o israse ju 10, sake jei nedarysi, tai paskui nebestoves.. ziuresim, ka pasakys rytoj kita gydytoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ragany: 11 vasario 2009 - 13:50
QUOTE(Ragany @ 2009 02 11, 14:48)
Mes klaipedoj, bet pas sita "daktara" taip pat girdejau, kad visiems atejusiems  prostatitas diagnozuojamas.. Dar kazkokius vibro masazus norejo jam daryt, siaip vienas kur kainuoja 30 Lt, o israse ju 10, sake jei nedarysi, tai paskui nebestoves.. ziuresim, ka pasakys rytoj kita gydytoja.

Jei jau pradėjo gerti vaistus - gali ir nieko nepasakyti. Šeip, jei turėjai problemų su infekcija - tai labai didelė tikimybė, kad ir vyras turės. O masažas.... na... pakenkt gal ir nepakenks, bet iš to ką pasakei - vargu ar reikalingas.
Atsakyti
QUOTE(TetisG @ 2009 02 11, 14:57)
Jei jau pradėjo gerti vaistus - gali ir nieko nepasakyti. Šeip, jei turėjai problemų su infekcija - tai labai didelė tikimybė, kad ir vyras turės. O masažas.... na... pakenkt gal ir nepakenks, bet iš to ką pasakei - vargu ar reikalingas.

Isgere to ofloxino 2 tabletes, tai po keliu valandu pasidare nelabai gerai, pradejo skaudet ir skrandi, kepenis, zodziu susuko taip, kad teko atsisesti. Daugiau nebegere. Man dar idomu, kaip jis galejo nustatyti, kad jam prostatitas 2.5 metu senumo... Vaikinui 25 metai.
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2009 02 11, 15:20)
Isgere to ofloxino 2 tabletes, tai po keliu valandu pasidare nelabai gerai, pradejo skaudet ir skrandi, kepenis, zodziu susuko taip, kad teko atsisesti. Daugiau nebegere. Man dar idomu, kaip jis galejo nustatyti, kad jam prostatitas 2.5 metu senumo... Vaikinui 25 metai.

Na, kad tiksliai 2,5 metų tai, manau, nelabai galėjo... g.gif Ofloxinas lyg ir antibiotikas? Tuomet skaudėt skrandį ir pan. nėra nieko keista. O jam nustatė sukėlėją???
Atsakyti
Manau, kad jis galejo nustatyti tik tai padares tam tikrus tyrimus, o tu klausei savo vaikino ka jam dare urologas? ar tiesiog isklauses pasake kad jam prostatitas? nes siaip turejo bent jau maziausiai padaryti echoskopija ir pasiziureti kokioje busenoje yra prostata. nesvarbu kad jam 25 metai, sia liga serga jauni taip pat.
Atsakyti
QUOTE(vikscene @ 2009 02 12, 07:58)
Manau, kad jis galejo nustatyti tik tai padares tam tikrus tyrimus, o tu klausei savo vaikino ka jam dare urologas? ar tiesiog isklauses pasake kad jam prostatitas? nes siaip turejo bent jau maziausiai padaryti echoskopija ir pasiziureti kokioje busenoje yra prostata. nesvarbu kad jam 25 metai, sia liga serga jauni taip pat.

prostata kazkaip ziurejo sake, bet echoskopijos nedare, israse ofloxino po 4 tabletes per diena 5 dienom ir viskas. siandien buvom pas kita gydytoja, tai siaubas, padejom ant vaistu 300 su virs, gydymas paskirtas visam menesiui, ir liepe per ta menesi pasidaryt echoskopija, tai ziuresim , ka ten parodys... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(TetisG @ 2009 02 12, 04:33)
Na, kad tiksliai 2,5 metų tai, manau, nelabai galėjo...  g.gif Ofloxinas lyg ir antibiotikas? Tuomet skaudėt skrandį ir pan. nėra nieko keista. O jam nustatė sukėlėją???

nu taip, jis pasake 2,5 metu senumo. Ofloxinas yra net labai stiprus antibiotikas. sukeleja? aha, nustate : nuo mergu smile.gif . o siandien tai sake, kad persalimas cia buves..
Atsakyti
Na ka as galiu pasakyti... Tuomet varykit darytis tyrimus. O jei skiria antibiotikus ir nezinia nuo ko, tai manau kad gerti tikrai nereikia ir neverta gadintis organizmo. o be to jie ziauriai daug kainuoja. Ka dar israse? O kaip jis nustate kad tai yra butent 2,5 metu senumoi isvis mistika. Galejo pasakyt kad na gali buti senai, bet taip tiksliai nustatyti biski nesamone. gal tavo vaikinas tau visko nesako? reiktu tuomet venerologiskai issitirti taip pat, jeigu sakai jam nieko neskauda.
Atsakyti
QUOTE(vikscene @ 2009 02 13, 08:28)
Na ka as galiu pasakyti... Tuomet varykit darytis tyrimus. O jei skiria antibiotikus ir nezinia nuo ko, tai manau kad gerti tikrai nereikia ir neverta gadintis organizmo. o be to jie ziauriai daug kainuoja. Ka dar israse? O kaip jis nustate kad tai yra butent 2,5 metu senumoi isvis mistika. Galejo pasakyt kad na gali buti senai, bet taip tiksliai nustatyti biski nesamone. gal tavo vaikinas tau visko nesako? reiktu tuomet venerologiskai issitirti taip pat, jeigu sakai jam nieko neskauda.

nu taip ir pasake 2,5 metu senumo, pats vaikinas sako as nesuprantu gal jam ten kokie titrai parode.. vakar kita gydytoja sake isisenejes, negali pasakyt kiek, gali buti metai, du, ar penki, liga nebe nauja, ir leukocitu labai mazai, israse daug ko, ta pati ofloxina, bet doze perpus sumazinta, paskui coxtral, bactiflox, mycomax, venoruton, ir vitaminu kruva, alijosiaus kapsuliu, capivit forte ir potenzie kazkokiu. zodziu vaistu dieta menesiui. o vakar tai as pati kabinete buvau, gydytoja mane pasikviete, kai padare jam tyrimus.
Atsakyti
Palauk, čia kažkas netaip. Na netikiu, kad tiek vaistų prirašytų ir dar prostatitui gydyti. Paprastai jei ūminis būna, tuomet išraši vieną stiprų antibiotiką pagerti ir po to reikia vėl tikrintis. Čia visiška nesamonė. Jie negali pasakyti kiek liga įsisenėjus, nes aparatas to neparodo. Kitas dalykas, kad jei darė kraujo tyrimą arba šlapimo tyrimą galite aplamai nekreipti dėmesio, nes jie tokių dalykų net neparodo. Kaip ir sakiau, nueikite į privačią kliniką, paaiškinkite situaciją, ir greičiausiai jam pasiūlys pasidaryti iš pradžių mikoplazmos, uroplazmos ir chlamidijų tyrimą, o vėliau bakterinį pasėlį. Beje, tau taip pat tada reikia tyrimus darytis, tai yra būtina.
Atsakyti
QUOTE(vikscene @ 2009 02 13, 12:11)
Palauk, čia kažkas netaip. Na netikiu, kad tiek vaistų prirašytų ir dar prostatitui gydyti. Paprastai jei ūminis būna, tuomet išraši vieną stiprų antibiotiką pagerti ir po to reikia vėl tikrintis. Čia visiška nesamonė. Jie negali pasakyti kiek liga įsisenėjus, nes aparatas to neparodo. Kitas dalykas, kad jei darė kraujo tyrimą arba šlapimo tyrimą galite aplamai nekreipti dėmesio, nes jie tokių dalykų net neparodo. Kaip ir sakiau, nueikite į privačią kliniką, paaiškinkite situaciją, ir greičiausiai jam pasiūlys pasidaryti iš pradžių mikoplazmos, uroplazmos ir chlamidijų tyrimą, o vėliau bakterinį pasėlį. Beje, tau taip pat tada reikia tyrimus darytis, tai yra būtina.

as jau tuos tyrimus dariausi, vaiksciojau visa menesi pas gydytoja, ir ka reikejo issigydziau, pas mane tu zarazu nerado.Pries savaite buvo darytas paskutinis tepinelis po gydymu ir sake man jau viskas gerai. Cia pas ji ne uminis, o letinis, nera absoliuciai jokiu simptomu. O beje mes ir buvom vakar privaciai. jam dare tepineli is kanalo ir prostata tikrino. NUo vieno stipraus antibiotiko ir dvigubos dozes kur buvo pries tai gydytojas israses pasidare labai blogai, po poros valandu vaiksciot negalejo, sauke, kad visa pilva ziauriai skauda ir taip buvo kelias dienas. tai mete juos gert, ir ejom vakar pas kita gydytoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ragany: 13 vasario 2009 - 11:24