Įkraunama...
Įkraunama...

Prostatos bėdos

Prostanol uno galit net ir nepradėti vartoti. Nebent tiems kurie tik susirgo. Tikrai neverta gadintis organizmo. Kas liečia kitus vaistus, be abėjo yra ipertrofanas, bet kažin ar pirma ištyrėt prostatą? Aš šiam reikale ne naujokas, galit lakstyt kiek norit pas urologą - jokio rezultato nebus. Pasidarykite rimtus tyrimus (ureplazma, mikoplazma, chlamidijos) pirmiausia, veliau jei nieko neranda bakterini paseli ir paziurekit kokiu velniu pas jus ten yra, greiciausiai tai gali buti streptokokai kurie sukelia ta uzdegima pastoviai. Negalima persalta, cia yra peilis, taip pat jokio alaus ir gazuotu gerimu. Stai viska ka reikia zinot. Ir gyvenimo stiliu reikia biski keisti tokiais atvejais, nes kitaip bus negerai.
Atsakyti
Aišku, juk Prostamol uno yra augalinis vaistas, tai jei bakteriją išgydo tik antibipotikai, tai Prostamolis nepagelbės. Bet šiuo vaistu, kaip minėjau, liko patenkintas mano draugas. Kadangi jis pas urologus nesityrė, kaip dažniausiai ir būna ligos pradžioje, o pabandė prostamol, tai jam padėjo. Čia tikriausiai galima išbandyti kaip pačią pirmą priemonę, kuri nekenkia, nes yra augalinės kilmės. Juk vyrai, pajutę pirmuosius simtomus niekada neskuba tikrintis savo sveikatos, o ypač pas urologus. Tai tiek smile.gif
Linkiu niekam nesirgti rmtom prostatos ligom
Atsakyti
Taip, sutinku su tavim. Jis padeda tik tai tada kai yra pradžia. O kai uždelsta, tada jau jis neveiksmingas. Ačiū už palinkėjimą, bet taip jau deja yra, kad viena nelemta klaida gyvenime ir tu pasmerktas turėti tuos simptomus ilgai.
Atsakyti
Lėtinis prostatis nemaloni, bet tikrai išsprendžiama problema.
1. Kokie bebūtų urologai - be jų problemos neišspręsi. Gali melstis, medituot, ar kitaip š.... malt - visvien nieko nebus. Jei jau pripažįsti, kad turi problemą - koks skirtumas pas ką eit - pas terapeutą, ar pas urologą - liga yra liga ir gėdytis, ar slėpt nuo antros pusės tikrai yra nesamonė.
2. Jei prostatitą sukėlė infekcija, turi ne tik pats ją išsigydyt, bet ir antroji pusė turėtų tą patį padaryt, nes antraip gydytis iš viso nėra prasmės.
3. Jei tikiesi infekciją išsigydyt be vaistų - linkiu sėkmės dar daug metų tą beviltiškai darant. Gali tikėt ką darai ar netikėt, bet tikėjimas sukėlėjo tikrai neužmuš...
4. Reikia, bent jau stengtis, saugotis nuo peršalimų, atsirinkt alkoholį, kiek pasižiūrėt maistą ir pan. dalykus.
5. Reikia gyvent pakankamai aktyvų lytinį gyvenimą - tai labai svarbus dalykas ypač šiuo atveju.
6. Prostatitas atsiliepia lytiniam pajėgumui.

Jei elgsiesi panašiai - problemą išspręsi.
Sėkmės
Atsakyti
Visiškai sutinku su tam tikrais dalykais įvardintais auksčiau. Tačiau nesutinku su tuom, kad infekciją turi išgydyti taip pat antroji pusė. Pirmas dalykas, jei yra bakterinė infekcija, tai ji yra neperduodama lytiniu būdu (nebent oralinis seksas), ji atsiranda kitu keliu žmogaus organizme (neplautos rankos, ar dar kas nors), todėl antroji pusė čia tikrai nieko dėta. Jei kalbame apie chlamidijas arba ureplazma - tada taip, sutinku, be antros pusės gydymo čia neapsieisi. Kitas dalykas, kad tikėjimas ir saviįtaiga labai stiprus dalykas ir jsi tikrai GALI daug ką pakeisti. Ir pavyzdžių yra labai daug. Pasiskaitykite foruma
http://www.atsimink....p;thread_id=432
kur diskutuoja žmonės, išbandę jau viską tam kad jį įveikti... Ten yra labai vertingos diskusijos apie tai, kaip galima kitaip kovoti su šia liga. Dėl maisto, alkoholio ir lytinio gyvenimo tikrai sutinku, labai svarbus faktorius. Tačiau ne pats svarbiausias. Kai man buvo stiprus uždegimas, aš padariau eksperimentą - aš kiekvieną diena specialiai išgerdavau keletą butelių alaus ir žinot ką - man nepablogėjo, o pagerėjo, štai jums ir saviįtaiga, kai tiki, kad nesvarbu ar tu geri alkoholį ar ne - vistiek blogiau nuo to nebus. Taip kad, pabandykite viską daryti atvirkščiai ir tikėkite kad tik taip yra teisingai ir pamatysite rezultatą.
Atsakyti
Na, jei jau taip viską žinai, jei pačiam alkoholis (ypač alus) padeda, gydykis toliau beviltiškai savitaiga. Tik, nedejuok, kad "oi oi... kovoju kiekvieną dieną"
Atsakyti
niekas ir nesako kad as gydausi alkoholiu ar kad as viska zinau (atrodo net to ir neparasiau). o dej dejavimo tai vargu ar as dejuoju. jei sakai kad as dejuoju, tada gaunas kad visi (ir tu tame tarpe) rasydami i foruma apie sia liga 'dejuoja'... tad kazkaip nelogiska gaunasi..
Atsakyti
QUOTE(vikscene @ 2009 01 20, 08:58)
Žinau ką tai reiškia... Pats su tuom kovoju kiekvieną mielą dieną ir užduodu sau kruvą klausimų...

Nežinau, gal tai ir ne dejavimas biggrin.gif
Sakai problema keli metai. Per tiek laiko, protingai gydantis, jau pamiršt turėjai.
Atsakyti
Persiprašau, kad įlindau į jūsų erdvę, bet klausmas būtu toks:
kokie prostatito pirminiai simptomai?
Atsakyti
TetisG - kiekvieno organizmo gydymas yra unikalus (jeigu nezinojai) ir kazkodel ne tik as vienas gydausi jau ne vienus metus. Yra zmones kurie ta pati daro ir 5 metus ir isbando visus budus. Tad manau, kad siuo atveju tai priklauso nuo zmogaus fiziologines busenos. Nezinau ka tu man bandai irodyti, bet as nieko nebandau irodyti, tik dalinuos mintimis. Jeigu turi kitokiu skambiu pasiulymu - prasom, visada malonu isklausyti. O jei atejai cia kritikuoti, tai manau neverta isvis diskutuoti ta tema.

Daile - pirminiai prostatito simptomai buna pakankamai ivairus, priklauso nuo ko tai prasideda, ar tiesiog nuo pilvo apacios deginanciu skausmu, ar nuo dazno slapinimosi naktinimis. Iprasta galvoti, kad jei kelies slapintis naktimis ir ne viena karta, vadinas prostata. Bet cia kaip kam. Su tuo paciu ir prisideda skausmai dubens srityje. Vel gi slapinimosi sutrikimai gali but.
Atsakyti
Pirmieji uždegimo požymiai neretai lieka nepastebėti. ,,Žmonėms yra duota taip manyti: ,,nieko čia tokio, paskaudės ir praeis“. Dėl to ir dėl anatomijos nežinojimo bei didelio užimtumo vyrai neturi kada pasirūpinti savo sveikata“.Aš saviskiui nupirkau prostamol uno, tikrai padejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(teddy1 @ 2009 01 22, 16:22)
Pirmieji uždegimo požymiai neretai lieka nepastebėti. ,,Žmonėms yra duota taip manyti: ,,nieko čia tokio, paskaudės ir praeis“. Dėl to ir dėl anatomijos nežinojimo bei didelio užimtumo vyrai neturi kada pasirūpinti savo sveikata“.Aš saviskiui nupirkau prostamol uno, tikrai padejo smile.gif

Tada tai nebuvo tikras prostatitas 4u.gif
Atsakyti