Aš papasakosiu savo istorija. Gimė vaikas, stresas nedavalgęs ar tai peršalau ar tai nuo susilaikymo bams PROSTATITAS. O varge, kiek aš prasikankinau, kiek mėnesių antibijotikų gėriau daktarė sako gerai gerai viskas, gerėja, bet matau kad negerėja, tų bakterijų taspats ant tyrimo lapelių, paskiau enzimu prirašė, vaistams per mėnesį kokius 800Lt išlesdavau,protas pavažiavo. Gydžiaus Klaipėdoj kažkokoj privačią, vėliau Lornoj (baisu ten), skausmigi tyrimai visur. Man sakė tik antibijotikai, metus antibijotikai geriami, kitaip daugiau vaikų neturėsi nu į nafik, spjoviau nuėjau ant durniaus pas homeopatą, pakalbėjom paklausinėjo išrašė vaistų mėnesiuij už 15Lt.
Nu bliam galvoju čiulpt kažkokius žirniukus. Laikiausi griežtos instrukcijos ir žinokit po 2 sav, pagerėjimas žiaurus. Po 3 mėnesių visai neblogai, gal po kokių 6 mėnesių sveiks. Po ligos turiu dar 2 nuostabius vaikus.
Manau tik bėda ir iškart bėgti pas Homeopatą o tada jau gali išsitirti pas pas urologą, maža ką, gal kokia baisi bakterija. Jei taip tik uždegimas tai gali žiausriai nugyditi. Jei 3 mėnesius geri antibijotikus neturėk vilties kad pasveiksi ilgam, atsinaujins ir atsinaujins. Nereikia gerti jokiu brangių vitaminų, Vitaminas A+E arba dar geriau didesnėm dozėm žuvies taukai.
Gydžiaus pas Misių geležinkelios stotį, šiaip jis vaikų gyditojas labiau, bet reikai kantrybės labai sunku prisiskambinti ar prieiti konsultacijoms.
Kol nesusiduri tai atrodo nežinoma liga, kai pasikalbi tai pairodo ne vienas prasirgęs.